| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #32436 Egyrészt alapból ott vannak a piros kis nyilak, abból pontosan lehet tudni, ha van vki melletted, bár megjegyzem én azokat is rühellem.
Nem igazán értem azt se, miért kéne centire pontosan tudni, hogy hol/hogyan vannak mellettünk... nekem bőven elég infó az, hogy ha eltűnik a tükrömből, akkor valahol ott van mellettem és hagyok neki helyet, ennyi. Ha nagyon nem akarok helyet hagyni, akkor meg óvatosan elkezdek húzódni felé és fogom látni, ha nem tudok besorolni elé.
Attól meg ha vki torpedózik, attól a helicorsa sem véd meg... azt is a tükörből lehet látni, ha vki túl nagy tempóval érkezik a kanyarhoz, olyankor meg ugrom el az útjából, menjen csak szépen sóderba. Ehhez persze az kell, hogy folyamatosan fejben tartsd, hogy kik, hogy vannak körülötted és mindenkihez kanyarról kanyarra külön szkenáriókat rendelj és ezekhez alkalmazkodva válaszd meg a saját ívedet. A helicorsa ezt a feladatot nagy mértékben leveszi válladról és egy a versenyzés szerves részét képező fontos faktor megszűnik, te pedig ügyetlen maradsz és sosem fogsz ráérezni, mert az app dolgozik az agyad helyett.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 10:49:15