• Yag
    Sziasztok!
    A véleményetekre elnnék kíváncsi.

Időnként a kormány mögé ülök élményvezetni. A kedvenc pályám a NÜRBURGRING Nordschleife. Mindenki tudja hogy nem könnyű pálya, meg van a maga szépsége és diszkrét bája. Old Timer párti vagyok tehát inkább régi típusú autókkal szeretek tekerni. A gondom a következő. Rengeteg autó van sok-sok beállítási lehetőséggel. Szeretek vele molyolni, hogy felfedezek egy új még általam nem vezetett autót és megtaláljam az ideális beállításait, hogy minél gyorsabb köröket tudjak menni legfőképpen magamhoz képest. De időnként elvesztem a fonalat. Valahol olvastam hogy elvileg meglévő .ini fájlokban lévő beállításokat át lehet emelni egyik autóból a másikba. Próbáltam utána olvasni de vagy nagyob béna vagyok keresésben vagy úgy el van rejtve ennek a setupolásnak a módszere hogy nem leltem rá ... persze az is lehet hogy nem is létezik és olyan beállítási lehetőséget keresek ami nincs is. Jó lenne átvenni beállításokat egy másik autóból vagy egy másik adott pályáról. Lehet ? Hogyan ?
    Érdekes, hogy vezetés közben nagyon kevés elég ahhoz hogy a pálya szélére kerüljön az ember és ez rendszerint felbosszant mivel azt gondolom, hogy valami nagyon nem jól van beállítva vagy az adott autó nem passzol a pályára (?). Viszont ha megnézek egy videót a Nordschleife szabadnapokról látni, hogy látszólag szinte semmitől elszállnak autók. Az viszont a valóságos fizika tehát nem mondhatom, hogy a játék fizikája vacakol. Ki tudom kiszűrni valahogy, hogy egy adott autó egy pályára ( pl. Nordschleife) beállíthatatlan, hiányos vagy csak én vagyok béna hozzá és nem tudom jó mennetteljesítményét előhozni mert a harmadik kanyarban símán kipördülök szinte semmitől ?
    Köszi.