| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
RtoR #32950 Nagyjából benne van a válasz neked is az előző hsz.-ben, de nem bírom mikor úgy reagálnak rám hogy hülyeség.
Sose mondtam hogy az AC szar, hogy hülye aki AC-t tol, stb. Ellenben te kapásból hülyézed a véleményem...
Miből gondolod, hogy én nem élvezem a versenyzést, csak azért mert "tétje" van!???
Mit tegyek, ha én kedvelem a 3, 10, 12, 24 órás versenyeket? Mi van ha bejön a dinamikus időjárás? Mi van ha tetszik a gumizódó pálya?
Várjak 150 évet mire kunos megcsinálja? Hát én nem várok. És ha ez pénzbe kerül, akkor kifizetem az árát, de jól szórakozok. Egyszerű.
Csak néhány komplexussal bíró ember gondolja azt, hogy bárki lenéz másokat mert AC, PC, vagy az ég tudja mivel csapatják. Szó nincs róla...
A vicc hogy megint csak reagáltam egy iR fikázó hsz-re, teljesen kuturáltan, és ez lett belőle...