| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #32250 Sőt mi több, a GT3 bajnokságunk is tömegbalesettel indult, a T1-ig nem jutott el a fél mezőny a B szerveren...
Az oka igen egyszerű volt, a rajtnál ez egyik versenyző beragadt, a másik megpróbálta kikerülni, de ügyetlenül csinálta és olyan szerencsétlenül jött ki a dolog, hogy a fél mezőny leamortizálódott, pedig egy emberen kívül mindenki teljesen vétlen volt. Van ilyen.
A Classic DTM-es eseményeket még nem láttam, gondolom ott is max 1-2 ember lehet a ludas a történtekért. A mi tapasztaltunk az, hogy minden új bajnokság "nehezen" indul, most pedig különösen sok nálunk az új ember, akik még nem ismerik se egymást, se a viszonyokat és talán még magukat se... kelleni fog 1-2-3 futam, amíg mindenki megtalálja a helyét, rendeződnek a viszonyok és a versenybíróság is ki tudj a fejteni a hatását és kigyomlálni a nemkívánatos elemeket..

A balesetokozók felelősségre lesznek vonva, ahogy a vágók sem ússzák meg büntetlenül és pár futam után már rendeződik a helyzet és valóban minőségi és színvonalas futamokat tudunk majd rendezni, de ezeken előtte át kell sajnos esni. Viszont én tényleg azt kérném, hogy ha láttál olyat, aki vágott, vagy kilökött, vagy unfair módon viselkedett, akkor tényleg segíts nekünk és jelents be az eseteket, ezzel te is tudod gyorsítani a feni folyamatot.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.25. 14:38:25