42876

banner
  • Jackal
    Alex, ez a mogó banner irtó idegesítő és nehezn olvasható. Nem lehet hogy két sorban csak simán berakod gridbe az utolsó 6 címet? (ami nem mozog)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.09. 15:17:49
  • Alexease
    Update: bekerult a HSW lid es dinamikusan tolti a logot is, mert az is valtozott;))) Link a logon a foolalra + minden hiren kozvetlen link a cikkhez/hirhez.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.09. 14:11:25
  • Solt
  • Alexease
    Nehany napja megujult a legregebbi, a mai napig rendszeresen frissitett autos/szimes portal a HSW. Ennek oromere, a banner ala betoltam egy automata RSS readert, ami az oldal frissiteseit tartalmazza. Mindig a legutolso 6 bejegyzes jelenik meg, a mostani allapoton latszik (6/6 :P), az AC eleg nepszeru;)

Eleg betas cucc, most sikerult osszerantanom, talan majd finomitom, de azt sem tudom mennyi ideig lesz kint.
    Addig is: go HSW :)
  • Norbi1990
    Tegnap kifogtam 2 srácot egy publik serveren akikkel egész jót csatáztunk.
    Utolsó kör első kanyarjába minden mindegy alapon ment a parti :D

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.09. 13:21:59
  • neilszab
    Vasárnap este: GT3 SummerCup - Zandvoort!

Vasárnap este az új gyári pályán, Zandvoort-ban eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket. Eddig több mint 100 db prekvalifikációs köridő született, nevezni a futamra este 8-ig lehet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!

GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5384
    AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327

Friss hírek: GTR-Masters Facebook

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.08.09. 11:29:44
  • Tomsteel
    7:20.5, ebben pár másodperc lehet még, 12 másodpercet kizártnak tartok.
  • lacica
    Függőleges szinkronizálás!!
  • bardocz
    Mostanra sikerült a gtr-rel mennem egy teljes kört nordon, törés és hiba nélkül. 7:32, kétlem, hogy a valós idő megfutható, hiába lehet akármilyen optimálisra állítani a körülményeket.
  • attila46
    Ez eddig tiszta, de nekem magyar... Ès ilyet nem kinàl fel...segits lègyszi
  • arty
    vannak játékok, amik vajsimák és van ahol látni mikrolagot - de míg egy akciódús fps-ben kevébé zavar, itt a kanyarban "elidőzve" igencsak...
  • Alexease
    Gyari driver beallitasi lehetoseg;) A Manage 3D Settings-ben, alul Vertical Sync. Az Adaptive-et erdemes beallitani, ami csak a monitor szinkron feletti reszt "vagja", vagyis nem az egesz szinkronhoz allit, felez stb.
  • attila46
    Na ez a vsync engem is érdekelne,de driverben nem találom....le kell tölteni vagy mi ,geforce gtx 650 ti..kártyám van.
    köszönöm
  • hqx
    Pár frissítéssel ezelőtt. Nekem azzal jó volt, nem volt lag, akadás, stb. Lehet majd megnézem, hogy ha driverből teszem rá a v-sync-t, akkor milyen.
    Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.05. 21:13:57
  • bardocz
    Ja ez igaz.
  • alma2
    Igaz, mar egy ideje el lehet menteni jatetokkent a beallitast az ati driverban is.
    Viszont feltetelezem itt is figyelni kell azt, pl pont az AC-nal, hogy tobb exe is van, es nem azzal kell parositani amivel inditod gyakorlatilag a jatekot, mert akkor nem jutnak ervenyre a beallitasok, akar csak pl a logitech profile es hasonlo parositasi elven mukodo progiknal.
  • Adam Jonas
    Ez nem csak AC függő, max. a többinél nem jön ki ennyire. De hidd el, hogy ott is akad...
  • arty
    más játékokkal nincs gondom (ennyi/ilyen - van más :D) szal egy játékért nem fogom a tévét lecserélni valami méregdrága, de apró kijelzőre ;)
    és olyan régóta gond ez már az ac-vel (nálam), hogy szinte "hozzászoktam" :(
  • bardocz
    Én most dirverből beállítottam a vsyncet hozzá, és jó. Játékban meg ahogy nézem be van kapcsolva, és van200fps limit.
  • Adam Jonas
    VSync-el mindig is lesz akadás. Ha nem akarsz ilyen akadást, vegyél FreeSync (AMD) vagy GSync (nV) monitort.
  • Solt
    A frame limitert kapcsold ki, húzd le nullára, mert az csak arra van, hogy ha valaki nem használ vsync-t, akkor tudja tetszés szerint limitálni az FPS-t. Pár frissítés óta már nem lehet 60-ra beállítani, pedig jól tud az jönni vsync mellett is. (AMD esetén driverből is lehet fixálni az újabb kártyáknál)

