| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
na, mentem a 458 trofeo advanced kupában pár versenyt - és erre a kocsira emlékszem, mert volt vele már karrier széria, monzában a kigyorsításokkor SIMÁN el tudtam rontani (kerék kiért a kerékvetőn túli zöld részre), ilyenkor elkezdett kimenni alólam és készvége, kb esélyem nem volt megfogni: átperdült a másik irányba vagy csak keresztbe álltam, de jól eltalálni reményem se volt, ha már "elment"
most? most elkezd elfordulni alattam és mintha rugó akarná visszarántani egyenesbe, éppcsak kicsit ellenkormányzok és probléma megoldva: 10-ből 10x megfogtam ... érzetre mint a kormánynál a középrehúzás :/
fura. nem tudom megmondani melyik a reális, de nekem utóbbi gyanusan könnyü.
meg kéne kérdezni a tegnapi laferrari vezetőjét, ő erről mit gondol, nehéz-e megfogni a ferkákat
---
plusz adalék: az eladás rémétől űzve meghajtottam még utoljára a fanatec csr-t, kb 4-5 órácskát a hétvégén, főleg az 599-el és a végén most pár versenyt az 458-al. imádtam, számomra ez A kormány. most TX vissza, spa-ban az 599el 15-20 kör alatt felállított "csúcsomat" egy gyors, háromkörös versenyen 2 mp-el megdöntöttem. 458-al detto. amit észrevettem: sokka több az apró effekt a tx-en, viszont a középrehúzása mármár zavaróan sok (míg a csr-en ez elhanyagolható és ellenállással forgatom vissza egyenesbe), de a gyorsabb visszatekeredés miatt mentem nyilván jobbat, hamarabb tudtam padlózni... tehát: TH nekem hatékonyabb, CSR nekem élvezetesebb. bár ne kerülne félmillánál is többe egy fana (csw) szett :(((
(amugy 2 mp az én szintemen nem sok, én a közelében nem vagyok a kocsik határától :) (pro mód, no setup, 2.24 az 599xx-el, erre most emlékszem) )