| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
En is a nyomorekra ragtam be, soha nem gondoltam egz liga, szimes tarsra sem igy...mivel ligaszemlelettel gondolkodom, es tudom hogy mindenkire szukseg van, arra is aki 4 mp-vel gyengebb koronkent...mindenkire.
..es amit nem irtam, de ide tartozik...szemelyes elmeny a versenyzes....barmikor mentem az iR-l, soha nem volt olyan teljes mint amikor ligaban mentem, es tudtam, hogy ez a srac elottem kicsoda, mert talalkoztunk mar sokszor, a ringen, vagy a sorozoben,..tdom hogy ki ul az autoban.
Amikor idopontra van futam akkor varom, ha ki kell hagynom akkor bosszankodom kicsit mert bukok pontokat...de ez mind hozzatartozik.
Az iR-ben barmikor mehetek..nagyjabol igen....csak valahogy megsem mentem, nem volt meg a feeling.
Nincsenek nyomorekok, aki nem tud versenyezni az vagy megtanul, vagy megy a levesbe.
Nincs jobb mint egy jo tarsasag, egy jo liga....tenni is kell erte, de ha megvan, az a plafon, nincs tovabb szimes korben.