42876
-
#31498 Mondjuk az is igaz, higy kozben a polcra tettem a g27- et, mert azzal nekem is egyszeruen szar v olt, azzal a porsche cuccal viszont kifejezetten tetszik.
Azt most nem tudom, hogy az ffb az en benazasom , vagy tobbi g27- nel is ilyen, de nekem nagyon rossz volt.... -
#31497 En sem erzem annyira gazosnak a helyzetet, mas lett az teny, de rossznak azert nem mondanam.
Kunos eleve ket oldalrol kapja a noszogatast.
Egyreszt Aristol, aki tesztelgeti az igazi autokat is, bar fele olyan sebesseggel es eroltetessel ahogy a jatekban az alapjatekos is tenne (persze, az utcai autokon kivul mast nem tesztel:P).
Masreszt ott van Marcotol, aki kimondottam Forza/konzol fan, neki elsodleges a fun jelleg.
Plusz magatol (kunos), aki meg probalna beelitgetni egyre tobb szamitgatast... -
#31496 Mivel barmi, amit erzel, az az FFB-bol jon, igy ha az nem jo, mas, rossz, akkor az egesz rossz;D
Legalabbis azoknak, akik a visszajelzesekre alapoznak (normalis esetben), akik hotlap/reflex jateknak hasznalnak valamit, azoknak mindegy, nekik a mozdulatsort kell begyakorolni;D -
#31495 Ekkora drama azert csak nincs :)
Jo par autot megneztem, g27 -tel valoban rosszabb lett az ffb, a gumi is valtozott, de szerintem kifejezetten elonyere valt hogy jobban kell figyelni, ha ugy tetszik nehezebb lett kicsit.
Nekem egyedul az nem tetszik, hogy neha kis szog mellett is olyan szi ten talal tapadast a gumi, hogy azonnal atvagodik. -
GeriDoc #31494 Próbálgattam ma a gamet. Rosszul fogalmaztam, hogy nem rosszabb, mert ez egy rakás szar lett. Fun körözgetésig jó, de ahogy elkezdenék jobban határon menni, ugyanaz a fos érzésem van, mint a pCARS-nál volt, mintha az aszfalt felett menne, lebegne, úszna az autó, teli ilyen váratlan megúszásokkal, kitörésekkel. Eddig pont az tetszett itt, hogy érezni lehetett (csak ennél a játéknál), hogy az aszfalton van az autó, de most nekem ez is ugyanolyan rossz lett, mint a pC vagy az rF. Lehet "csak" az ffb miatt ilyen, de borzasztó. Ha itt lenne előttem Kunos, most adnék egy nagy fülest neki. -
GeriDoc #31493 Zsír.
cstibikeee. Pont erre gondoltam, hogy nem jó az ffb a mod autóknál, pedig ez a mod remek, és a másik autójuk is jó. Akik csinálják az F12015-öt. GP2-t, F12009-et, azok is ügyesek, remek modok. Csak az ffb... -
cstibikeee #31492 De ez is elég jó lett. Formula Renault 3.5 2014 Season 1.1 Bár az FFB-vel valami minden bizonnyal nem okés, mert a kormányom sokszor úgy rázkódik, h majd szétesik :D -
#31491 http://www.bsimracing.com/assetto-corsa-nissan-sileighty-released/ (+ letoltes)
+video + az oldalon felpiszkaltam a videomereteket teljes szelessegre :)
-
neilszab #31490 Kedd esti FunRace: Lamborghini Miura - Hockenheim!
Most kedden a nemrég megjelent Bonus Pack hőskori fenevadja, az Lamborghini Miura kerül a terítékre, melyet Hockenheim-ben fogunk meghajtani!! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5396
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327
Friss hírek: GTR-Masters Facebook
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.16. 21:07:54 -
#31489 THX van eredmény -
#31488 Van amiben jobb van amiben rosszabb.
Volt mar szijas kormanyom szoval nem ujdosag, a szij kicsit csillapitja a rezgeseket, kerekveton jobb a fogaskerek.
A g27 sokkal kenyelmesebb es stabilabb, en eleg erosen tolom, ennel nyeklik az egesz kormany nem olyan biztosan beepitett mint a logi.
A pucuka gagyi, de meg nem volt idom fulet gyartani.De osszessegeben valoban jobb az ffb, foleg igy hogy kunos szetcseszte a G27 cuccot.
