42876
-
Pitti #33267 Valaki mondja meg légyszi, hogy itt én miért nem kaptam meg a PRO rankot a 2.20.156-os körömre, nem jövök rá.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.29. 19:32:38 -
#33266 Ez mekkora már :) -
Thread #33265 Nem tom mit varialtok annyit.
http://i.imgur.com/rE0Vsjn.gifv -
#33264 Jah, hat akkor inkabb az mint a fanatec, persze a pedal az meg kerdeses.... -
#33263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyaz az a base mint a t300, csak nem 1080 fokot tud, hanem 900-at, valamint nem nem ps4, hanem xbox one kompatibilis. -
#33262 A tx az melyik ? :) -
#33261 mobilrol nemtok annyit irni most, de ha eljonnel kiprobalni, varlak szeretettel :) -
Nekrofil #33260 és milyen belsőre? megbízható? ajánlott, vagy nem annyira? -
neilszab #33259 Szerinted jobb a CSR mint a TX?
Tudnál erről egy kicsit bővebben írni, nagyon érdekelne, hogy te hogy látod a különbségeket?
------------
#Nekrofil: a 911 GT2 ugyan az belül mint a CSR
-
#33258 csr a legjobb kormányom, ami valaha volt, soha nem is adtam volna el, ha ment volna xbox one-al is :(
olyannyira nem, hogy ~hónapja vettem egy frissebb példányt, hogy majd ps4re jó lesz (mentem vele félóra assettot, régi kellemes emlék egyből a tx után), de nem lesz, macera a wheelstanden szerelgetés és kitudja granturismoval kompatibilis lesz-e... -
Nekrofil #33257 srácok, Fanatec Porsche 911 GT2 kormányról mik a vélemények? esetleg Fanatec CSR -
#33256 Ennyi...! :)
-
Pitti #33255 Nem jó... be-ki-be-ki-be-ki... -
#33254 Mondogasd magadban, higy ki-be-ki-be-ki-be....:))) -
Pitti #33253 tudom, hogy ugyanaz, épp ezaz hogy úgy villogtatat mindenki hogy kapcsolgatja, na de nem tudod épp hol álltál meg, világitasz vagy nem :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.29. 09:54:50 -
Pitti #33252 akkor 100% volt állítva, mert tuti, hogy csak ő nem szavazott igennel :)
De gondolom akit ki akarnak szavazni az tud szavazni, vagy nemtom. Engem még nem raktak ki :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.29. 09:53:47 -
#33251 Vilagitas visszajelzes az nincs , se index !
Hogy villogtatsz vagy kikapcsolgatod az meg ugyanaz !:) -
#33250 Lehet elpiszkaltak szerverbeallitasban, hogy hany szazalektol legyen sikeres egy szavazas .... -
Pitti #33249 Amúgy ha már így pörög a topic...
Minap vettem észre egy fun kergetőzés alkalmával, hogy szavazással nem tudtunk kitenni egy embert.
Szinte mindenkit kirakott legalább egyszer. Többször pont előttem jött ki a boxból és volt, hogy nem sikerült kicselezni, és elhúzni mellette . Aztán volt, hogy találkoztam vele egy kanyar közepén szemben állt a pályán és szépen csorgott előre, jobbra balra cikázva pont amerre kerülnéd....
Ilyen mindig is volt, de szerencsére már nagyon ritka. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy képtelenek voltunk szavazással kirakni. Folyamatosan indított valaki egy szavazást amire rendszeresen nyomtam az igent, és tuti, hogy mindenki ezt tette, de mégsem volt sikeres a szavazás egyszer sem. Chat ablakban meg ott vigyorgott a szarházi, hogy úgysem tudjuk kitenni. Többen is írtak, hogy nem értik hogy hogy hiszen ők is szavaznak. Ezzel elment vagy 10-15 perc aztán otthagytam őket, mert így nehéz jól szórakozni...
Erre valami magyarázat?
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.29. 09:51:48 -
Pitti #33248 Nagyon fontos kérdés : világítás visszajelzőt talált-e valaki? valami csekklámpa kellene nekem. Néha villogok az előttem lévőre, de a verseny vége fele már nem tudom, hogy világítok-e vagy se. Ilyenkor vagy villogtatok, vagy épp lekapcsolgatom . Egy két autóban megy világít a műszerfal is mint pl a Toyota, de a többinél külső nézetet kell kapcsolni, hogy lássam mi van :)
Sajnos az androidos dashboardokon sincs ilyen.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.29. 07:32:41 -
Thread #33247 A Mexico F1 palyara tudtok linket? -
cstibikeee #33246 Nem tudod áttenni felülre. -
cstibikeee #33245 Stefano visszaköltözik vagy már költözött ma Olaszországba. Újra lesz stream, de a legfontosabb talán, h a multiplayer részén fog most leginkább dolgozni. -
Pitti #33244 Van az a sáv alul ahol az aktuális versenysorrendet látjuk, szép piros számocskákkal. F9 kikapcsolja. De van-e arra mód, hogy ezt a sávot pl a kép tetejére rakjam, ugyanolyan szorosan mint amilyen itt alul?
race position bar vagy mi ez.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.28. 19:20:24 -
Tyuki80 #33243 Részemről eddig sem volt harag,csak az értetlenség és düh. -
neilszab #33242 Na, így már érthető.
