42876
-
Tyuki80 #33427 Bazz,de jó! -
Gry01 #33426 -
#33425 ŐŐŐŐ...hát igen .
ezekből kár berakni egyet is, ez aztán nem AC-nak való autó ! :P -
#33424 Vagyis jon a Classic Pack, ahogy multkor tippeltem ezzel a palya szakasszal kapcsolatban:)
Lehet hogy ezekbol is bekerul meg egy: http://www.sim-dream.com/?p=628 -
cstibikeee #33423 track should be available within the end of the year
-
Gibor #33422 AC fészbúkján láttam.
Assetto Corsa
19 órája ·
Prepare yourself...
#dreampack3
-
neilszab #33421 Indul a Street bajnokság a Toyota GT86-tal és a BMW M4-gyel!
Jövő kedden rajtol el a legújabb Assetto Corsa megmérettetésünk, melyen ezúttal közkívánatra a legnépszerűbb utcai autókkal fogunk megmérkőzni egymással! A bajnokság 3-3 versenyből fog állni a GT86-tal és a BMW M4-essel, izgalmas pályákon, nagy mezőnnyel, ha kell több szerveren!
A bajnokság kifejezetten a kezdők igényeit tartja szem előtt, kevés lóerő, minimal setup, segítőkész versenytársak, így ideális alkalom az online versenyzés fortélyainak elsajátítására!
A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, a további infókat itt találjátok:
Street Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5519
Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A03
--------
A bajnokság indulásával a szokásos keddi FunRace már csak kéthetente kerül megrendezésre, így akinek mindenképpen kell a heti adagja, azt bátran tartson velünk, akkor is, ha csak komolyabb célok nélkül szeretne egy jót versenyezni esténként!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.06. 13:54:50 -
croatianus #33420 -
#33419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt még nincs vége:
-
Pitti #33418 Grafika is szar, -
#33417 Ha felmesz assetto corsa forumra, az appok resznel biztosan talalsz aktualis frissitett verziot... -
kovi166 #33416 Valaki segítene nekem hol találok müködö APP okat.
Mert a régiek nem akarnak müködni a afrissités ota. :-( -
#33415 Azt mar pc korszakaban mondtam, mikor a vezethetetlen beta vackokkal ment mint a szelvesz :))) -
kovi166 #33414
gyertek jó lesz! :-) -
#33413 néztem a csávótól pár videot, némelyiken tiszta valósághű játékkal nyomja, bár szerintem segítséggel, mert sose indul meg alatt a verda -
#33412 gumifizika szar, átvágódik :))9
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.04. 17:47:48 -
hqx #33411 Így könnyű, hülye csaló!:D:D A márka lógók most bújtatott reklám, vagy csak szimplán elmeháborodott, hogy ingyen és bérmentve reklámoz?:D -
#33410 rönérastnak bezzeg nincs baja ezzel (se...) ! :DD
-
croatianus #33409 A nagypapája már el is készült. -
#33408 Már forog is a kormány... -
cstibikeee #33407 Ha most van valakinek ideje fellépne az AC Server #BETA by RackService.org szerverre?
Kellene,h fullon legyen. Ez valami hivatalos teszthez kell.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.11.03. 19:54:10 -
neilszab #33406 Kedd esti FunRace: Lamborghini Countach - Hockenheim!
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten az egykori ikonikus supercar-t, a Lamborghini Countach-t fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5514 -
#33405 sok minden nem látszik , de ha jó lesz akkor jó lesz, elmondhatatlanul hiányzik ez a kategoria az Ac-ból, nem is értem Marco miért nem próbál valami ilyesmire is ráhajtani ???!!! :) -
#33404 Nem usrekkel kell vitatkozni, neki jó így járt. :)
Nem első , hogy ilyent látok.....
Lényeg, hogy ott van szem előtt ..... -
Jackal #33403 Használjatok around meg >< jeleket, ne a pontos értékeket írjátok be, akkor senkit nem érhet bántódás.
De lehet Cstibikeee-nek kéne megírnia ezt bétás, non-public topicba, akkor foglalkoznának is a problémával.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 17:19:31 -
#33402 Márpedig szerintem ha nagyon akadékoskodnak rakd be a teljesen elcseszett értékeket a fájlokból, hogy ha annyira tökéletes, akkor az mégis mi? -
#33401 Tényleg alig vannak idők, és én is csak körbegurultam.
Ne trollkodjunk, nekem is nehéz megállni, de próbálom tisztán tartani a témát. Esetleg ha egyetértetek, akkor azt megköszönöm ha megerősítitek a probléma létezését ott is, de nem publikus értékekről szerintem sem kellene beszélni, nagyon más fele fogja terelni a beszélgetést.
-
#33400 Ugye nem haragszol, ha ezt meg is írom neki? :D -
#33399 Beleolvasva a forumba ilyen emberkevel leallni eszmet cserelni, felesleges.
" Please note that I'm on a train with gamepad and notebook ;-)"
Ennel mar csak a kikapcsolt monitor, meg a billentyus iranyitas rosszabb :)
Tommy helyeben, siman beirnam, amit lent emlitett, a totalisan elirt ertekeket, aztan kit erdekel, hogy nezegethetem-e a file-ok, tartalmat vagy sem. Hatha komolyabban veszik...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.11.02. 14:28:48 -
#33398 marmint hol WR ez az ido?
Az rsr-en, multheten reseteltek azt osszes idot :)
-
#33397 Itt lesz a replay
Nem nagy kör, valaki kedvet kapott és egyből adott is 2 tizedet, de Ő biztos nem így közlekedett. -
#33396 Telefonrol nem tudom megnezni, de ha mod akkor talan jo :) -
cstibikeee #33395 @Laccoo Remélem ez jó lesz. Clio Rs VLN -
Jackal #33394 Akkor írd át kézzel az assists.ini -ben. (meg szólni kéne kunosnak és/vagy rsr-éknek hogy ne figyelje ha nincs már a játékban benne)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.11.02. 10:49:47 -
Pitti #33393 ott mechanical damage van csak... -
#33392 :))
Linkeld mar be ide is ! -
Jackal #33391 Régebben a segítségek közt volt. -
Pitti #33390 Visual damage-t hol lehet kapcsolgatni? Sehol sem találom. RSR rank nekem mindenhol azt írja, hogy ki van kapcsolva.
Ellenben, látom hogy törnek az autók, illetve a sajátom. Érti ezt valaki? -
#33389 Összedobtam egy WR-t neki Vallelungán Huracannal, remélem azért emberszámba vesz majd.
Feltöltöttem a topikba, érdemes ránézni, mindenhova bedobom majd full gáz kifele, vicces. -
#33388 Hani Al-Sabti, GT Academy 2012 Race Camp résztvevő. + AC-ba van 1-2 Nord + GT3 WR videója. :)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.11.01. 21:29:15