Játékban bepipálod a vsync-t, és ennyi, ott a tükörsima 60 FPS. (nyilván beállítás és VGA erő függvényében) A driveres vsync csak arra van, hogy ha esetleg a játékban nem lehet állítani, akkor legyen lehetőség ráerőltetni. Amennyiben a játékban állítható, célszerű ott belőni.
  • bardocz
    iRacingnél a driverből állítva a vsyncet jó, a játékban beállítva meg nem. És nem kell külön állítgatni, vagy nem többet, mint a játékon belül, a driverben is külön játékokhoz állíthatsz be mindent, csak a játékbeli beállításokkal szemben az működik.
  • alma2
    na de akkor mar a jatekbol is beallithatod a vsync-et es ha jatszol massal, akkor ott kulon allitgathatod ahogy szeretned.
    Ez a frame limites cucc a driverban, hiaba allitod 60-ra ugyanugy meg tud torni a kep (tearing) ,megha nem is ugral folyamatosan, mint pl 62,5-nel. Szoval a ketto nem ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.05. 14:51:24
  • bardocz
    Nálam sem. Úgyhogy vga driverből beállítottam a vsyncet.
  • alma2
    mikor volt ez fix 60? Szerintem sosem. Amikor igy hasznaltam,en is 62,5-re tudtam csak beloni. Ha megnezed mikozben huzogatod,valamilyen milliszekundumos valamit allitgatsz, amik csak egesz erteket vehet fel. Ezert nem jon ki pontosana 60.Nalam sosem legalabbis.
  • hqx
    Ja, csak AI-val nem bírja. Ezért volt jó a fix 60, de persze ki kellet szedni neki!:( V-Syncel nálam is van pici akadás, alig lehet észrevenni, de nagyon zavaró.
  • Skypack
    1.2.2
    - Fixed acd files reading wrong values creating problems with 4WD (possibly other cars)
    - Corrected Nissan GT-R Nismo fuel tank capacity
    - Corrected Nissan GT-R Nismo auto clutch assist engadgement
    - Corrected Nissan GT-R Nismo weight figure on Interface spech data description (does not affect physics)
    - Corrected Nissan GT-R Nismo skins' names.
    - Added skin template for Audi Sport quattro
    - Improved Audi Sport quattro skins
    - Fixed Alfa Giulietta argento skin
    - Fixed BMW Z4 red skin
    - Corrected low fuel consumption for Lamborghini Miura, adjusted for the rest of the bonus pack cars
    - Corrected Audi Sport quattro S1 turbo pressure dial
    - Added DAMPER_MIN_LEVEL in assetto_corsa.ini to allow for some residual FF damping once the car is moving (default is 0)
    - Small tweak to relaxation length variation vs tyre load
    - Corrected Abarth 500 and S1 semislicks tyre heating and small corrections in alignment and bumpstops
    - Fixed ghost car
    - Corrected Alfa Romeo 155 DTM setup antiroll bar missing, plus some minor adjustments in suspension geometry and differentials
    - Added ksBrakeDisc shader to allow modders to implement glowing brakes
    - Removed log messages for Python function "getTexture" because some python app dev thought: "Hey, what a nice function! I will call it every frame instead of caching the result" resulting in >60mb logs and stuttering and 10 years less in the life expectance of the AC support guys
  • Jackal
    Szedd ki a v-syncet és a max framet állítsd be játékon belül mondjuk százra. Proci azért nem árt alá.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.05. 10:50:20
  • arty
    frémszámláló hatvanas, de akkor is van pici akadás, ami zavar :(
    de már jóideje együtt élek vele, szal ... belenyugodtam, hogy ez ANNYIRA sima sose lesz.
  • Jackal
    Az a mechanikai surlódás mozgás közben. Lyukban nehezebb lesz elforgatnod a kormányt.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.08.05. 07:40:22
  • Timbu
    Mintha az 1.2 kapcsán valahol azt mondták volna, hogy az utóbbi hónapokban bővült a csapat. Ez csak a modellezőkre vonatkozik vagy a programozó(k)ra is? Mert szerintem utóbbi a legszűkebb keresztmetszet.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.08.05. 07:03:38
  • lac coo
    Added DAMPER_MIN_LEVEL in assetto_corsa.ini to allow for some residual FF damping once the car is moving (default is 0)