Én az ilyen futamok előtt mindig rá szoktam állni vkire (ha gyorsabb az autóm, ha nem) és szorosan megyek mögötte, nézem íveket, féktávokat, mit lehet és mit nem, hogy a futamra már felkészülten érkezzek és ne én legyek a torpedó. Amikor vkire így rátapadok, előfordul, hogy beletelik 1 vagy 2 félrehúzódásba, mire megérti, hogy nem elhúzni akarok, hanem azt, hogy tapossa előttem rendesen a gázt, aztán nyomjuk. Persze van olyan is, akit feszélyez, hogy ha szorosan vannak mögötte... de megmondom őszintén, az szerintem már az ő baja, egy autóversenyen tessék hozzászokni, hogy nyomás van az emberen és hogy vannak körülötte..
Az hogy te kvalizni akarsz, az bevallom a rendezvény jellegéből és a mozgásodból eszembe se jutott, sőt ezek szerint pont akkor döntöttem úgy hogy, akkor inkább otthagylak, amikor te is megindultál volna. Rendes qual-on nyilván nem mentem volna be melléd, az üközésért viszont nem éreztem magam felelősnek és őszintén nagyon meglepett, ahogy a chat-en utána indulatosan kérdőre vontál. Félreértés volt az egész, de jól elszórakoztattuk magunkat (és a többieket is) még órákat kb. a semmin. De akkor remélem nincs harag.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.28. 11:32:39 -
Tyuki80 #33241 Részemről felejtsük el,csak hidd el,ha az embernek tényleg csak egy órája van versenyezni,akkor ez nem fér bele.
Láttam a felvezető körömben,hogy a seggembe jössz,érzékeltem hogy gyorsabb vagy,menni akartam egy gyors kört hogy elől a hasonló tudású emberekkel kergetőzzek (ne a fogalmatlan zúzdásokat kerülgessem hátul).Megálltam a pályán,de te is megálltál,majd lassan mentem,te is,megint megálltam,te is.Mint aki szándékosan akar felbosszantani.
Mondom magamban akkor jól van,megyek.Egy jó kört elindítok,pont van rá idő,erre a Manselben ideális íven ráteszem,de ott meg beszúrtál.És vége is lett a kvalimnak.
Félre ne értsd,nem az ütközéssel van,volt bajom.Az megesik,benne van,ez a része nem is érdekel.De előtte ezt megkerülendően jó párszor egyértelmű lehetőséget biztosítottam,hogy elmenj mellettem (félreálltam),ne zavarjuk egymást,vagyis te engem.
Ezután a 18. helyről indultam.Persze mondanom sem kell,az első körben szinte minden kanyarban kaptam szépen az ívet,kb 6 szor kellett lemennem a fűre,ne üssenek ki.De még így is talán 8. lettem.
Na ez az amit 8 év szimezés után én már nem élvezek.Ebben a játékban is 1010 órám van.Egyszerűen ezt nem jön be.Az utolsó futamomon a 30. helyről indulva a legjobb toyotás lettem a talán 6. helyen.Ez vicc.S csak azért,mert kivételesen az összes balesetet tempóból ki tudtam kerülni...
Na ez volt a bajom a szitunkkal.Ezt nem akartam,Te pedig beletettél ebbe,abban az egy órámban,ami lehetőségem volt játékkal tölteni.
Na így sztem elég érthető.
De mondom,ha a végén jössz egy olyannal,mikor megkérdeztem hogy ez mi volt,hogy:Bocs Laci!
Kb ennyit mondtam volna.Semmi gond.
Részemről ennyi.
Nem szoktam nagyon problémázni,de ez most nagyon meglepett egy szervezett online rendezvényen,aminek gazdája is van.
Ez még pubilcon sem nagyon szokott előfordulni.
Részemről peace!
-
neilszab #33240 Nézd, ha neked tényleg az a legnagyobb problémád, hogy egy fun eseményen kb egy körön keresztül mentem szorosan mögötted egy gyorsabb autóval (szabályos kereket közt), akkor annak ellenére hogy nem tudom átérezni a problémád súlyát, én tényleg elnézést kérek érte itt mindenki előtt, mert tényleg nem állt szándékomban ezzel akkor ott téged felbosszantani.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.28. 10:16:52 -
Tyuki80 #33239 Trollkodás ellen véd? -
GPx8 #33238 Használjatok radart! :) -
Tyuki80 #33237 Igazad van haver!
