| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #31487 Itt az én kézkímélős beállításom (G27):
Profiler: ff enable pipa, 100,0,0, centering spring nincs kipipálva, de 100%, allow game kipipálva.
Game: 41,50,20, 30,25,20%
Plusz setup menüben állítok erősséget, ha kell (kell:))
Elég lightos, csak annyira erős, hogy érezzed a történéseket, de ne szedje ki a kezedből a kormányt. Szeretem ezt a smooth jelleget, a durva clippingeket utálom. (bár még így is van benne)
Viszont miért nem tudják beállítani az autók kormány erősségeit egymáshoz viszonyítva, azt nem értem. Ferrari 458-hoz állítom, a formula autóé szinte nulla, a Nissan GTR-é meg erőebb, mint a GT3-as autóké. Mekkora butaság. Hogy vezessem így az egykezes, másik kézzel támaszkodós technikával?
A mod autóké meg szinte mind rossz pillanatnyilag. Néha olyan érzésem van, mintha direkt sz.patná a moddereket.