• neilszab
    Na, így már érthető.
    Én az ilyen futamok előtt mindig rá szoktam állni vkire (ha gyorsabb az autóm, ha nem) és szorosan megyek mögötte, nézem íveket, féktávokat, mit lehet és mit nem, hogy a futamra már felkészülten érkezzek és ne én legyek a torpedó. Amikor vkire így rátapadok, előfordul, hogy beletelik 1 vagy 2 félrehúzódásba, mire megérti, hogy nem elhúzni akarok, hanem azt, hogy tapossa előttem rendesen a gázt, aztán nyomjuk. Persze van olyan is, akit feszélyez, hogy ha szorosan vannak mögötte... de megmondom őszintén, az szerintem már az ő baja, egy autóversenyen tessék hozzászokni, hogy nyomás van az emberen és hogy vannak körülötte..

Az hogy te kvalizni akarsz, az bevallom a rendezvény jellegéből és a mozgásodból eszembe se jutott, sőt ezek szerint pont akkor döntöttem úgy hogy, akkor inkább otthagylak, amikor te is megindultál volna. Rendes qual-on nyilván nem mentem volna be melléd, az üközésért viszont nem éreztem magam felelősnek és őszintén nagyon meglepett, ahogy a chat-en utána indulatosan kérdőre vontál. Félreértés volt az egész, de jól elszórakoztattuk magunkat (és a többieket is) még órákat kb. a semmin. De akkor remélem nincs harag.
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.28. 11:32:39