42876
-
#3119 Sokkal tobbet nem is nagyon tudnanak mutogatni;) Persze lehetne onboard video es/vagy AI-verseny. Egyeb latvanyos dolgok/funkciok (idojaras, tores-zuzas, palyamenti animaciok, ejszakai futam), amit mutogatni lehetne, nincsenek benne.
Ezek a kameras videok meg jotekonyan takarnak. Nem hivataos promo, de megis latszik valami, nem kotheto bele a minosegbe, es megis kicsit talan latvanyosabb a realtime motionblur es HDR miatt, kicsit TV-sebb, filmesebb:)
Raadasul, valszeg meg sebesseg problemajuk is van, ez a video sem max beallitasokon keszul.
De ahogy Kunos is irta, o sem max-on (minoseg, felbontas) futtatja AI-val, es meg ugy sem eri el a 60fps-t. Biztos van izmosabb gepuk Kunosenal, de valszeg necces lenne full HD-ben, max beallitason, 15 AI-val Fraps-ozni:D
Plusz ezt a programot nagyobb kozonsegnek szanjak, nem csak egyszeruen az nKP rajongoknak. Nekunk mar igy is boven jo lenne, licenszelt, jo minosegu, latvanyos autok es palyak, mar egy natur onboard AI-s verseny video is jo lenne.
A nagykozonsegnek ennel azert tobb kell, igy ha nem lesz benne eleg csicsa, akkor latvanyos promo videokat kell majd osszevagniuk. -
#3118 Nagyjából semmit nem mutogatnak ... :)
Ezen már kicsit taknyosabb gumi van mint a másik videoban ... :) -
#3117 Most valóban nem, de régi videókon látható volt az AI is. -
Jackal #3116 Nekem még mindig az a fura, hogy nem nagyon mutogatják az AI-t pl. verseny alatt... -
#3115 -
#3114 jó, van köze persze, nem úgy értettem :) -
#3113 Annyi koze azert remelhetoleg van, hogy az Evotek-tol (is) befolyt penzbol tudjak fejlesztgetni a jatekot;) -
#3112 Tudtommal bejelenve nincs mai F1 autó, még kamu sem .
Ez a videó más, eladták, licenszbe adták az engint, ez egy cég szimulátora, ennek semmi köze a mi játékunkhoz ... -
#3111 Igen, de ezt az Evotek-nek csinaltak, az egyaltalan nem biztos, hogy a programba is bekerul. Bar ha az Evotek kifizette a jogdijat, betehetnek a progiba is.
De tuti lesznek „meglepetes” autok, mert multkor, ha jol emlekszem, az elso megjelenesbe 20–25 autot igert – amit most nem tudok hirtelen osszeszamolni:P -
Timbu #3110 De már bejelentették mind az öt Ferrarit? Azért abból egynek illene mai F1-es autónak lenne. Egynek meg a Lotusok kortársának :)
Ez a videó pedig szerintem volt már, itt is modern autó van. -
#3109 Van modern formula autó, de szerintem F1 teljesítményű nincs .... -
#3108 Lesz AC-ben modern F1? -
#3107 Valami kocsma mindenhol akad :))) -
#3106 Amugy ez az AC-Evotek hova lehet beallitva, valami kocsmaba?!:) Mar az eleje is gyanus, amikor razza a fejet, de a vege teljesen tipikus... -
#3105 O is megkuldi itt-ott;)
-
#3104 Ez is egy borulas, 1:00-tol a lassitas tuti:P
-
#3103 Végén mikor felbátorodik azért elég vad a dolog :) -
#3102 ezen jól látszik a különbség : ez is lecsúszik az ívről, alulkormányzott néha stb, de AC ben nem csak ez a szimpla viselkedés van, hanem pillanatról pillanatra mást csinál még egy egyszerű ívről lecsúszás alatt is . -
#3101 -
#3100 -
#3099 Es akkor egy kis nosztalgia, regi-uj hangulatokkal;P
-
#3098 Az AC egyelore autosabb, az rF2 versenyautosabb (barmilyen is legyen az :DDDD). -
#3097 Olyan kellemes, természetes érzés vezetni valamiért....rF is jó, persze, de ez egy hajszállal nekem jobban tetszik . -
#3096 Es ha mar eppen ide irtam, egy kis audio-elvezet:) „American soundtrack, European styling”.