De pl codies f1 ben meg jobb volt a logi.
Ami legnagyobb baj, hogy eleg nagy alap ellenallasa van a kormanynak, emiatt sokszor lemaradok a me tesrol, egyszeruen nem lehet eleg gyorsan tekerni, ebben fenyevekkel jobb a logi, ott ha nincs ffb ero akkor gyakorlatilag nulla ellenallassal forog...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.16. 19:32:22 -
GeriDoc #31487 Itt az én kézkímélős beállításom (G27):
Profiler: ff enable pipa, 100,0,0, centering spring nincs kipipálva, de 100%, allow game kipipálva.
Game: 41,50,20, 30,25,20%
Plusz setup menüben állítok erősséget, ha kell (kell:))
Elég lightos, csak annyira erős, hogy érezzed a történéseket, de ne szedje ki a kezedből a kormányt. Szeretem ezt a smooth jelleget, a durva clippingeket utálom. (bár még így is van benne)
Viszont miért nem tudják beállítani az autók kormány erősségeit egymáshoz viszonyítva, azt nem értem. Ferrari 458-hoz állítom, a formula autóé szinte nulla, a Nissan GTR-é meg erőebb, mint a GT3-as autóké. Mekkora butaság. Hogy vezessem így az egykezes, másik kézzel támaszkodós technikával? A mod autóké meg szinte mind rossz pillanatnyilag. Néha olyan érzésem van, mintha direkt sz.patná a moddereket. -
#31486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó kérdés, és mindig lehúztam 0-ra. Az erőt szinte biztos, hogy nem növeli. Ha a kormányon lévő kis kijelzőn így beállítasz mindent, akkor az egy jó kiindulási alap:
SEN: 900
FF: 100
SHO: 0
ABS: off
LIN: off
DEA: off
DRI: 000, de érdemes rápróbálni a 001-re is akár, könnyebb és gyorsabb lesz tőle a kormány.
Spr: 0
Dpr: 0
Amúgy hogy tetszik?
Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.08.16. 19:09:48 -
#31485 a porsche kormánynál a driverban mi a damper erősség, az az FFB erő, vagy valami kamu effekt? -
#31484 Igen ezt csináltam de semmi mintha nem is reagálna rá. Valami más beállítás miatt nem lehet a reakció mentesség? Valamit bepipáltam avagy nem amit kellett volna?
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2015.08.16. 18:22:43 -
#31483 Szerintem csesztetik még egy kicsit az rF2-t, no meg most a Rouge System-el vannak elfoglalva leginkább... -
#31482 Nem valami drift ize, tekeri kozepre a kormanyt ?
Lehet itt olvastam ezt, mar nem tudom.. -
GPx8 #31481 Akkor vedd le a driverben. -
Timbu #31480 Az rF2 sorsa mi lesz? Nekiállnak az rF3-nak ezt meg hagyják, vagy valaki végre licenszeli, aki tartalmat is gyárt hozzá? -
#31479 Köszi az instrukciókat sajna az erő visszacsatolás nem változik bármit állítok bárhova. Szétcseszi a kezemet teljesen. A régebbi verziónál pitben levettem azt jó volt, most meg......... egy szar -
GeriDoc #31478 Ok, de akkor, ha mind a két félnek ez az első randija, csak abban az esetben lehet, ha mind a kettő fiú? -
#31477 Az a Gyro-ize "kiserleti" cucc, a fun-drive es a szamolt dolgok "kevereke". Leegyszerusitve: ha az auto hatulja nem arra "megy" amerre kellene, akkor "magatol" ellenkormanyoz, eppen olyan gyorsan es annyit amennyit kell.
Hasonloan mint igazabol (persze erosen autotol es felfuggesztes tipusto, beallitastol fuggoen!), de mivel itt meg kiserleti cucc, a szukseges X db szamitas helyett, egyelore valszeg csak x/100 db-ot szamol;) -
#31476 sajna a file fejleceben is latszik, mas mint a regi, visszairva a regire se sikerult betolteni a regi ghostcarokat az 1.2.2 patchben ir valami fix ghostcart...Lehet azota megvaltozott a strukturaja. -
GeriDoc #31475 Külön kell bekapcsolni az assettocorsa.ini-be. (0-1-re) Szerintem senki nincs, aki meg tudná mondani, hogy most be van -e kapcsolva, vagy nincs, max. ha hiszel benne. Ez a "more placebo effect" első lépése volt (first placebo effect). Egyébként, mintha kicsit finomabb lenne az átmenet a kormányon, ha elmegy kereszbe az autó, amikor átváltasz egyik irányból a másikba. Lehet ez miatt van ffb lyuk is. -
#31474 Ha a fejlodes vs. hasznalatot nezzuk, akkor meg mindig az AC a legjobb.
