| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen, kulfoldiek;) Ha nincxs password, es 4-5 ember belep, azonnal megtalaljak es tele lesz. Klasszik free/fun szerver allapot, akik nem igy, ismerettseg alapjan online-oznak, azok a lobby-t vizslatjak, szinte lenyegtelen milyen szerver es mi van rajta.
Amugy nem volt olyan nagy kaosz, mint gondltam. Persze hatulrol indultam, az a biztos, es mar a celegyenesben baleset van, de ez alap:) De utana vlt 1-2 jo ember.
De erdekes az AC buntetes rendszere, ezen meg tuti finomitani kell. Bar uj palya.
Az utolso sikanban megcsuztak elottem, igy a kijaraton a kulsoivel a bukoterbe menekulve kerultem ki. Megelozott 3 auto, suru mezonyben ez alap. De ahog atmentem a celvonalon, betolt a garazsba 10 sec-es buntetes kihagyasaert (?!):) Gondolom levagasnak vette a sikan kulso (!) reszet? :DD Es az mar nem szamit, hogy kozben 3 helyett buktam:D
Ha mashol is ilyen necces, akkor a bajnoksagoknal probelamas is lehet a dolog.