Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is kérdés esetleg, hogy a hibrid fizika melyik szimben van benne normálisan. A mostani F1 autók elég bonyolult rendszerek, ha rendesen akarják szimulálni, illetve még nem biztos, hogy adnak ki adatokat róla. Az iR-ben pl. van hibrid, KERS, DRS fizika?
Alexease
Az auto elvileg a csapat/gyarto tulajdona, a licensz "fuggetlen" az F1 sorozattol.
Az SRW-ben mindig benne volt a friss McLaren F1. Az uj McLaren (McLaren Honda MP4-30) nyar vegen jon az iR-hez is.
lac coo
De nyilvan bolondok lennenek, mindent kiadni egy idoben 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.04. 09:17:38

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
elméletileg ezek az új járgányok az ingyenes csomag részei :-)

#30447: így van, az R8 GT3-al együtt jöhetne majd 458 GT3 is, attól hogy nincs róla hír.. még simán készülgethet...

tavaly január óta tudjuk, hogy lesz '13-as Ferrrari... pedig akkor még azt se tudták, hogy lesz-e legalább elfogadható PC-s eladás.. 😄

leginkább a liszenszelés miatt nem adhatják ki túl korán, gondolom a Codies-nél mindig az aktuális idei és tavalyi liszenszek vannak, úgy ahogy a valódi F1-es Ferkákkat is 2-3 éves korában "eladják" a pénzes vevőknek, tehát már az se a "csapat tulajdona", hanem a "lizingelőé" 😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.04. 08:05:42

"Nulla tenaci invia est via"

mulli1986
Ezek dream pack 2 ben jönnek majd dlc-nek vagy megkapjuk valaminek a részeként?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

lac coo
Akkor nagy hála a konzolos bagázsnak ! 😊

Adam Jonas
GT5-be is volt egy viszonylag friss Ferrari, szóval ez meg nem indok.

És azt meg külön érdekesnek tartom, hogy a GT3-as verzió a fasorba se, és lassan itt az Audi R8 LMS Ultra, meg a Lamborghini Huracán GT3 is. (Arról nem is beszélve, hogy a meglévő GT2-es modellt relatíve kis erőfeszítéssel lehetne átalakítani GT3-s verzióra, de mind1.)

Továbbra is az a véleményem, hogy ezt a 2013-as F1-es Ferrarit a konzolos bagázs miatt kapjuk (amit amúgy alapesetben kötve hiszem, hogy megkaptunk volna).

lac coo
Az nincs...Meg még jó néhány nincs 😊) De pl lesz 13-as F1 amiért nem egy cég mindent megadna 😊))

Meg van egy jó csomó, meg gondlom lesz is még folyamatosan ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.03. 23:32:19

Adam Jonas
Aha, és ha olyan nagy pacsipajti, hol van a 458 GT3?

lac coo

raczger

Scuderia Cameron Glickenhaus, ezt még csak most szúrtam ki a videóban 0:26-nál

bardocz
Kíváncsi vagyok lesz-e annyira formula autós, mint a KS2 nKp-ben, vagy a bmw lfs-ben. Mert ami most van lotus, nem túl hiteles nekem ehhez a kettőhöz hasonlítva.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Hillclimb bajnokságot nem akar senki se rendezni? Lehetne úgy, hogy mondjuk szombat reggel kapunk random pályát meg autót, és vasárnap estig kell időt futni vele. És valahol neten lennének mentve az idők, lehetne egy olyan, hogy össz idő, aki kihagy egyet, annak aktuális első helyezett ideje+x% megy, meg lenne egy, ami pontozásos, persze egyszerre menne a kettő.
Ez mikor jön már???<#guluszem1><#szeret>A legnagyobb kedvenc!
Norbi1990
<#finom>
Nekem volt PS3, G25 kormánnyal rengeteget játszottam GT sorozattal. Sokan voltak online minden este, talán még most is. És nagy százaléka kormánnyal játszott. Forzát nem ismerem, de sejtem, hogy ott is kb ekkora az érdeklődés. Biztos, hogy lesz rá kereslet.

Skypack
<#worship>

Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.06.03. 21:41:21

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Jaja, az nagyon nagy <#nyes>
<#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 21:33:22

lac coo
and honestly we don't know how to do arcade physics.