Én vagyok a hülye.Esc vel kellett volna kilépnem,amikor negyedjére álltam meg a pályán,jelezve neked,hogy ne trollkod szét a kvalimat...
Azta,hogy még mindig nem érted...Közel a negyvenhez,tényleg azt kell mondanom,öreg vagyok én már ehhez..Úgy is addig csűröd csavarod míg én leszek a hibás..??????
Szép napot!
Egyébiránt,honnan vetted,hogy rágörcsölök meg hogy nem élvezném a játékot?
Pusztán attól kapok agyvérzést,ha mindössze 1 órám van menni két kört,azt ne trollkodja màr szét senki szándékosan,de ezen tényen elegánsan átsiklassz.
Nagyon jókat mentem ámVeled nem sikerült.
Légyszíves ne nevelj már,mit kéne csinálnom..Te aki annyit nem mondtál,bocsi...
Tudok én viselkedni,csak ha valaki kinyitja a pofonládát,nem megy.
Na szasz! -
neilszab #33236 Már bocs, te akartad egyből tőstül leharapni a fejemet egy abszolút kis jelentéktelen esetért, amiben egyrészt nem is érzem magam hibásnak, másrészt sztem szót sem érdemelt volna (pedig én is megforogtam, én is verhetném az asztalt habzó szájjal), szóval ne lepődj meg, hogy nem vállalom magamra a szóban forgó f.. szerepét. Arról nem is beszélve, hogy órák elteltével te csinálsz belőle patáliát ezen a fórumon, miközben a futamnak van saját topikja, ahol esetleg közvetlenül az érintettek felé is intézhetted volna a nem tetszésedet, ha valóban ez lenne cél...
Nem szolgáltam rá az indulatodra (se az elején, se itt) és nem is fogok beleállni abba a pofonban, amit szerintem nem érdemlek meg.
Ha pedig normális reakciót vársz az emberektől, akkor javaslom kezd te is úgy a kommunikációt, ami sem a chat-en, sem itt nem sikerült.
Viszont mindettől függetlenül szeretném jelezni, hogy távolról sem állt szándékomban sem szívatni, sem kiütni téged és azt viszont valóban sajnálom, ha te úgy érzed, hogy ezek történtek, egyik sem volt cél a részemről.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.28. 00:27:52 -
Morgolodo #33235 Szuper volt a ma este is, mint az eddigiek. Várom a következőt. -
Tyuki80 #33234 Látod haver!Még most is csak megmagyarázod!Kihozol engem [email protected]!Ezért morgolódok!
A futam után is ezen morgolódtam!Meglepő,hogy pont egy versenyszervezőtől kapja ezt az ember..
Az legkevésbé zavar,ha valakivel a verseny hevében összeakadok,de amikor szopatósat játszanak velem azt tudod nem szeretem.
Tudod még egy szervezetlen publickon sem tudok ilyen esetben olyan gyorsan a chatbe belépni,hogy ne a bocsi fogadna..
Te meg kioktatsz...
Ne már!
Egy bocs hülye voltam, azt hittem a bab is hús-sal le lehetett volna rendezni.
Részemről ennyi.Amit írtam nem vitaindításnak tettem.Részemről vége. -
neilszab #33233 Lássuk mennyire máshogy néz ki a story-t a másik oldalról:
- Elviszem az Elise-t a garázsból, mert szimplán kíváncsi voltam, hogy hol és mennyivel gyorsabb a GT86-nál, hogy viszonyulnak egymáshoz
- Meglátok egy GT86-ot, beállok mögé, nem bántom, nem megyek neki, még csak nem is villogok, csak szimplán megyek vele
- Nem érzékeltem, hogy nem nyomja neki, mivel gőzöm sincs, mennyivel lassabb, dudálásból villogásból semmit nem fogtam fel hátulról.
- Mansell-ben kívülről bemegyek mellé, a pálya szélén megyek, nem húzom rá, nem legyezek rá... egyszer csak egy buff oldalról és már pörgök is.
- Mindez kb 2 perc lehetett összesen az eseményeiből, és egy forgó szemű úriember von kérdőre a chat-ban, aki rettentő ideges.
- Ne haragudj, de nem tudom átérezni... egyrészt én nem bántottalak, másrészt, ha neked ennyi elég ahhoz hogy felmenjen a pumpa, akkor ott szerintem más is van még a "poharadban", aminek a tartalmát nem kíván magamra vállalni.
