• RtoR
    szövegértés egyes. Tudtam hogy jön a sértődős duma a nyomorékokkal, pediggyengébbek kedvéért még azt is oda írtam hogy akinek nem inge....
    Nem azt írtam hogy aki AC-t tol az nyomorék. Én is gurultam vele, még a DLC-t is megvettem, ugyan nem tudom minek.....
    Nem akarok semmilyen XvsY vitát. Nem akarok jobbnak nyílvánítani egy szimet a többinél.
    Nekem ezerszer jobban bejöb az iR, ennyi. Ha valaki az AC-t szereti, tolja azt. Próbáltam versenyeket, katasztrófa volt mind. Amíg nincs olyan szisztéma mint az SR, addig az is marad.
    És az is tény, soha nem lesz olyan szervezett az AC mint az iR verseny szinten.
    A fájdalom, kollegád megint kimondta itt vmelyik hsz-ben, a pénz, a pénz. Azért tolja sok sok magyar az AC-t, mert az iR pénzbe kerül... ennyi.
    Mások meg nem sajnálják a pénzt a hobbijukra, az is ennyi.

Fizetek, cserébe nem őrülök meg a kormány beállítás miatt, cserébe a nap bármely szakában tudok versenyezni, cserébe normális emberekkel akik igyekeznek korrektül versenyezni. És nem egy "csapat" tagjaként, hanem vadigenként a világ bármely részéről.

Szép hogy ti gurultok már százan is egy egy versenyen... csak várd ki a kedd este nyolc órát. Megint csak ennyi.