• Pitti
    Én majdnem minden este megyek 1-2 versenyt valami nyílt szerveren. És kivétel nélkül minden alkalommal vannak jó csaták korrekt arcokkal, helyet hagynak, félre állnak ha látják túl nagy a tempó különbség. Nyilván vannak szándékos rombolók is, tulajdonképpen nem nagyon veszek veszünk róluk tudomást, 7-8. helyen is vannak jó csaták és az 1-2. helyen is. Nem egyszer van olyan, hogy a 24 fős társaság elfordul az első kanyarban hiba nélkül. Valóban nincs tétje de a többség korrektül versenyezve jól szórakozik. Minden szerveren minden este legalább 3-4 magyarral is találkozom.
    Nem tagadom majdnem minden nap vannak olyanok akik sikánt kiegyenesítve 200-al gombázzák el az embert, de hangsúlyozom nagyon kevés. Ez mellett kivétel nélkül minden nap élvezem. Csak az hiányzik, hogy nem tudjuk megbeszélni az izgalmas csatákat a futam után mert fogalmam sincs ki ők :)

Ellenben iR topicot is követem évek óta, és nem mondanám, hogy kevesebben panaszkodnának az idiótákra, akik bevárják a versenyzőt, hogy kirakhassák. Nem egy videót láttam első kanyaros roncsderbikről, pályán tolatgatókkal.
    A másik pedig, hogy nekem kizárólag korrektül szórakozni van időm, setupot finomhangolni, 1000 kört telemetriázni, versenyekre felkészülni nincs. És ezzel nem vagyok egyedül. Egyébként meg a GTR-Masters fun futamok meg különösen jók, állítom, hogy legalább olyan társaság van ott jelen mint iR-ben, ahol tétje van...sőt.... és ez is csak FUN
    Kár, hogy hetente csak 1-2 van.
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.10.20. 07:56:34