-
#3095 Nehez osszehasonlitani, de erzesre szerintem mindketto jo. Az rF2 sokat tud, de meg nincs kesz es barkacs, az AC TP meg eleg fapados (teljesen alap gumi, se kopas, se semmi). De meg igy jo, az teny.
Szerintem, nem lesz tul varialva ez a resze, hasonloan az nKPhez, egyszeru lesz de jo;)
-
#3094 Pár hónap kihagyás után mentem most a TP-vel, hát szerintem jobb a gumi meg minden mint rF2 ben. Főleg a súlypontok, az nagyon ott van .rF2 ha nagyon megcsúszik még mindig olyan semmilyen .... -
#3093 Sokat nem mutat ez a video, szép kényelmes tempóban körbe megy.... De biztos tuti .Jobb lenne belülről nézni, a kormány többet elárul . -
#3092 Azért ennél szebb az rF2 és jóval többet is tud:O -
#3091 Tobb helyen is latszik, milyen szepen lod-olta a vetettarnyekokat, gondolom nem birja a gep:) Pl. 1:35. De legalabb nem kikapcsolta egyszeruen, igy nem zavaro. Bar engem a visszajatszas nem nagyon erdekel, de ezt jo nezni, foleg hogy nem lehet meg hasznalni;P -
#3090 Az AC valszeg (remelhetoleg) sokkal nepszerubb lesz mint az nKP, igy talan osszejohet egy Magyar kozossegre valo is belole;) -
#3089 Latom nem birod ki, hogy ne tolj be egy-egy konzol cuccot:D
Elfer, nem zavar, de kicsit vicces igy azt az autokezelezst itt reklamozni:DDD -
#3088 Lesz magyar közösség, ahol akár minden este szerveznek majd online versenyt? Vagy ezt is a RaceDepartment-en fogom csak közösségben élvezni?
Eddig a nKPro-t és az rF2-t is csak ott toltam online. Nagyon szimpatikus volt hogy heti 3x voltak event-ek és ha tetszett a pálya/autó kombó akkor csak feliratkoztam a fórumban és kész. Nagyon jó volna ezt honfitársakkal is űzni. -
#3087 Nagyon felkapott lett az új Silverstone pálya Nissan Academy demóba is azt tették bele. Amennyire nem akartam elfogadni a nyomvonal változtatást, annyira tetszik most. Nehéz és kihívást nyújtó.
Szép ( de lehetne déli napsütés ezt a barnasárga naplementét hanyagolva ), hang is frankó, remélem lesz tűzcsóva:), a mozgásra pedig szintén nem lehet panasz.
Jöjjönmárki. -
#3086 Jo lesz ez, tetszik, a Lotus is jo a TP palyan, de ilyen GT-vel egy nagy palyan azert azert masvilag:)
Amugy irtam Kunosnak, hogy osszekothetnek a PreOrder-t egy Openbeta-val (1-1 auto/palya [MP412C/Imola], 5-5 AI/Online), valszeg nem foglalkoznak vele, de nem hagyhattam ki:P -
Solt #3085 -
#3084 Azért ez elég nyálcsorgatós.
A kövi videón egy pár körös online csatát szeretnék látni onboard cammal. Pff, hát hogyne.
Amúgy szép a mozgása az autónak, biztos hatalmas élmény lesz vezetni. -
Hirtelen azt hittem megtalaltak a Fraps-ot a gepen, de nem, a telefon egyszerubb volt;P -
cstibikeee #3082 Videóóóóóóóóóóóóóóó -
GPx8 #3081 Ez az! Még több fotót kérünk! :P Abban a pCARS is nagyon jó, sőt! :D -
#3080 De ez nem kotelezo;) A PreOrder sem az, ez csak egy plusz lehetoseg azoknak, akik elorendelik.
Az hogy te megvarod a demo-t (ami valszeg a megjelenes utan lesz csak nehany hettel:P), az ebbol a szempontbol teljesen mindegy.