| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #32792 Csak mentem én is egy Vallelunga BMW Z4 GT3 kombót, kikapcsolt TC-vel és ABS-el. Lehet csűrni-csavarni, van akinek tetszik, van akinek nem, de ez sokkal rosszabb lett, mint volt. Egyszerűen bután mozog az autó, buta érzés vezetni. Ez most olyan pCARS feeling kb. Lehet, hogy a gamepaddal való játszás miatt kell ilyenre csinálni, de ez így messze van a jó szimtől. Mindez akkor, amikor kijött az iR egy egész jó gumi modellel, és elkezdték piszkálgatni az rF2-t is.
Ráadásul ez etalon volt.
Még valami. Most már biztosan látszik, hogy pc szimulátor és konzolra tervezett játék nem lehet ugyanaz. Gondoltam korábban is, de most már biztos. Mindenesetre sok sikert kívánok Kunoséknak a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.14. 15:20:11