| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én tényleg nagyon örülök ennek a kocsinak (inkább ez mint 5 Ferrari), de vegyesek az érzelmeim:
A GT autóknál jutott eszembe először, hogy vajon Kunosék csak "csipegetnek" majd mindenből, vagy egy adott széria, vagy versenysorozat összes autóját megcsinálják majd. Szerintem nem mindegy, hogy legyen szó online bajnokságról, vagy AI-os offline-ról nehogy már 2-3 autóból állíts össze egy 20 vagy még több fős mezőnyt.
Pl: ehhez a Group A/DTM bömihez kellene Mercedes 190E,Ford Sierra XR4 és még sorolhatnám a 80-as évek nagy gépeit.
Amiért ezt írom az nem a rinya, hanem, hogy szerintetek a DLC-ket nem-e ebbe az irányba kéne elvinniük? Szerintem ne több kategóriából emeljenek ki autókat, hanem inkább tartson pár hónappal is többe akár, de akkor adjanak ki egy komplett sorozatot. Azért tényleg hajlandó leszek mindig fizetni. És akkor eldöntheted, hogy egy "Blancpain Endurance Series 2013"
DLC pakk neked megér-e mondjuk 10 Eurót. Ha nem ,mert te Open wheeler fan vagy akkor nem veszed meg.