<#banplz><#banplz>

Semmi olyantól nem kell félni,h pl. a fizikát lebutítják vagy ilyesmi. Pont az a lényeg,h a fizika maradjon olyan mint a pc-n, éppen ezért van rá igény konzolon is, ez teszi eladhatóvá a játékot, és nem a karrier meg a többi dolog. Ezzel mi is jól járunk, mert valószínűleg több anyagi forrás áll majd a rendelkezésükre amiből még több tartalmat készíthetnek nekünk, és magát a játékot is biztos nagyobb tempóval kell fejleszteni, újításokat kell belepakolni. Egyszóval hátránya nem lesz én úgy vélem.

Néhány dolog Aris-tól:
-Content and new features will be there for PC users too. Both PC and Console development will go on together, as the core engine will be the same.
PC version will not be tuned down... there will not be an Arcade AC... it will be the same AC you have on PC, but with many improvements you are asking for.

-We're working on the multi and some physics improvements and other details and the contents of course. Won't give a date as it can be risky, but our schedule is "as soon as possible". I'll try to update you more in the following days.

-It's early to say, but I see no reason why we should wait to update the PC version when the code is ready. It's completely independent. So I guess, PC update whenever needed or we have news, and consoles updates whenever the reviews from MS and Sony allow it.
For contents it might be more complicated depending on the licensor agreements and such. For now, our plans are still PC focus updates of software and contents, at least until the console version is out. Nothing changes on how we've been feeding updates until now.

Dumping physics? Are you kidding me??? 😄 It's our big selling point... and honestly we don't know how to do arcade physics.
Alexease
Butitani nem fogjak, nincs ertelme. Nem is kell, a segitsegek boven jok. "Minosegre" sose lesz ellenfele a Forza/GT-nek, de a szimesebb kezeles, es "meg sem ronda" miatt azert valszeg el tudnak majd adni belole boseggel. Azert konzolon is hasznalnak eleg sokan kormanyt.

A tartalommal sem lesz gond (meg van 1 ev). Mar most van benne 60-70 auto, ezt fel tudjak tornaszni duplara, az mar eleg jo. A GT "1000" autoja felesleges es ertelmetlen, van benne kismillio "egyforma", sok csak "felig kesz", meg egy csomo busz, platos, furgon meg minden marhasag😊
Meg addig, talan mi is megkapjuk az autokat. Addig kifizetunk meg 2-3 DLC-t, aztan az egeszet beletoljak nekik a konzolos pakkba;DDDD

Ha meg 3-4 palyat osszehoznak, mar az sem rossz (a Forzaban sincs 50 palya).

Az Xbox logikus, varhato volt az MS cuccok miatt "egyszeru". A PS-re nem szamitottam...
lac coo
Viszont attol, hogy valaki konzolt hasznal meg nem jelenti azt, higy nincs igeny a realra, mert bizony ha hiszed ha nem nagyon nagy igeny van ! 😊

Mi marad a többi konzolos címhez képest, ha butítják a fizikát? Szimulátorhoz képest nem, de a konzolos játékokhoz képest kevés az autó és a pálya, buta az ai, sem az időjárás, sem a napszakok nem dinamikusak. Azt hiszem, hogy aki számára ezek hiányát kárpótolja az irányítás és a fizika, az nem konzolt használ...

Bár a PC-s verziónak is jót tenne, ha a konzolos fejlesztés miatt javulna/bővülne a program.

Totti5
F1 jöhet! Tolják csak a kontentet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo

lac coo

lac coo
Ferrari nagy pacsipajti, azért kerül bele 😊)

Az elképzelhető, hogy konzollal, meg pc-vel ugyanazon a szerveren megyünk egymás ellen?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.06.03. 20:46:13
Adam Jonas
Igen, az elmúlt 10 évbe is azért nem jelent meg egy ehhez hasonló szintű szim, mert nem volt rá igény.

Szerintem a 2013-as F1-es verda sem véletlenül fog belekerülni a játékba.

lac coo
De miért butitaná ? 😊)
Ez van ,ez ilyen kell megveszed nem kell nem veszed😊)
Még egyszer mondom, biztosan nem a 200 milliós eladás a cél, csak megtalálni azokat akiknek igényük van erre ....

De valszeg a kiadó állja a kötlségeket, vagy az is lehet, hogy a kiadó ötlete volt az egész akció 😊)

Adam Jonas
Persze, és szerinted hány olyan ember van, akinek konzolja van és kormánya? Nem vagyok egy őstehetség, de 3 éve volt lehetőségem kipróbálni haver Xbox360-asán a Forza Motorsport 3-at, és gamepaddal alig 30 percnyi játék után benne voltam a világ 100. legjobb idejében.

