| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #33236 Már bocs, te akartad egyből tőstül leharapni a fejemet egy abszolút kis jelentéktelen esetért, amiben egyrészt nem is érzem magam hibásnak, másrészt sztem szót sem érdemelt volna (pedig én is megforogtam, én is verhetném az asztalt habzó szájjal), szóval ne lepődj meg, hogy nem vállalom magamra a szóban forgó f.. szerepét. Arról nem is beszélve, hogy órák elteltével te csinálsz belőle patáliát ezen a fórumon, miközben a futamnak van saját topikja, ahol esetleg közvetlenül az érintettek felé is intézhetted volna a nem tetszésedet, ha valóban ez lenne cél...
Nem szolgáltam rá az indulatodra (se az elején, se itt) és nem is fogok beleállni abba a pofonban, amit szerintem nem érdemlek meg.
Ha pedig normális reakciót vársz az emberektől, akkor javaslom kezd te is úgy a kommunikációt, ami sem a chat-en, sem itt nem sikerült.
Viszont mindettől függetlenül szeretném jelezni, hogy távolról sem állt szándékomban sem szívatni, sem kiütni téged és azt viszont valóban sajnálom, ha te úgy érzed, hogy ezek történtek, egyik sem volt cél a részemről.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.28. 00:27:52