| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #33233 Lássuk mennyire máshogy néz ki a story-t a másik oldalról:
- Elviszem az Elise-t a garázsból, mert szimplán kíváncsi voltam, hogy hol és mennyivel gyorsabb a GT86-nál, hogy viszonyulnak egymáshoz
- Meglátok egy GT86-ot, beállok mögé, nem bántom, nem megyek neki, még csak nem is villogok, csak szimplán megyek vele
- Nem érzékeltem, hogy nem nyomja neki, mivel gőzöm sincs, mennyivel lassabb, dudálásból villogásból semmit nem fogtam fel hátulról.
- Mansell-ben kívülről bemegyek mellé, a pálya szélén megyek, nem húzom rá, nem legyezek rá... egyszer csak egy buff oldalról és már pörgök is.
- Mindez kb 2 perc lehetett összesen az eseményeiből, és egy forgó szemű úriember von kérdőre a chat-ban, aki rettentő ideges.
- Ne haragudj, de nem tudom átérezni... egyrészt én nem bántottalak, másrészt, ha neked ennyi elég ahhoz hogy felmenjen a pumpa, akkor ott szerintem más is van még a "poharadban", aminek a tartalmát nem kíván magamra vállalni.
- Hozzátenném, hogy pár perces qual-ok voltak pár körös futamokkal és mindez folyamatosan teljesen fun jelleggel, tehát nem arról volt szó, hogy bárkinek is elrontottam volna kvalifikációját.
A magyar mentalitásról meg annyit, hogy mindez 7-8 óra között lehetett, azóta én nyomtam vagy 6-7 versenyt, melyből 2-3-szor bizony kilöktek, volt hogy én is kilöktem valakit, de volt 4-5 egész korrekt futamon, és 2-3 baromi jó csatám, egész egész este rettentően jól szórakoztam. Te meg az eset után 1,5-2 órával még mindig ezen morgolódsz és az neked a lényeg az egészből, hogy ki bántott és mikor. Ez a magyar mentalitás, folyamatosan keresni, hogy tettek neked keresztbe, panaszkodni, hogy miért nem lehet neked jó és miért hülye szemét mindenki körülötted és áldozatnak lenni.
Semmi más dolgod nem lett volna, figyelembe venni, hogy ez abszolút FUN esemény 30 random emberrel, ahol bizony simán benne van néhány csatt a story-ban és ennek fényében kicsit elengedni magad, letolni 4-5 futamot, amiből biztos lett volna pár darab, ami élvezni tudtál volna. Én rettentő jól éreztem magam, annak ellenére, hogy én is kaptam pár pofont, de bőven kárpótolt a többi élmény érte, amit a srácoktól kaptam, piszok jó csatákban volt részem.
Én a részemről nem akarok összeveszni Veled és így utólag elnézést kérek, ha nem voltam elég empatikus... javaslom nem görcsölj rá ennyire.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.27. 22:59:10