AC: fejlodik, folyamatosan hasznalhato es jo. A normalis (DLC) tartalom biztositott, rendes modding keves, de hasznalhato, eppen eleg vagy nem is nagyon kellene.
rF2: alapbol jo lenne, de nem fejlodik "semmit" :) Tartalom (gyari vagy gyari minosegu) nincs, modding lenyegeben halott.
R3E: folyamatosan piszkaljak, nem lenne rossz, de megsem jo;P tartalom van boseggel.
Masvilag, de:
iR: eleg jo, non-stop fejlesztik, de k*rv*lassan haladnak ;)
Persze, ha ebben az evben osszerakjak a realroad-ot es megjelenik a Nord, kesobb a dinamikus napszakot az uj toressel es utkozessel (plusz DX11 es egyebek), akkor "jatekossag" szempontbol is toppon lesz (a csak online es egyeb "kellemetlen" koritessel nem szamolunk:P).
De aztan lehet, hogy ez meg 1-3 ev:DDDD
Bar raernek, bevetel van, az rF2 nem halad, az R3E "regi fizikas", az AC meg sose lesz olyan reszletes es komoly. -
croatianus #31473 Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/assetto_corsa.ini:
[FF_EXPERIMENTAL]
ENABLE_GYRO=1
(Egy lánynak nem, csak egy fiúnak.)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.08.16. 15:07:26 -
Tyuki80 #31472 Srácok!
Napok óta próbálok rájönni miről beszéltek.
Mi ez a gyro izé?Hol lehet bekapcsolni?Magától az updatetől nem kapcsolt be?Dfgt kormányra mi az ideális gyro izé beállítás?
Ja!- és hogy szabad e egy lánynak csókolózni az első randin?-na persze úgy értem,ha mind a ketten elég érettek már hozzá....(Woody Allen) -
#31471 az utoloso update ota masnek sem tolti be a regebbi ghostcar-okat? Nem hiszem el.
Tomsteel a tiedet sem tolti mar be, ez finom celzas szeretett volna lenni :)
-
croatianus #31470 Profiler:
- 101
- 0
- 50
- 0
- 900
UI:
gain 85
filter 5
min. force 12
három kamu 0
Mondjuk én updét óta csak a dampert változtattam (márhogy most csak profilerből lehet),
na és persze bekapcsoltam a GYROIZÉT az assetto_corsa.ini-ben, és nekem így teccetős (kivéve a részingdzsítíárt) -
#31469 G27 nalam is ize lett !:)
Utolso patchben javult valamit de valoban olyan most, hogy vagy bikaerosre rakod, vagy buzis lesz az egesz, foleg a kozepen. -
croatianus #31468 Hát én mentem egyet a minap a Nordon Ruf-al... egy orgia volt!
Nagyjából tényleg ilyen.
Iszonyat figyelős lett, kicsit se lehet bambulni, viszont ésszerűen, nagyon finoman korrigálható.
Azt nem tudom, hogy a gyroizé mennyit tesz hozzá, anélkül nem próbáltam.
Valaki tudja esetleg, hogy az mit is csinál, meg hogy most akkor az mi?
Valami nagyon experimentál, ami aztán később lehet, benne sem lesz?
(Egyébként én eddig egy gépnél tapasztalok csak ilyen ffb-lyukat, ami gyak. vezethetetlen is lett, és az a GT3-as nisszandzsítíá'.
