| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Egyetertek, a Nissan GT be rengeteg kilometert raktam, nem vagyok egy GT rajongo, de az rettenet jo volt.
Aztan jott az uj gumi es vege lett...
Elotte siman volt egy hatar amikor mar keves volt a hatso szarny es egyszeruen magatol elondult a segge gyors kanyarban, most alapbol nullara kell rakni, hogy egyaltalan elforduljon, sokszor meg igy is azert veszem el a gazt mert tolja le magat az ivrol. De lehetne orakig sorol i, nincs ertelme :))))
Olyannak tunik nekem, mint amikor setupolok, meg egy ki sit tekerek ezen , meg egy kicsit azon aztan a vegen total rossz lesz :)
Valahogy igy jart most Kunos is, addig kiserletezett amig total rossz lett :)
Nem is lenne nagy bajom ezzel, remelem azert javitjak ( bar nem tudom forumon milyen a hangulat, amennyire en lattam nagy sikere volt ennek a bolondbiztos konzolos hozzaallasnak, lehet igy marad ...),de hosszas gondolkodas utan beleugrottam a GT bajnoksagba, es most undorral ulok az autoba, felenel kiszallni viszont eleg nagy illetlenseg :))))