Lehet ez jót tenne a középső ffb lyuknak ?
  • goldboy
    Most látom csak, hogy az 505games honlapján a beharagozó cikkben említik az autók között a Meki 650S GT3-at is, persze van "full-scale career mode" is.
    AC konzol
  • b-type
    De megy neked is, csak foglalkozni kell vele, a drift maga poén, de azért nem olyan mint amikor hóban elteszed keresztbe és az első hajtással húzod, az is kilincselés, és állítom hogy mindenki tudja aki egyébként jól vezet.
    a drift az azért más, és széria autóval nem is fogja mindenki nagy kövéreket driftelve letérdeltetni a várost. bizonyos lóerő alatt alkalmatlan az autó szárazon driftelni, és bizonyos lóerőtartományban meg nagyon komoly kihívás,..olyan kihívás amit élvezel, de azért saját magad szívatod alapvetően, mert széria, mert nem olyan a gumi, mert nincs meg az egyensúly, és a súly/lóerő..stb. ráadásul inog-binog az egész autó úgy meg qva nehéz érezni a határt.
    hasonló a szitu mint szériautó versenypályán,...még ha nagyon komoly autó akkor is, a szükséges kompromisszumok az utcai közlekedéshez, annyi visszavetik az autót a pályán hogy siralom.
    Szal a játékban meg csak gyakorolni kell, drift beállításra menni, és driftpályára belépni....csak idő kérdése. minden ott van, ami az életben nem általában :))
  • lac coo
    Nekem se erőssel se gyengével nem megy ! :)
  • b-type
    LFS az egyetlen ami jó volt driftre, egész az AC-ig, mert az AC annyiban közelebb áll a valósághoz, hogy annyira viszont nem is egyszerű hogy bedobom az autót keresztbe.
    Az LFS volt az első hihető és hihetően kontrollálható, most meg kettő van, z AC és az LFS,...sztem az AC közelebb van minden téren, pláne a kisebb lóerős autók driftelésénél, Nagy a szám de sztem egy driftre épített 400LE+ autónál maga a driftelés már nem kunszt, ott már paramétereket kell mérni, minél közelebb a kijelőlt tereptárgyakhoz, belépési sebesség, látvány,..míg egy gyengébb kocsinál a drift folyamatossága és a kocsi szöge...ha ennél többet is tud bravo, de ott tempót tartani és szögre figyelni nem tudom, nekem nem megy az ziher, de láttam már olyat akinek igen.
    Szal ott azért rostál a drift, nem megy az mindenkinek, bődület erős célgéppel már igen, de ott viszont meg már sok mindent osztályoznak.
  • TeeBeee
    Szerintem még mindig az LFS a legjobb driftre. Ott sokkal jobban adagolható, kontrollálható gázpedállal az egész. Itt a legkisebb gázelvétel is megtöri az ívet, elindítani is nehezebb. Valószínű hogy a tapadás nyerés/vesztés sokkal sarkosabb az AC-nál. Esetleg a difi modellezésnél mehet el a meccs, nem tudom. Ezek csak tippek..én valami ilyesmit érzek/ sejtek.
    AC-nál már sajnálom drifttel nyúzni a jó öreg G25-ömet, nameg a sikerélmény is elmaradt. LFS-nél viszont még most is bárhol elmegyek keresztbe. :)
  • Totti5
    F1 15 most a tükörsima 60 folyamatosan mindig ultrán. Ellenben a Dirt Rally multkori update óta full grafon akad, kb medre le kell menni több szmepontból:((

AC fullon szenvedős, ezt be kell lőni 970en is, mert máskülönben nincs fx 60.
  • JimKirk
    Koszonom, uram!
  • mumus70

Szervusztok AC Riderek! Akkor szombaton belecsapunk a Hopto Liga és a HRF1RT közös projectjébe, és Doningtonban elrajtolunk végre, még lehet bátran jelentkezni! Amit biztosra ígérünk: nem lesz eső! :D

Időmérő: 15 perc
    Futam: kb 40 perc (1 kiállás kötelező)

0-24 szerveren várunk, tesztelj bátran, és jelentkezz, a bajnokság ingyenes!

További infók, hotlaps állása, letöltések, autóválasztás, jelentkezés: http://hrf1rt.hu/?page_id=4830 vagy http://www.hopto.hu/custom_league.php?whichseason=115