De lehet, hogy ott is csak a beállításaimat kéne felülbírálni.) -
#31467 Sziasztok! Segítsetek nekem már legyetek olyan kedvesek. G27 beállítás érdekelne mert hogy őszinte legyek update óta nem igazán találom a megfelelőt. Próbáltam állítgatni de érdemi változás nincs. A visszacsat is baromi erős nekem! -
#31466 Nekem az nem tatszik az uj gumiban, hogy a legkissebb, mar mar irrealisan kicsit ellenkormanyzasra is betapad es atvagodik, bar nem sok autot neztemaz is igaz, de a ferka gt az pl ilyen. De meg a KTM is beharap neha pedig az atomjo volt mi dig is ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.16. 13:11:44 -
#31465 Ez a progi (mint hasonoan a tobbi) folyamatosan valtozik. Eleg megnezni a kissebb nagyobb patcheket az elmult 1-2 evbol: mindig van benne olyan, ami nem javitas, hanem elsosorban plusz, bovitett, javitott vagy "befejezett" fejlesztes (felfuggesztes, gumi, valto, elektronikak stb).
Alapbol ugy kell nezni, hogy megjelent egy program, ami tok jo es elvezetes, korrektnek mondhato, de leyegeben minden funkcio erosen egyszerusitett es hianyos, de hasnalhatora es elvezetesre hangolt.
Ezeket a "reszegysegeket" folyamatosan "bekapcsolja", tovabbfejleszti, az eredeti igen/nem/elvezet beallitast atpakol valoban szamitasi alapokra. Ezek miatt folyamatosan valtozni fog, itt ott kicsit nehezebb, elvezetesebb, macerasabb, a megszokotthoz kepest jobb vagy rosszabb lesz.
Minden program igy csinalja, foleg a szimek. Az iR is lenyegeben egy alap NR2003 volt amikor megjelent, csak komoly penzekert, aztan fokoatosan kerultek bele a fejlesztesek. Ott sem reklamoztak, hogy evekig hasznalta az ember (komoly penzekert) az autokat alapveto funkciok nelkul (pl. ABS vagy egyeb "extra" diffi, valto, gumi, aero vagy felfuggesztes-extrak).
Nekik is kellett nehany ev amig mindent leprogramoztak rendesen (persze ok egy nagysagrenddel komolyabban veszik ezeket a szamitasokat, de az termeszetesen nem jelenti azt, hogy elvezetre annyival jobb is lenne [sot:P]).
A lenyeg, hogy az AC-nal 3-6 havonta erdemes szamolni kissebb nagyobb valtozasokkal. -
GeriDoc #31464 Más lett a gumi fizika. Nem rosszabb, csak más. Jobban kell figyelni, a verseny gumikat valóban be kell koptatni, fel kell melegíteni, a kivezető körön alig van tapadás (főleg ami 97%-ról indul). Megint hozzá kell szokni. Viszont ahogy írod is, elég jól kontrollálható, csak azt a "szimes" vad kormány mozdulatokat, meg pedál kezelést kevésbé tolerálja (végre).
Laccoo. A lassabb a Porsche ffb-je dolog miatt mondják sokan, hogy gyorsabbak a G27-tel. Talán előbb jön a visszacsatolás. Alig észrevehető az időkülönbség, de mégis gyorsabban körbeérsz a G27-tel. -
Zozzer #31463 Hát gyerekek... 3 hét kihagyás után vagy én felejtettem el vezetni, vagy ennyire megváltozott az irányítás/ffb az új Patch-el???? Este mentem pár kört online mugellon az m3gt2-vel. Tök bénának érzem magam. (az is vagyok :D ) Viszont valahogy sokkal jobban érezni az ffb-n kanyarban ahogy megcsúszik az autó, nem tudom mit csinál, csak érezni. De az irányítás is változott? Ezt a kombót kivételesen nagyon begyakoroltam, a setup is jó volt hozzá, menni kellene. Kanyar bejáratoknál sokkal hamarabb túlkormányzom, csúnyán kitolja a seggét. Ez nem hiszem, hogy a 3 hét kihagyás miat. Teljesen más lett az egész. Nem tudom eldönteni hogy jó-e vagy rosszabb. A gázzal sokkal jobban lehet játszani, mintha ez is változott volna. Kicsit mintha technikásabb vezetést igényelne az egész. Majd még próbálgatom -
#31462 má megy ... -
GPx8 #31461 Próbáld meg egy Wartburg kormánnyal is! -
#31460 Felraktam a Porsche kormányt, de sehogy nem látja a gépem :)) -
#31459 Amugy az mit jelent, hogy lassabb a porsche ffb-je ?