Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.18. 18:03:44
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The pack will consist of five cars and one track, but will be a free DLC for all Assetto Corsa owners. The Bonus Pack contains:
Alfa romero Mito Quadrifoglio Verde
Audi Sport Quattro
Lamborghini Miura
Nissan Nismo GT-R
Toyota GT-86
Circuit of Zandvoort"
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.18. 17:31:31
"Nulla tenaci invia est via"
Atlepni az idomerot ?
Természetesen itt az "A" oszlopra gondoltam <#eplus2>#eplus2> ...de látom mindenki értette... <#nyes>#nyes>

Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.06.18. 14:21:07
A forró nyári estékre izzasztó futamoknak adunk zöld zászlót! Egyforma autók, egyszerű pályák, rövid futamok, a második futamon teljes fordított rajtsorrend, hogy még véletlen se unatkozzál! Az persze alap, hogy festhetsz magadnak hozzá szekeret!
Vasárnap este izzadjatok a strand után itt is, és érezzétek jól magatokat! Fíl dö számmör! <#hawaii>#hawaii>
Mindenkinek fair, balesetmentes versenyzést és jó szórakozást kíván az SRS csapata!
Vár az SRS BMW Summer Cup!
Ha jelentkezni akarsz, nincs más dolgod, mint ellátogatni a fórumra és jelentkezni: LINK
Versenynaptár:
2015.07.05. Barbagallo
2015.07.19. Blackwood
2015.08.02. Eastern Creek Druitt
2015.08.16. Pace Park
2015.08.30. Hungaroring
Practice szerver:
Szervernév: !SRS BMW Summer Cup - simraceseries.com #Practice
Jelszó: srs
Practice szerver HOTLAP
simraceseries.com
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A lényeg, hogy jól nézzen ki 😊
Rotation spinner, szélső monitorok beforgatási szöge
Distance spinner, szem távolsága a monitoroktól
Spinner screen width, a szélső monitorok külső széle között mért távolság
Margin spinner, (Bezel) keret (káva) vastagsága
mindent milliméterben kell beírni.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.18. 11:05:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Szóban egyszerűbb lenne mert lehet elmennénk nagy filózgatásba, hogy most végül van e tartós káros hatása annak ha az ember nem jeleníti meg a saját költségeit. Nem vagyok hülye ember, magam vagyok magamnak legnagyobb kritikusa. Nem a gyerek elől veszem el mindent megrágok és mindent úgy próbálok csinálni hogy boldogság legyen.
...és persze elmehetünk egy olyan irányba is hogy elküldelek a rákba...a hab dolgokra nem vagyok vevő, ha pedig megítélnek akkor legyen frankó alapja, mert nem csípem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
te így gondolod, én másként, de ha azt mondod hogy nekem ezért nem fontos a családom az már egy teljesen más tészta és más irány.
..az ember a saját anyjának sem mond el mindent (és a saját anyja sem mond el mindent neki...)
mindenki a maga ideológiája szerint kormányozza és éli az életét.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De szemét valaki!😄DD Egyébként meg, ha egyszer megtanulja a számítástechnika alapjait (meg persze, józan paraszti ésszel is rá lehet jönni), hogy mi, merre, hány méter, akkor csúnya vége lehet!😄 Ha valaki fontos az embernek, akkor nem titkolózik, és nem hazudozik neki.😊
Titkolózni már régóta felesleges, ha azt mondom valamire hogy 50 ezer volt, akkor már tudja is hogy inkább 100 ezer lehetett. 😄
Viszont a végén röhögve hozzá teszi, hogy megérdemlem. Valószínű, hogy azért mert nem kocsmázom, nem cigizek, nem drogozok...vagy csak azért mert mindenben szponzorálom (ésszerű keretek közt) 😊)
#30761: Nem kell, csak célravezetőbb! 😊 Annyit költök amennyit akarok, nincs beleszólás, csak ha nagyon belendülök, akkor elkezdi ő is, annyi pénzt viszont nyomtatni sem tudok! 😊)) Én vagyok előnyben, mert a számítógép alkatrészekre gyakorlatilag annyit vallok be amennyit akarok, úgysem ért hozzá... viszont én látom azt a 100+ pár cipőt, és tudom, hogy ritka amelyik kevesebbe került mint 10K, így ezt az orra alá tudom dörgölni! 😄
#30764: Persze, abszolúte így van sajnos... én nem panaszkodom az életszínvonalamra, de 600K játékra nekem is alapos előre tervezést igényelne! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.17. 20:08:39
www.smart-bus.hu
Így vagyok most az Assetto Corsa-val is. Túl sokat hazudott és most egy időre leraktam a lantot.<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.06.17. 18:56:37
Vagy.....olcso videokartya 10 00-ert szigoruan szamla nelkul !😉
tudom hogy nem, ne para ezen. Az ember nem nyitott könyv...és ha jót akar ne is legyen az. 😊 Semmi gond, de mindenkinek vannak érzékenyebb pillanati amikor fejemhez vág valamit és én szintén....így szoktak történni a sz@r dolgok,...nem beszélve a munkálkodó tüskékről...pl. ki örülne annak ha azt mondanám hogy az életem egy szakaszában öreg csajokat zuztam jó pénzért?
szerinted?...lehet hogy megemésztené...de ez egy tüske...és pontosan tudom mit lehet elmondani és mit nem. 😊 én 43 vagyok a feleségem 22 már csak a generációs külüönbség miatt sem lehet az ember ostobán öszinte hangozzék az bármilyen romantikusan..(átlagosan csoró vagyok szal magamért szeret 😊)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.17. 18:32:54
Hámondom ez ennyi ...! 😛
Nálam most a sportkormány meg a gyorskioldó hozzá volt annyira jutányos hogy majdnem én kaptam pénzt.
...De múltkor majdnem(!) megvettem egy levitézlett e30 pályaautót tolsó váltó, olajos kézi, jófajta difi, jó motor, csövezve-csupaszon, és ott qva kőkemény voltam megmondtam mibe fáj...azt mire mentem vele! jött egy 125ezres villanyszámlakülönbözet azt husss bömös...hogy egyszer lerángatom a szakállánál fogva az öreget..
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De ma próbából mindenki adja be a pártjának ,hogy vennétek egy kormányt 250 000-ért ! 😛
Hátha valakit érdekel, a MAI napon -50% az AC.
Itt nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a 600E-et egyszerre kellene elorantani, ami raadasul feleslegben van. Eletemben nem lattam ennyi penzt egyben, nem hinnem hogy az elso alkalommal kormanyszetet vennek belole;D
...az ember jól próbálja csinálni az életet, de ennek a látszatát külön fent kell tartani.
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64