Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Zibiman
youtube
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.03.31. 22:27:53
szerintem
Én nálad kicsit szkeptikusabb vagyok....Ha csak megnézem miről szól a mai autó motor sport,háát...Ott is keresik az előnyöket a pályán kívül is bőven.<#awink>#awink>Csak egy példa mikor nagy rally bajnokunk "állítólag"az erdőben cserélt szűkítőt miután lejött a gyorsról.Vagy csak nézzük meg a forma 1 et miről szól.Valami stiklit mindig csinál valaki,aztán persze lebukik,majd betiltják az okosságot,majd csinálja a másik máshogy ugyanazt.Nem hinném,hogy a pont a szimulátoros versenyzésben,közösségekbe ne lennének ilyenek.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.31. 21:56:48
Pár videót megnéztem már én is.Ugyanazok az ívek,hasonló tempó,aztán a végén 20 mp különbség!?????
Youtube-on van fent ket egy-ket regi nordos kore.
szerintem
--
Jo ez a nord szerver ktm-mel, rajt cel gyozelmet arattam, bar nem volt ellenfel.
szerintem
Qva nagy! Egyszerre barátságos, és végig koncentrált...nagyon jó. Csak Nordschleife-n próbálgattam, de már két napja ez van terítéken.
..ha lenne fékfüst, és kipufogófüst, az lenne a tökély..
De nagyon hihető, nagyon hangulatos...és durván odafigyelős <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alfa Romeo GTA aero drag correction. Laptimes will be slower now.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.31. 17:42:07
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Akkor én arra tipelek előre meg vannak adva az adatok mennyit tud egy adott kormány ...Mert visszajelzés akkor ezek szerint nincs ...
Norbi megkezdte a felkészülést a híres Nordschleifén megrendezésre kerülő májusi WTCC futamra, mi pedig hogy biztosítsuk számára a kellő kihívást és kompetitív környezetet, ezért Húsvét hétfőn közös futamot rendezünk vele, ahol mindenkinek lehetősége lesz megmérkőzni Norbival és körbekergetni Őt a pokol bugyraiban! Az autó a Lotus Evora GTC lesz, mivel tempóját tekintve a gyári gépek közül ez áll a legközelebb Norbi WTCC-és Honda Civic-jéhez.
A részvétel teljesen nyílt, de előzetes nevezés szükséges! <#wink>#wink>
Futam infók: Nordschleife - Michelisz Futam
Ma esti FunRace: Lotus Evora - Nordschleife - 03.31
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.03.31. 16:45:57
Nyilván a kiküldött adatokat nézi a clipping app is.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.31. 16:06:13
Kíváncsiságból kihúztam a konnektorból a G25-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy ugyanúgy jelzi a clipping-et az AC.
Mégis mi a búbánatból számolja, és ez alapján mennyire mutatja a valós képet vajon??? <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.03.31. 15:17:52
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Szar aza egesz ! 😊
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
SZERVER: !SRS FUN - SIMRACESERIES.COM
JELSZÓ: hun
|P|R|: |5|2|
FÉRŐHELY: 20
KEZDÉSEK: ~20:00
AUTÓK:
KTM X-Bow R
PÁLYA:
Nordschleife
HOTLAP (stracker)
A szerver a nap 24 órájában online!
További infó: LINK
Jó szórakozást! <#wave>#wave>

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.03.31. 09:52:18
simraceseries.com

Régen volt MAX-hoz tuti program, megynyitotta maxot-ps-t meg ezt a 3 d festegetős cuccot, és mindegyik frissítette magát ha amásikban valamit dolgoztam... De ezek régi cuccok már mint a fene 😊)
Szóval akkor bármi benyitható vele.
Ő .3ds-be szokta megnyitni.
Olyan szempontból jó hogy behozod a modellt, elforditod és mintha rányomnád olyan szögben a kocsira a matricát. (Vagy rávetítenéd) De szerintem simán 2d-ben gyorsabb dolgozni egy jó wireframe-es template-el. Ezt maximum olyan helyeken érdemes alkalmazni amikor a két textúra rész nem kapcsolódik egymáshoz. Pl van egy logó ami a hátsólökösön és a csomagtérajtón van egybe, viszont a textúrán az egyik az egyik sarkába van, a másik a másikba.
Ami letölthető modell az (mint pl ez a Merci 190 Evo2) több formátumba is ki van mentve, úgy van egybecsomagolva. 3ds, fbx, obj, max.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.03.30. 22:02:06
mondjuk nem tudom van-e kedvem importálgatni MAX-be 😊)
jobb lenne letölteni 😊)
mondjuk még a modellt kiszedem ha van valami importer, de aztán PS-ben mit kell azt nem tudom ,simán megnyitja a 3d modellt ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.30. 21:52:13
Egy alap festést is ha megnézel nincs rajta alkatrész.
http://www.qpic.ws/images/merciac.jpg
Bal oldalt ami nekem van sima fehért, de ez eléggé mosott. Meg csak 1024es textúra. Jobb oldalt egy alapfestés 2048as.
Amit linkeltél mediafire-t, ott nem tudom mi van, mert még csordogál lefelé, 10KB/s-al.....