| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #33232 Nem nagyon szoktam kiakadni,de ez a ma esti fun sok szempontból rosszabb volt mint public.Az csak hab a tortán,hogy még a mért kvalis körömön is sikerült xy nak kibaszni a pályáról,ráadásul úgy,hogy az előtte lévő felvezetőkörön utolért a rendkívül szimpatikus tag,majd 4 szer félrehúzódtam,hogy menjen,hisz gyorsabb az autója(lotus) kb 3-4 mp -rel körönként..(sacc kb)de ő villogott,hogy menjek.
Mentem is!Majd a Mansel kanyarnál mellémtette az autót (itt nem nagyon szokás előzni egyébként,lehet,de nagyon körültekintően)és kipenderített a sóderágyba.Majd mikor szóvátettem.Még én voltam a pöcs.Az egészen nem k..rtam volna fel az agyam,ha előtte egy egész körön nem villogok,dudálok neki,hogy MENNNYÉ MÁÁÁ!!!
Erre a válasz:Csak játszani akartam veled!
Nem! -csak szórakozni egy sokkal erősebb autóval a gyengébb ellen...Na ilyen a magyar mentalitás.
ilyen viselkedés adminnal ellátott publick szerón is megengedhetetlen!
A pont az I re akkor került fel,mikor az egyik fogalmatlan,az első kanyarnál szinte fék nélkül szált belém,miközben elfordultam.Ezzel a mozdulatával összeszedtünk vagy 10 embert!
A futam végén megkérdezem:Ki volt?
Jön a válasz Gipsz Jakabtól:Én:)(Mosolygós arccal)
?????????????
Esetleg egy bocs vagy mi a fene???
Á dehogy!Hisz a magyar virtus az magyar virtus!
Szép volt fiúk!Így tovább!
Ha valaki véletlenül magára ismer,az nem a véletlen műve.Ez a mai roncsderby förtelem volt....

Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.10.27. 21:37:24