42876
-
#32827 Dehogy nem. Az vegattetelt visszaveszi 2-3 fokozattal, es azonnal padlogaz mindenhol;D
Meg kellene nezni a koridoket (a videobol az egyszeru:P), meg jo lennenek a vegsebessegek (ami itt nincs, de talan mas videoban latszik), mert azert nem mindegy.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.15. 20:11:06 -
#32826 Na hát azt Te sehogy sem fogod tudni padlóval megcsinálni, hogyha jól működik a program:
-
#32825 Elvileg ha elöl lágyítasz a rugón, vagy a stabin akkor is jobban be kéne tapadnia. -
neilszab #32824 Vasárnap este: GT3 - Nürburgring!
A második futam után is tartja magát a 60 fős a mezőny az ország egyik legkomolyabb szimulátoros megmérettetésén, a Masters GT3 Bajnokságban! A harmadik forduló most vasárnap kerül megrendezésre, eddig közel 100-an futottak mért kört a NYÍLT gyakorló szerveren.
A nagy mezőnyben a profik és az amatőrök is biztosan találnak bőven magukhoz méltó ellenfelet egy kiadós küzdelemhez, ne maradjatok le róla!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
GT3 Nürburgring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5465
Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A01
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.15. 18:58:48 -
#32823 Amugy erdemes minden autot kiprobalni az uj gumival ,vannak koztuk elkeozelhetetlenul jok !!!
Tavol all tolem az egesz osztaly, de pl az M4 is fantasztikus . Egy jatekban nem ereztem meg, hogy ennyi mindent tudott volna csinalni az auto, nem is ertem ...:) -
#32822 Igazabol nem kell, higy gyorsitsak eleg csak tartanom a tempot, vagy motorfeket levenni egy kis gazzal mar tolja magat.
Szerintem mostani gumi hulyesege, de hatha tudok valamit csinalni vele . -
#32821 Hát a gázt, ha gyorsításra így eltolja az orrát. -
#32820 Melyik diffit ? -
#32819 Ha a difit lejjebb veszed? Igaz átterhel rögtön hátra, de legalább a difi nem fogja meg. -
#32818 Aha, ertem...
Nem mertem kiprobalni tul nyakatekertnek tunt.
Bar igazabol nem a sugarral van bajom, hanem az orrtolassal, rengeteg ido elmegy vitorlazva, se gaz se fek csak gurulok, ha egy picit hozzaerek a gazhoz, rogton turja az orrat nem tudok mit csinalni vele ... -
#32817 Elvileg ha hátra negatívat raksz, előre meg pozitívat, akkor valamivel csökken a fordulási sugár, én ezt csináltam a formula abarthal, hogy elférjen trento bondone hajtűiben. -
#32816 Ha az elso kerekosszetartast pici plusszba rakom jobban dog kanyarodni lassu kanyarokban ? :) -
#32815 Hát akkor gyanítom ennyi a max ennél jobban nem fog ez menni :)) -
#32814 Ha a seggét emeled akkor előre tolódik az aero balansz, hátsó stab keményebbre, esetleg rugó is. Amúgy a valóságban se küldik át padlón, sőt, fékeznek kicsit előtte. -
#32813 Adott egy autó és egy kanyr...Nurburgring Schumi-S és a nissan GT..
azon kínlódok, hogy jó lenne padlón átfűzni valahogy :DDD
De nem megy megcsúszik az eleje, úgy tudok a leggyorsabban befordulni, ha gázelvétellel kicsit keresztbe rakom ..
mit kellene állítnai , szárny az már nulla, azt nem tudom kisebbre ... -
#32812 Nekem az ezelotti Nissannal semi bajom nem volt, pedig aztan en szidtam mindig is AC GT autoit mint a bokrot :))) -
#32811 Világos, Stefano minden streamjét követtem, abból is sok dolog kiderült. Csoda, hogy ennyi autóhoz sikerült beépíteni az új gumit. Én arra lennék kíváncsi, hogy hány tesztelőhöz jutott el vajon a különböző gumifajtákhoz megír új kód, és volt-e esetleg olyan aki azt mondta, hogy verseny gumikat felejtsük el a következő patchben, mert rengeteg meló van még vele, viszont az utcaik mehetnek. Ez lett volna a bölcs döntés véleményem szerint. -
#32810 Nem olyan reg irta Aris, hogy vegre sikerult megoldani a melegedest rendesen, szovel gondolom nem sokat volt ez tesztelve, allitgatva ,ez ilyen eppen hogy kesz lett...
