Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát, ez már tényleg határeset 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem ez nem frankó....
alma2
Ha jol lattam 196 orat jatszott vele. A video kozott rengeteg fele autos jatek van fent. Ha ennyire tehetseges, mar reg ki kellene probalni az eletben is. Gyakorlatilag, ha leul jatszani, annak nincs jo vege, ahoyg tegnap is tortent 😊 Jatszott 35 percet, ugye nordon, ahol egy kor 6-8 perc, aztan csinalt harom wr-t.

Zibiman

youtube

Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:27:53

szerintem

Ha téged ez megnyugtat!<#awink>
Én nálad kicsit szkeptikusabb vagyok....Ha csak megnézem miről szól a mai autó motor sport,háát...Ott is keresik az előnyöket a pályán kívül is bőven.<#awink>Csak egy példa mikor nagy rally bajnokunk "állítólag"az erdőben cserélt szűkítőt miután lejött a gyorsról.Vagy csak nézzük meg a forma 1 et miről szól.Valami stiklit mindig csinál valaki,aztán persze lebukik,majd betiltják az okosságot,majd csinálja a másik máshogy ugyanazt.Nem hinném,hogy a pont a szimulátoros versenyzésben,közösségekbe ne lennének ilyenek.
bardocz
Én sose értettem, hogy fix setup mellett a padlógázas daytonán hogyan kapok 2 másodpercet. Fix setup, padlógáz. De ott van, mert jók és tudnak valamit. Kis pályákon úgy vagyok vele, hogy a 4-5 másodperc simán hozható az én időmhöz képest, nordon a 20 se olyan durva, iR-ben néztem hogyan vezetik páran a mazdát, semmi kétpedál meg pillangó, szimplán olyan módon kontrollálják a kocsit csúszás közben meg féktávon, amire ha eddig nem voltam képes, már nem is leszek. Persze a loadcell alap, de max ennyi a "csalás" az átlaghoz képest, a többi skill.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.31. 21:56:48
Szerintem,ha ilyen nagy különbség van,ott már van valami mókolás.Ismerem a nagyon ügyes és gyors magyar mezőnyt,mikor ezek az emberek kapnak tizen másodperceket,ott valami csalafintaság is lehet.Hallottam már nem egy történetet az egyik nagy gamer havertól,hogy pár játékot hogy hekkeltek meg.Én nem értek hozzá,de a forráskódokba is van aki bele tud nyúlni,valami ilyenről beszélt.
Pár videót megnéztem már én is.Ugyanazok az ívek,hasonló tempó,aztán a végén 20 mp különbség!?????
bardocz
Hehe, akkor úgy tűnik a gyors az nem én vagyok 😊
alma2
de ez a Zibiman, nem tudom mit muvel, de pl ktm-mel is tobb min 20 masodperccel gyorsabb nalam, total hihetetlen.
Youtube-on van fent ket egy-ket regi nordos kore.

szerintem

alma2
multheten mentem 9:00-at, nem is ertettem, hogy vagy ilyen gyors, azota nem jatszottam, de pont irni akartam, hogy kuldjel mar egy replayt 😊
--
Jo ez a nord szerver ktm-mel, rajt cel gyozelmet arattam, bar nem volt ellenfel.

szerintem

bardocz
Hú, nem emlékszem, valahol 9:05-9:15 között volt asszem. 8:54 az eddigi rekordom.
alma2
mennyit mesz most nordon vele?

szerintem

lac coo
Még mindig tükörsima ....

b-type
Nah megvan a második mod a Nissan Primera után ami, befér az AC legjobbak közé. A Volvo Truck cucc.
Qva nagy! Egyszerre barátságos, és végig koncentrált...nagyon jó. Csak Nordschleife-n próbálgattam, de már két napja ez van terítéken.
..ha lenne fékfüst, és kipufogófüst, az lenne a tökély..
De nagyon hihető, nagyon hangulatos...és durván odafigyelős <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Krunky

!Jupi-Jupi! <#wow1><#buck><#taps>
bardocz
Ha nagyon nekiállok, akkor meg tudom futni majdnem ugyan azt, de most ez nagyon lehetetlennek tűnik. Így már értem miért.
lac coo
Nekem ehhez nem kell változtatás, mindig összehozok véletlenül egy olyan kört, hogy az életben nem sikerül többet 😊)

bardocz
Akkor ezért nem tudom magam utolérni.
lac coo
Igen !!!

Alfa Romeo GTA aero drag correction. Laptimes will be slower now.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 17:42:07

bardocz
A régi alfa az valamelyik patch után lassabb lett?
Tomsteel
Köszi a magyarázatot, logikus amit írtok, de pár kérdőjel azért még marad. Elnézést az OFF témáért!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Mondjuk jah, igazad lehet, kaphat adatot a kormány hw-éből is, elvégre az szabályozza az áramot és ezzel a motor erejét ....

Szerintem az USB-n keresztül is marad még annyi áram, 5V, amiről még tud értéket leolvasni. A 220-as adapter leginkább az FFB motorokhoz kell. Szerintem. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Őőő, jah ,igen ez jó kérdés 😊)

Akkor én arra tipelek előre meg vannak adva az adatok mennyit tud egy adott kormány ...Mert visszajelzés akkor ezek szerint nincs ...

Versenyezz Michelisz Norbival!