Tetszik vagy sem, az AC még mindig bonyolult fizikát tekintve a GT-hoz vagy Forza-hoz, azt meg nem hiszem, hogy csak konzoljra fogják lebutítani a fizikát, mert abból meg akkor balhé lesz.

lac coo
Hát aki ennyire szimes az nem konzolon tolja azért 😊)

Egyébként konzolon működik a több kontrolleres beállítás, G27 ledek, dashboardok, ilyesmik? Mert egy szimulátorra vágyó ember ezekre is szokott adni.
lac coo
Butitas nyilvan nem, ha arra gondolsz..
Viszont tobblet bevetel, tobb penz lesz szkennelesre, autokra, fejlesztesre, sot mar onmagam az, hogy konzolra keszul megkovetel egy eleg rendes "csicsazast", aminek mi nagyon fogunk orulni szerintem 😊

Szerintem a pc-n a sikere - azon kívül, hogy nagyon adja - annak is köszönhető, hogy nagyon jókor adták ki. Gondolom észre vettétek már, hogy azóta hogy felpörögtek a többiek is. Tavaly ilyen tájt azt hittem, hogy megszűnik a szimulátorozás, olyan hanyag sz.rok voltak a gamek<#falbav>. Ha nincs az AC és annak sikere, szerintem a pCARS sem jött volna még mindig ki (bár továbbra is tartom, hogy így kár volt kiadni). Viszont a konzol az más tészta. Ott a jó kezelhetőséggel nem tudják eladni, oda millió autó meg pálya kell, csilli-villi köntösben.
Skypack
De ez most miért érint minket hogy jövőre jön konzolra ? A pc-s verziót attól függetlenül fejlesztik nem hiszem, hogy belenyúlnának emiatt a fizikába.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Gondolom a kiado talal/ penzel majd valalmi ceget aki megcsinalja, ha Kunosek nem tudjak....

De ki portolja konzolra? A wiki szerint az 505 Games csak egy kiadó, nem fejlesztő cég.

lac coo
Jaj, hagyjuk mar ezt a minden konzolos ketgombos arkadra vagyik dumat ! 😊)
Rengetegszer olvasom, hogy forzasok es gt sek is remenykednek, almodoznak, higy jovore biztos javul a fizika meg az ffb ...
Biztos sok olyan is vanakit ez nem erdekel, de nagyon sok embert igen.

Adam Jonas
Álmodj királylány...

lac coo
Szerintem PC re is sokkal nagyobb kereslet volt, mint gondoltak......
Nyilvan nem akarjak eladasban lenyomni a forzat, de par ezer-szazezer vevo azert konnyen lehet....

Norbi1990
Azért a Forza, meg Gran Turismo ellen nagyot kell dobni, hogy konzolon is sikeres legyen 😊
Aztán most valami történt, hogy mégis megváltoztatták az álláspontjukat. Lehet van rá igény mégis 😊
lac coo
Nem gondolnam, biztos ott is nagy igeny van erre, foleg, hogy nincs is.....
Aki meg megveszi mert szepek az autok, annak ugyis mindegy, majd lesz neki masik 😊))

Adam Jonas
Ja, meg kellően szar fizika, hogy a konzolos embereknek is legyen sikerélményük. <#idiota>

raczger
Elején az rsr live timing webes részét én csináltam, aztán feltette magának a fejlesztő is (nem volt túl körültekintő) és bekerült az adatbázisunkba pár olyan tartalom, ami akkor még nem volt publikus, ott találtam ezt az infót is.

Aztán rákérdeztem ott az rsr-es csapatnál erre, ők mondták, hogy valósak azok az adatbázis bejegyzések, de megkérte őket a fejlesztő, hogy csitt 😊
Utoljára szerkesztette: raczger, 2015.06.03. 19:01:40

lac coo
Most mar csak volt ... ! <#eplus2>

Erre én is emlékeztem ! 😄 Ép írni is akartam, hogy valaki megirta ezt előre, de lekéstem xP .
Egyébként meglehet érdeklődni hogy te honnan tudtál erről?? (és hogy miért kellett félteni az angol fórumoktól? Tesztelő voltál?)
lac coo
Szerintem sikeres lehet konzolon, ilyen kaliberü játék nem igen van oda ...

Alexease
Kunosek tudatosan mindenhova 2010–2020-at irnak. Tudnak valamit? Vilagvege lesz vagy csak azutan nyugdijba megy?😊))