Majd pidzkalja :) -
#32809 Meg szabad kérdezni, hogy milyen volt az általános hangulat a tesztelőknél megjelenés előtt? Huracan próbálgatásánál senkinek nem jutott eszébe, látva ezt a borzasztó orrtolást, hogy lejjebb kéne tekerni a hátsó szárnyat, amikor is kiderült volna, hogy kb semmi nem történik? (azért kérdezem ezt, mert idő hiányában gondolom az új tartalmak nagyobb odafigyeléssel lettek vizsgálva) Az R8-nál nem is lehet lefele tekerni, nullát ír alap állapotnak, tehát gyanítom, hogy nem lett ez rendesen körbejárva. Feltételezem, hogy nem az aero téma körül kell a hibát keresgélni, de kidomborítja azt a rossz érzést a gumiknál, hogy nincs átmenet tapadáshatáron, nem jön létre az a finom mászás, amitől 1 fokos lépcsőknél kezdi érezni az ember, hogy na itt még tartható, ott már kicsit sokat lendül/mászik. 6-8 fokokat levesz az ember, és még csak akkor kezd bemozdulni a feneke tempós kanyarokban GÁZELVÉTELRE, gázadásra ugyanúgy ledarálja az elejét. -
Ratrak #32808 Na, akkor ezexerint én sem voltam annyira eltévedve. Én sem megyek Gt autókkal, csak ha muszáj, azért voltam hasraesve az update-től, mert én az utcaiakat preferálom. Főleg mióta megnéztem pár onboardot olyanoktól, akik jó időket mennek gt-kkel: az ív-választáson kívül sok köze az autóvezetéshez számomra nem volt annak, amit csináltak. Kicseszett gyorsak voltak, persze, csak valahogy nem tűnt hihetőnek, hogy ez a valóságban is így működne (és nem csak a most megszüntetett őrült visszaváltásokra gondolok). Hogy ez a gt-k hibája (nem hiszem) vagy a szimulátor, mint olyané (valószínűbb), az engem annyira nem érdekel. Amikor utcai kocsikkal megyek, akkor az érzés most egészen "hihető" és jó. Amikor gt-vel, vagy valami "nagyon pályagép"-pel próbálkozom, akkor meg számomra túl szintetikus, túl "tökéletes" még mindig. Ha tolja az elejét, ha nem. -
cstibikeee #32807 Az utcai autók tényleg sokkal jobbak lettek.
A szervert is áttettem a Lotus Exige V6 cup / Barcelona Moto-ra.
Véleményem szerint elég jó páros. -
Kommy #32806 Ha ketmagos procid van akkor
[THREADING]
USE_TIMER_PROCESS=0
Ez a steam mappa/steamapps/common/assetto corsa/system assetto_corsa.ini fájlban van a 0 helyett 1 -
#32805 Igazad van, utcai gépeket tényleg óriási élmény vezetni. -
#32804 Szia!
Nézze meg a videóbeállításokat, lehet elállítódott a felbontás. Nekem ez okozta ezt a hibát. -
Tyuki80 #32803 Csak neked mint a nagy megmondóembernek bátorkodtam mondani.....csapassad is -
#32802 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egyik ismerősömnek olyan gondja van az AC-val a DP2 megjelenése óta hogy, a játék elindul, intro menü minden megvan bejön királyság, de kiválaszt egy autót és egy pályát elindítja mondjuk practice be, tölt egy kicsit utána visszalép a főmenübe. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm! -
#32801 Összehordtál mindenfélét, nem tudom erre érdemes e reagálni.