Norbi megkezdte a felkészülést a híres Nordschleifén megrendezésre kerülő májusi WTCC futamra, mi pedig hogy biztosítsuk számára a kellő kihívást és kompetitív környezetet, ezért Húsvét hétfőn közös futamot rendezünk vele, ahol mindenkinek lehetősége lesz megmérkőzni Norbival és körbekergetni Őt a pokol bugyraiban! Az autó a Lotus Evora GTC lesz, mivel tempóját tekintve a gyári gépek közül ez áll a legközelebb Norbi WTCC-és Honda Civic-jéhez.

A részvétel teljesen nyílt, de előzetes nevezés szükséges! <#wink>

Futam infók: Nordschleife - Michelisz Futam
Ma esti FunRace: Lotus Evora - Nordschleife - 03.31

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.31. 16:45:57

Hát nem a kormány küldi neki vissza az értékeket az biztos... 😊
Nyilván a kiküldött adatokat nézi a clipping app is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.31. 16:06:13
Tomsteel
FFB-vel kapcsolatban lenne még egy kérdésem.
Kíváncsiságból kihúztam a konnektorból a G25-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy ugyanúgy jelzi a clipping-et az AC.
Mégis mi a búbánatból számolja, és ez alapján mennyire mutatja a valós képet vajon??? <#confused>
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.31. 15:17:52

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
A kapcsolast jegyzi meg a replay, ha felkornel bekapcsolod, akkor replayban egy a lampa az elejen, mikor a kapcsolashoz er akkor meg lekapcsolja.
Szar aza egesz ! 😊

Gabisan666
Az mitol van hogy felkapcsolom a vilagitast ,a muszerfal vilagit,mikor megyek ,de a replayben nem vilagitanak a lampak,illetve ha le van kacsolva akkor igen.

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Gadfly13

SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
JELSZÓ: hun
|P|R|: |5|2|
FÉRŐHELY: 20

KEZDÉSEK: ~20:00

AUTÓK:
KTM X-Bow R

PÁLYA:
Nordschleife

HOTLAP (stracker)

A szerver a nap 24 órájában online!

További infó: LINK

Jó szórakozást! <#wave>

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.31. 09:52:18

simraceseries.com

We want to thanks all of you for your awesome support: as better as we can. This is just an expectation of things to come: as a gift.
lac coo
Off atyavilág !!!<#banplz>

thx

lac coo
Jah, annyi nincs 😊

30 font

lac coo
Mennyibe fáj egy simed? Maradt még valami apró a Cars-ból....😊))

lac coo
arra, persze, ahol szét van szedve a jasztni oda jó ez.
Régen volt MAX-hoz tuti program, megynyitotta maxot-ps-t meg ezt a 3 d festegetős cuccot, és mindegyik frissítette magát ha amásikban valamit dolgoztam... De ezek régi cuccok már mint a fene 😊)

Jah és ha jól rémlik a Simed V3 már importál AC model fájlt .kn5-öt is.
Szóval akkor bármi benyitható vele.

lac coo

lac coo
simed nincs, lejárt, megvenni nem akarom, minek az nekem 😊))

Szokta a tesóm használni. Photoshop CS6-ban biztosan van ez a lehetőség.
Ő .3ds-be szokta megnyitni.

Olyan szempontból jó hogy behozod a modellt, elforditod és mintha rányomnád olyan szögben a kocsira a matricát. (Vagy rávetítenéd) De szerintem simán 2d-ben gyorsabb dolgozni egy jó wireframe-es template-el. Ezt maximum olyan helyeken érdemes alkalmazni amikor a két textúra rész nem kapcsolódik egymáshoz. Pl van egy logó ami a hátsólökösön és a csomagtérajtón van egybe, viszont a textúrán az egyik az egyik sarkába van, a másik a másikba.

Ami letölthető modell az (mint pl ez a Merci 190 Evo2) több formátumba is ki van mentve, úgy van egybecsomagolva. 3ds, fbx, obj, max.

Alexease
3DSimEd (mindenre jo;P), abbol Collada-t menteni (DAE), es azt azonnal megnyitja a Photoshop. Minden object es textura kunon-kunon layer-en.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.30. 22:02:06
lac coo
Jah, így értem ....

lac coo
Vagy azt hogy kell csinálni ?
mondjuk nem tudom van-e kedvem importálgatni MAX-be 😊)

jobb lenne letölteni 😊)

mondjuk még a modellt kiszedem ha van valami importer, de aztán PS-ben mit kell azt nem tudom ,simán megnyitja a 3d modellt ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.30. 21:52:13

Alexease
Photoshophoz valami 3D formatum (3DS, OBJ, DAE), amit ha behiv az ember es 3D-ben tudja festegetni.
Mit értesz Ps 3d template alatt?

Jajj, értem már mi a problémád. Nem kell aggódni, az alkatrészek külön .dds fájlokon vannak.
Egy alap festést is ha megnézel nincs rajta alkatrész.
http://www.qpic.ws/images/merciac.jpg
Bal oldalt ami nekem van sima fehért, de ez eléggé mosott. Meg csak 1024es textúra. Jobb oldalt egy alapfestés 2048as.
Amit linkeltél mediafire-t, ott nem tudom mi van, mert még csordogál lefelé, 10KB/s-al.....

macleody
Na, most már nem mehetünk nordon a gyors versenygépekkel, ki vannak tiltva.
bardocz
Azt nem figyeltem, nekem eleve külön van a gépre kötve a pedál. Mondjuk ha nem lenne is elgondolkodnék rajta inkább.
Onikaan
Ezt ismerem, nagyon komoly, de sajna nincs hozzá pedálszett!