| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azt Dani tudna megmondani, de mivel kuplungot nem nyomkod, es visszavaltasnal mindig ad egy gazfroccsot, igy igen valoszinu.
Az a baj, jellemzoen en is igy megyek versenyen, mivel tiltani nem lehet, mert nincs mindenkinek harom pedalja, meg valtoja, illetve ehhez szoktam hozza, nekem igy kenyelmesebb.
Viszont nem gondolnam, magambol kiindulva, ahogy pl Alex mondta 2 masodperccel lassabb lennel emiatt.(persze o lehet) Mindenki ki tudja probalni maganak. Ha ezt szoktad meg ra kell szanni az idot, hogy atszokj, es nem leszel lassabb, max tizedekkel az elejen, legalabbis az en szintemen. Felmerul neha, hogy pl elsokerekesnel, fek mellett adsz gazt, maskepp viselkedik a kocsi. De lathatod, itt sincs ilyesmirol szo. Nekem konkretan ezzel egy problemam volt atszokas teren, hogy eddig a bal labbammal fekeztem, abban benne van a bugi. Sot mar hozza is edzodott jo reg a kemeny fekhez, mig jobb labas letemre, jobb labbal alig tudtam benyomni az elejen a feket :) Igy abszolut nincs meg az a biztonsag erzet, meg az sokat emlegtett izom memoria, vagy hogyan is szoktak emlegetni, hogy kapasbol tudjam meddig nyomom eppen a feket.
De szerintem max egy 20-30 ora vezetes utan mar mindegy volt, hogyan megyek. Talan meg az egykezzel fogom, tekerem a kormanyt furcsa volt az elejen, kb mint egy felkaru kaloz ugy erzi magat az ember, de pl felrevaltas h-shifterrel, nem igazan volt jellemzo.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.20. 15:34:18