| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
croatianus #31620 Én úgy csinálom, hogy előbb megnézek róluk videót, ha van, és ha ott nem tűnik fel nagy gubanc, csak akkor töltöm le.
De így is nagy része olyan, hogy még az élettől is elmegy a kedvem miattuk, úgyhogy egyszer már megfogadtam, hogy csak azokkal próbálkozom, amik fenn vannak a hivatalos mod topikban is. Azok azért általában komolyan vannak véve.
Ezek a fizetős Porschék innen az más tészta.
A modellek annyira csecsék, hogy nagyon misztikus, honnan is vannak. Egyébként alul van egy talányos link ide.
Egy GT2-est amúgy sikerült már beszereznem ezekből, hónapokkal ezelőtt, és annak a fizikája fölött nem nagyon sikerült napirendre térnem. Azt értem, hogy ezek a legújabb modellek tele vannak elektronyikával, de valahogy mégis hihetetlennek tűnt, hogy hiába tc kikapcs, hiába bármi beállítás, mégis menthetetlenül alulkormányzott maradt (egy porsche?!).
Most, mindet összehasonlítva megállapítható, hogy ez valami szándékolt dolog, mivel a legújabb utcaikban mindben megvan ez többé kevésbé, viszont az RS-ben, a Cayman-ban meg a régebbiekben nincs. Azoknak lehet szépen úsztatni a farát.
A többi ajánlottból visszakoznom kell az Alpin kapcsán: hiába a külcsín, meg a nagyon jó hang, a fizika rohadt lapos, inkább csak "tőtelék".
Azonban a Testarossa mellett továbbra is kiállok. Nem tudom honnan szedhette, de valami valós felvételen alapuló igazi ferrari-boxer hang van benne, tetejébe a fizika is abszolút hihető, igazi munkás cucc.
A 2.7 RS-ért és a 906-osért szintén továbbra is referálok. Kipróbálásra mindenképp érdemesek.