| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen, erdekes lehetne, de sajnos en semmi hirt nem halottam arrol, hogy barmi ertelmeset bejelentettek volna egyelore. Persze az uj autos csodak (FM, GT) biztos jok lesznek, de szimes szempontbol meg nem az igazi. Az altalunk preferalt cegek (ISI, Kunos, iR) meg otlet szintjen sem foglalkoznak vele. Bar valszeg tetszene nekik a dolog, mert 1 nullat hozzacsaphatnanak az eladasokhoz:)))
Talan majd a FM/GT kovetkezo-kovetkezo resze azokon a HW_ken mar vallalhato lesz, bar akkor is necces a HW-k ara csak 1-1 jatek arra miatt. Legalabbis nekem, mert engem mas jatek nem erdekel:D
Ha most lenne 100E-em jatekra, akkor vennek meg egy monitort es egy friss videokartyat a jelenlegi es keszulgeto szimekhez.