| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
1-2x meg tudtalak volna előzni ha erőszakoskodok, de simán lehet hogy utána szétbarmoltam volna a gumijaimat szokás szerint :) Örültem, hogy végre tudok valakivel jó tempóban egymástól pár méterre kergetőzni, ráadásul végig nagyjából azonos tempóban és stabilitással, és nem utolsó sorban normális pinggel. Tavasz óta szinte csak külföldi publikokon mentem, és hát ott vagy ufók vannak, vagy olyanok akik esnek kelnek javarészt, ha meg esetleg nagy nehezen találok valakit akivel egy szinten vagyok, akkor is előbb utóbb jön egy betépett kamikáze és véget vet a mókának :D
A gépet most nem éreztem egyáltalán rossznak, és a ffb-je is mintha részletesebb lett volna mint előtte, de lehet csak placebó :)
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.11. 21:29:43