• Tyuki80
    Részemről felejtsük el,csak hidd el,ha az embernek tényleg csak egy órája van versenyezni,akkor ez nem fér bele.
    Láttam a felvezető körömben,hogy a seggembe jössz,érzékeltem hogy gyorsabb vagy,menni akartam egy gyors kört hogy elől a hasonló tudású emberekkel kergetőzzek (ne a fogalmatlan zúzdásokat kerülgessem hátul).Megálltam a pályán,de te is megálltál,majd lassan mentem,te is,megint megálltam,te is.Mint aki szándékosan akar felbosszantani.
    Mondom magamban akkor jól van,megyek.Egy jó kört elindítok,pont van rá idő,erre a Manselben ideális íven ráteszem,de ott meg beszúrtál.És vége is lett a kvalimnak.
    Félre ne értsd,nem az ütközéssel van,volt bajom.Az megesik,benne van,ez a része nem is érdekel.De előtte ezt megkerülendően jó párszor egyértelmű lehetőséget biztosítottam,hogy elmenj mellettem (félreálltam),ne zavarjuk egymást,vagyis te engem.
    Ezután a 18. helyről indultam.Persze mondanom sem kell,az első körben szinte minden kanyarban kaptam szépen az ívet,kb 6 szor kellett lemennem a fűre,ne üssenek ki.De még így is talán 8. lettem.
    Na ez az amit 8 év szimezés után én már nem élvezek.Ebben a játékban is 1010 órám van.Egyszerűen ezt nem jön be.Az utolsó futamomon a 30. helyről indulva a legjobb toyotás lettem a talán 6. helyen.Ez vicc.S csak azért,mert kivételesen az összes balesetet tempóból ki tudtam kerülni...
    Na ez volt a bajom a szitunkkal.Ezt nem akartam,Te pedig beletettél ebbe,abban az egy órámban,ami lehetőségem volt játékkal tölteni.
    Na így sztem elég érthető.
    De mondom,ha a végén jössz egy olyannal,mikor megkérdeztem hogy ez mi volt,hogy:Bocs Laci!
    Kb ennyit mondtam volna.Semmi gond.
    Részemről ennyi.
    Nem szoktam nagyon problémázni,de ez most nagyon meglepett egy szervezett online rendezvényen,aminek gazdája is van.
    Ez még pubilcon sem nagyon szokott előfordulni.
    Részemről peace!