42876
-
Solt #2839
Akkor nézd meg ezt és sírd el magad... én ott tartok! :D -
#2838 Én 24 végét néha összehozom, akkor abs nélkül, és semmit sem állítgatok, de jobbra most nem futja. 23 álom, a legjobban is asszem 24,3 volt, onnan is messze van még:D De az is abs ki, és gyári keréknyomás volt. -
Solt #2837 :DD
Képtelen vagyok ABS nélkül 1:23 elejére... elforog a székem, elrúgom magam, kivettem a load cell-t, szétbasz az ideg... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
Most kell letenni... tegnap a simraceway nagyon felidegesített... ott legalább tudtam arra fogni, hogy egy fos... de itt ezt nem tehetem... én vagy a low... kinyírtam magam mára! :DD -
#2836 Én csak az 1:26-os időkhöz tudok hozzászólni :DD -
Solt #2835 Urak!
Aki ilyen 1:23:xx időket megy az használ ABS-t? Illetve a keréknyomást állítjátok? -
#2834 Nem azért de szimulátort senki nem fejleszt! Új dolgot meg főleg nem, volt az rF1, az arra épülő simbin cuccok, majd az Iracing, azt csókolom.... Most van az AC,most egy darabig megint pihi van, olyan 10 évig :DDD Szóval ezek nem avulnak el egy vagy két év alatt .... -
endy papp #2833 Ez is igaz de ezen-azon kívül semmi olyan nincs benne ami a mai kor követelményeit kielégítené szerintem,már így ebben a formában elavult,hiába a jó fizika,a többi tartalom ,már ha lehet nevezni annak nem sokra jó.
Nekem is fenn van a gépen,de ugye online már nem nagyon játszik senki,Ebben az iRacing verhetetlen ,így inkább azzal tolom,egyedül körözgetni..... ,no az meg mire jó,az rF2 nem ismerem,nagyon egyszerű ok miatt majd ha teljesen kész lesz na akkor majd megnézem,addig nem adok érte pénzt még ha olyan jó?, mint sokan mondják .
Vissza térve a AC-re ha nem is 1000,de lehet hogy még 1 év az pedig nagyon sok,még az is lehet mire megjelenik az is elavult lesz ha kevés olyan tartalommal fog rendelkezni ,hogy hosszú távon fenn maradjon életképesen,ne csak pár 100 ember használja..
-
Zsoltee_a_bator #2832 Mivel meg 1000 ev, mire megjelenik az AC, banatomban ujra felinstallaltam a NkPro-t. Meglepoen utos a fizikaja meg mindig (szvsz jobb, mint IR, RF2). -
endy papp #2831 Nem rossz...csak már használhatnánk
De ha így megy csak jövőre lesz ebből valami ...sajnos.
Biztató hogy ilyen kocsi is lesz benne. -
#2830 AC EvoteK videok: http://www.bsimracing.com/hardware-evotek-simulator-powered-by-assetto-corsa
-
Jackal #2829 Ha csak ennyi a bajuk, azt pár hét újraírni :) -
#2828 :(((( -
#2827 Messze van meg ennek a vege::)
Junius 3.: „The session, timing and leaderboard management in AC was a real mess. White flag, I can't live with it, I'll go for a total rewrite.” -
#2826 Vallelungát úgy jelentették be, mintha ez nem lett volna egyértelmű eddig :DDD -
Debilon #2825 ha dzsudzsák össze nem töri :D -
#2824 vajon lesz Aventador is ? :D
-
#2823 Jó ez, ahogy látom nem csak látványelem, de valamiből ki is számolja a nyitás mértékét..
Amúgy kemény, végre egy videó !!!! -
#2822 De legalabb telefonos video, ez AC promocios specialitas;) -
#2821 videó -
#2820 Ez már a DLC-ből való ...! :DDDD -
#2819 Ha nem számolna belőle fizikát akkor Kunos nem rakná bele. -
GPx8 #2818 Igen, ez a képből egyértelmű... -
#2817 és fékszárnyként is működik ? :D
-
#2816 2013-ban ne már animált legyen csak :DD
Ha jól emlékszem rF-ben is van, aki megcsinálta a KERs meg DRS-t működőre, nem esküszöm meg rá,de ha ott sikerült, itt is menjen már. -
#2815 Animalt/szamolt mozgo hatso spoiler;) -
#2814 Lett új vga, aa, af maxra húzva, árnyék max, faces/frame vagy mi meg medium talán, a lényeg, hogy a kocsin a tükröződés nem akadozva jelenik meg, stabil 60fps. HDr az, amitől rohadt rusnya lesz szerintem, szóval azt továbbra sem fogom használni. -
#2813 -
#2812 Ezert irtam, hogy remelem mar jovore megoldodik a Nord, amire az AC megjelenik:DDD -
#2811 Csődbe ment a Nürburgring. 2 hete lehet licitálni a pályára, de valószínüleg csak jövőre lesz új tulajdonosa. -
#2810 Persze, nem is olyanra gondoltam, hanem ilyen LFs szerű. Vagy top gear-es, ott nyomják igazán faszán:D -
#2809 A fizika valszeg jo lesz, igazbol Kunoseknak az a fo szempont az eladhatosag, a modding, a licenszeles es a racecenterek miatt.