GT3 osztály kedvenc, úgy ahogy van mindennel együtt. Nem tudom miért kellene attól élvezetesnek lennie hogy keresztbe kasul csúszik, nincs tapadás vagy símogatni kelljen a gázt. GTben bírom hogy oda lehet csapni, kinyomni a lelkét.
Attól hogy játszok Forzát is, ahol nem tudom mit hiszel milyen a tapadás és milyen vezetni egy erőgépet vagy milyen vezetni esőben, kétlem hogy csökevényes lennék és nem bírnák akármivel akármikor menni.
Vagy azért tetszhet nekem a GT osztály, mert béna vagyok? hát biztos, nem is mondom h pró lennék. De ez az összefüggés egy nagy baromság, jobb ha tőlem tudod.
Oktathat bárki bármikor, úgy is csak azzal az autóval megyek ami nekem tetszik. Leszarom ki mitől hiszi magát jobbnak, vagy elitebbnek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.14. 19:22:25 -
Tyuki80 #32800 Ez így van ,ahogy mondod.Az utcai,eddig valószerűtlenül sokat,balfasz módon csúszó autók,kurva jók lettek.Igazi élmény lett a ferrari 485 ,ami eddig is kedvenc volt,de bután, állandóan csúszott.Most az összeset élmény vezetni.
-
#32799 Én nem vettem meg a dlc-t, de kötve hiszem, hogy az nKp-ben valamelyik kis forumla esőnél, lfs formula bmw rallycrosson, vagy valamelyik drift autó esetleg ir late modellnél hűde sokkal jobb lenne. -
#32798 Nekem a mostani verzió tetszik a legjobban, igaz soha nem is erőltettem a gt/ow gépeket, maximum ha "muszáj" volt az online miatt. Szerencsére éjjelente mostanában szoktam nagyon jó kis szervereket találni, igaz nem 20-22en vannak rajta, hanem csak 7-12-en átlagban, de sokkal jobban élvezek egy gt86, elise, ruf, vagy bármilyen játékosabb autóval történő körözgetést mint egy gt3-at spa-n :)). Ezek az gépek amúgy is sokkal jobbak lettek, jót tett nekik a v5-ös gumi (is), valamint a ffb is most lett a legjobb, nem beszélve a kicsit jobb futásról, valamint az apró, de annál fontosabb ffb állítási lehetőségről. A pCars-tól szerencsére még mindig nagyon messze van, és az iR-ből átülve az AC-ba még mindig nagyobb élmény a vezetés, nekem csak ennyi kell :) -
Tyuki80 #32797 Inkább mond azt,hogy könnyű vezetni.
Az emberek nagy részének itt ez az autó semmi kihívást és élvezetet nem ad....
Ez most szerintem egy rossz helyen,rossz mondat.
Eszem ágában sincs kioktatni és személyeskedni,csak ezt nem tudtam kihagyni:)
Igaz Te mint nagy forza fun lehet hasra esel tőle. -
#32796 Bejön ez a Lambo, élvezetes vezetni.
-
#32795 Menjel egyet az M4- el, olyant tuti nem tud egyik mas jatek sem ;)
A Gt, meg OW most kicsit suta lett, en is merges vagyok miatta, de tuti nem marad igy . -
GPx8 #32794 Azt kötve hiszem, hogy a gamepad miatt más "fizika" kellene egy játékba. Szvsz. be kell kapcsolni bizonyos segítségeket és kész. -
#32793 Én Kunosék helyében kiraknék egy 1.2-es updatet Steam-re. Bár hozzá kell tennem, hogy eddig bármikor felvetettem szervereken a problémámat, legtöbben nem értették mi kínom van. -
GeriDoc #32792 Csak mentem én is egy Vallelunga BMW Z4 GT3 kombót, kikapcsolt TC-vel és ABS-el. Lehet csűrni-csavarni, van akinek tetszik, van akinek nem, de ez sokkal rosszabb lett, mint volt. Egyszerűen bután mozog az autó, buta érzés vezetni. Ez most olyan pCARS feeling kb. Lehet, hogy a gamepaddal való játszás miatt kell ilyenre csinálni, de ez így messze van a jó szimtől. Mindez akkor, amikor kijött az iR egy egész jó gumi modellel, és elkezdték piszkálgatni az rF2-t is. Ráadásul ez etalon volt.