- Hozzátenném, hogy pár perces qual-ok voltak pár körös futamokkal és mindez folyamatosan teljesen fun jelleggel, tehát nem arról volt szó, hogy bárkinek is elrontottam volna kvalifikációját.
A magyar mentalitásról meg annyit, hogy mindez 7-8 óra között lehetett, azóta én nyomtam vagy 6-7 versenyt, melyből 2-3-szor bizony kilöktek, volt hogy én is kilöktem valakit, de volt 4-5 egész korrekt futamon, és 2-3 baromi jó csatám, egész egész este rettentően jól szórakoztam. Te meg az eset után 1,5-2 órával még mindig ezen morgolódsz és az neked a lényeg az egészből, hogy ki bántott és mikor. Ez a magyar mentalitás, folyamatosan keresni, hogy tettek neked keresztbe, panaszkodni, hogy miért nem lehet neked jó és miért hülye szemét mindenki körülötted és áldozatnak lenni.
Semmi más dolgod nem lett volna, figyelembe venni, hogy ez abszolút FUN esemény 30 random emberrel, ahol bizony simán benne van néhány csatt a story-ban és ennek fényében kicsit elengedni magad, letolni 4-5 futamot, amiből biztos lett volna pár darab, ami élvezni tudtál volna. Én rettentő jól éreztem magam, annak ellenére, hogy én is kaptam pár pofont, de bőven kárpótolt a többi élmény érte, amit a srácoktól kaptam, piszok jó csatákban volt részem.
Én a részemről nem akarok összeveszni Veled és így utólag elnézést kérek, ha nem voltam elég empatikus... javaslom nem görcsölj rá ennyire.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.27. 22:59:10 -
Tyuki80 #33232 Nem nagyon szoktam kiakadni,de ez a ma esti fun sok szempontból rosszabb volt mint public.Az csak hab a tortán,hogy még a mért kvalis körömön is sikerült xy nak kibaszni a pályáról,ráadásul úgy,hogy az előtte lévő felvezetőkörön utolért a rendkívül szimpatikus tag,majd 4 szer félrehúzódtam,hogy menjen,hisz gyorsabb az autója(lotus) kb 3-4 mp -rel körönként..(sacc kb)de ő villogott,hogy menjek.
Mentem is!Majd a Mansel kanyarnál mellémtette az autót (itt nem nagyon szokás előzni egyébként,lehet,de nagyon körültekintően)és kipenderített a sóderágyba.Majd mikor szóvátettem.Még én voltam a pöcs.Az egészen nem k..rtam volna fel az agyam,ha előtte egy egész körön nem villogok,dudálok neki,hogy MENNNYÉ MÁÁÁ!!!
Erre a válasz:Csak játszani akartam veled!
Nem! -csak szórakozni egy sokkal erősebb autóval a gyengébb ellen...Na ilyen a magyar mentalitás.
ilyen viselkedés adminnal ellátott publick szerón is megengedhetetlen!
A pont az I re akkor került fel,mikor az egyik fogalmatlan,az első kanyarnál szinte fék nélkül szált belém,miközben elfordultam.Ezzel a mozdulatával összeszedtünk vagy 10 embert!
A futam végén megkérdezem:Ki volt?
Jön a válasz Gipsz Jakabtól:Én:)(Mosolygós arccal)
?????????????
Esetleg egy bocs vagy mi a fene???
Á dehogy!Hisz a magyar virtus az magyar virtus!
Szép volt fiúk!Így tovább!
Ha valaki véletlenül magára ismer,az nem a véletlen műve.Ez a mai roncsderby förtelem volt....
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.10.27. 21:37:24 -
neilszab #33231 Megtelt a 30 fős szerver, indítottunk még egyet, az is lehet kezdeni feltölteni! -
neilszab #33230 Kedd esti FunRace: Hungaroring - Toyota GT86 és barátai!
A kedd esti szokásos fun futamunk a hamarosan induló új AC bajnokságunkra való készülés jegyében fog zajlani, melyben ezúttal az utcai autókkal fogunk megmérkőzni egymással. Már zajlik a szavazás, ennek tükrében a jelenleg a legjobban álló géppel, a Toyota GT86-tal és pár riválisával rendezzük meg a holnapi fun futamot!
A részvétel NYÍLT, örömmel látunk mindenkit a rajtácson!
Infók: Toyota GT86 - Hungaroring - 10.27
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.26. 19:24:09 -
mumus70 #33229 Valaki elhagyta az akksiját! -
#33228 Október elsején lezajlott a futam. Pintér Roland elindult Brno-ban és elég sikeres hétvégét zárt. Ha az jó,akkor maradjon kint és ami lesz VSR AC bajnoki (csúszásban vagyunk külső okok miatt) akkor arra cseréljük.
Folytatás pedig tervben van és népszerű volt. De először teljes 2016-os év a cél Rolandnak.