• GeriDoc
    Az a legnagyobb baj (nekem például), hogy a szinte tökéletes szimulációt elvitték szimulátor light/játék irányba. Amikor és amiért megvettem valóban élvezet volt vele menni, akár még egyedül körözni is. Érezni lehetett az autó súlyát, a terhelésváltásokat, figyelős volt, jó volt. Mostanra viszont elment valamiféle bolondbiztos, túl sokat megengedő vezetésre. Most pl. a legnagyobb hibázásnál is csak eltolja az orrát a kocsi, de ez a max. Rángatom össze-vissza a kormányt, és nem történik semmi, megyek tovább egyenesen. "Szimulátoros szemmel" közel vicc kategória. Az viszont igaz, hogy aki csak úgy le akar ülni és menni egyet, annak jó, mindenféle feszültség és koncentráció nélkül.

Ui. Nem kell belelátni, hogy jövök a "ki a nagyobb szimes" fa..sággal, de az elmúlt 3820 belsőkamerás videó megnézése alatt azt láttam, hogy a mostani AC-tól jóval nehezebb határon tartani az autókat. De mondom még egyszer, fun-ra jó, de azt nagyon remélem, hogy a friss jogsis gyerekek nem hiszik el, hogy az életben így reagál majd az autó a kormánymozdulatokra egyes szituációkban.