Még valami. Most már biztosan látszik, hogy pc szimulátor és konzolra tervezett játék nem lehet ugyanaz. Gondoltam korábban is, de most már biztos. Mindenesetre sok sikert kívánok Kunoséknak a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.14. 15:20:11 -
#32791 Ne rakd, utcai autok nagyon jok lettek !!! -
#32790 Z4 olyan a Nagy Kanyarban mikor váltom a 6.-at, mintha az eleje újra visszakerülne a földre. :D Orrmotoros autó...vért izzadva vagyok 2 másodperccel lassabb korábbi önmagamnál vele. Azt hiszem parkoló pályára rakom a játékot, nagyon remélem, hogy nem kell 1.4-ig várni egy komplett átdolgozáshoz. -
#32789 Monza...jó ötlet volt kipróbálni az R8-at ott. Nagyon jól kiemeli a probléma lényegét. Elég erősen bináris jellegű a tapadás, főleg az első kerekeken. Érthetetlen hirtelenséggel veszíti el és nyeri vissza a tapadást az eleje és egyébként a hátulja is, ezt az első sikánban remekül érezni. Ha csupán arról lenne szó, hogy amblokk jobban tapadna, ahhoz elég alkalmazkodni, de ez az érzés, hogy befordulsz egy hajtűbe, elengeded a gázt, majd az autó mintha falnak menne, amikor Te rádöbbensz, hogy hohhhóó, sokat lassultunk, adsz egy kövéret és már taknyol is lefele az eleje, mert azonnal átesik azon a vékony határon, ahol már csúszik de még tapad. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem jól veszíti el a sebességet csúszás közben. Ascari szintén jó példa, 200 fölött jössz ki belőle, ha az utolsó balosban szépen elkerülöd a rázót, vagy pont jó szögben érkezel akkor kb egy óvodás átmegy az egészen padlón, viszont ha egyik elsőn megszűnik a tapadás, tehát a másik picit túlterhelődik, úgy mész ki a sóderbe, hogy majdnem a fal adja a másikat, zéró átmenettel.
Érdemes végigmenni R8-cal az Ascari előtti huplis egyenesen, (lehet többi autóval is csinálja) olyan az autó eleje, mintha lebegne az út fölött, össze-vissza libeg, mintha fél bár lenne a gumikban. Parabolica is mókás, leginkább itt lenne szükség a finom átmenetre, hogy ne veszítsen sokat a sebességből, de szintén kétesélyes, vagy túllassul vagy sóder, ív autózás kb esélytelen.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.10.14. 12:57:12 -
#32788 Sose tudjuk meg milyen az igazi, de ha valaki megis tudna hasonlitgatni, akkor is vannak alap kulonbsegek (kormanyzas, "FFB", pedalkezeles), plusz a jatekot mindig batrabban tolja az ember;) Meg eleve jatek kozben (gep elott ulve) hianyzik egy csomo visszajalezes, amit potolgatnak ezzel azzal, ami meg az igazihoz kepest "csalas".
Az AC elsosorban "hangulatra" lovi ossze a programot, 2-3 ember naluk, a gep elott ulve, hogyan megy a progival, hogyan viselkedik akkor az auto, mit kell utana allitani, hogy az igazihoz kozeli (videok alapjan) mozgast, koridot es egyebeket erjenek le. De ez persze erosen fugg a teszteloktol, milyenek az igenyeik, milyen stilusban toljak, mennyire ufo-k, mit varnak el a progitol stb. Ha a tesztelo 5 masodperccel jobbat megy, mint a nagyatlag, akkor valszeg alatta mar fickosabbak az autok:)