De ha jo lesz a fizika, akkor valszeg nem NFS/Grid szintu drift lesz benne:) Bekapcsolhato segitsegek fuggvenyeben.
Nord erosen kerdeses. Volt valami hir/megjegyzes, hogy a palya penzugyi helyzete miatt bizonytalanna valt az osszes licenszuk:/
De a lenyeg, hogy valszeg Kunoseknak megvan (scannelve, modellezve), ha nem is a megjelenesnel, talan kesobb belekerulhet.
Bar, ha a megjelenes atcsuszik 2014-re, akkor meg indulasnal is benne lehet:DDDDDD -
#2808 Ha nem is a driftről szól, attól még remélem, hogy jó lesz a fizika, és akkor lehet benne azt is rendesen. Jó lenne Nord-on végigmenni keresztbe. -
#2807 Es hogy legyen valami trotenes is, meg ha nem is AC, de legalabb Kunos:)
netKarPro video dinamic () idojaras:)
Eloszor a gyorsitott, aztan az unalmasabb normal tempoju videon.
-
#2806 Pedig ma mar egyszerubb a helyzet, eleg sok a jatekportal, azok reklamoznak rendesen. Egy fillert nem kell koltenie a reklamra, sot meg nyomulnia sem kell, a social „reszleg” (FB, TW) elintezi, azokon gyorsan terjed minden.
Sok szep, csillogo kepet kellene kiadnia az autokrol, es tolni a divatos driftelos, csuszkalos, fustolos videokat.
Mi tudjuk, hogy nem errol szol, de nekunk nem is kell hogy reklamozza;)
Mivel nagy a csend, es a tavasz vegeig mar alig van csak 20 nap, igy ebbol nem lesz mar semmi tavasszal;)
Ha igen, akkor kicsit bukta, ilyen reklammentes eloelettel;)
Persze nem mondanak semmit (nem jott ossze, valami komoly hibat talaltak, a visszajelzesek miatt atdolgozzak az egeszet stb.), de ha barmi van, akkor ez mar csak ev vege vagy jovore. -
precise #2805 Kunossal az a baj, hogy totál hülye a marketinghez. Ha anno nKP-ben lecserélte volna az f1600 demo autót mondjuk f2000-re vitték volna mint a cukrot.
Csak ugye az rFactor "F1" részlege miután kipróbálta a kis fordot ahol még segítségeket sem lehetett kapcsolni és nagyobbat estek vele az első kanyarban mint életükben bármilyen rF F1 verdával, persze, hogy nem vették meg.
Erre mit csinál AC-vel? Kiadja iR-hez hasonló online móka nélkül, kb lemásolva LFS kiadási szisztémát, kár, hogy az utoljára 10+ éve működött... -
#2804 Hát sok esély valóban nincs, hogy ez a motor valaha is konzolra kerül .....Dragrace jó, elfér benne, online jó móka lehet , főleg mert ugye setupolható az autó, és elindulni se egy gombnyomással lehet. -
#2803 Ezt itt felve irom le, ha vita lesz, visszatorlom az egeszet;)
Talan annyiban szerencsejuk lesz hosszutavon, hogy az uj generacios konzolok atallnak a PPC/RISC-rol x86-64/CISC-re.
(Tudom, ez igy szar, de nem ez a lenyeg, ne reszletezzuk, most annyi eleg, hogy kozelebb lesz a PC/Windows-hoz:P)
Bar valszeg igy is alkalmatlan az engine-juk a multiplatformra, es amugy sem az a jatekkategoria, de egy esetleges elvetemult megrendeles eseten, mar lesz valami minimalis eselyuk.
Vagy hardware-eket es racecentereket egyszerubb, olcsobb kiszolgalni kompakt jatekgepekkel, mint PC-s konfigokkal.
Persze, ez most igy futurisztikus, egyelore legyen valami az AC-bol;P -
#2802 Az eladasok miatt mindenre szukseguk van, hogy a lehetosegek benne legyenek.
De ez nem tunik olyan komplex fejlesztesnek, sok idot nem vehetett el, elsosorban csak Python-os cucc (plusz a palya sok sector-ral).
Az eladasok erositese nem olyan egyszeru, foleg hogy csak PC, raadasul massziv a warez.
Ami miatt erdekesek lehetnek az ilyen funkciok (vagy csak felkesz lehetosegek), hogy masodsorban az engine licenszelesebol akarnak megelni. Ami kulonfele hardware-ekhez es racecentereknel meg mukodhet is, de a PC-s jatekipar nem lehet valami nagy felvasarlo. A komolyabb cegeknek sajat engine-juk van, a kissebb, magan cegek meg nem nagy uzlet.
Valszeg ezek miatt is csuszik a progi, mivel nekunk az egyetlen fontos szempont, hogy sajat gepen az AC-t toljuk, szamukra pedig az, hogy az engine hosszutavon minnel jobban ertekesitheto legyen. -
#2801 nemá.. azért egy jó drag nagyon jó lenne, Street Rod, Hot Rod GtG.
Én nem bánom, ha jó lesz benne...érdekes. -
#2800 Lehet, hogy tuningolni is lehet majd. Akkor viszont a drag érdekes lehet :)