| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2962 Leginkább nálam is...... 
Nos azért ez így már égő rájuk nézve ,ha azt veszem alapul hogy az idén megjelenik(régebben azt ígérték 2013 nyár elejeDDD),igaz ezt sem jelentették be hivatalosan,ennél fogva ez sem biztos.
Ha meg az idén kijön akkor miért nincs egy időpont hogy ekkor vagy akkor ,nem kell napra pontosan de legalább a hónap.
No de mind egy is én már abszolút nem várom ,ennyi tökölődés után meg főleg,majd egyszer megjelenik ......ebben az évtizedben
A jó munkának idő kell lassúnak meg még több....
Csak legyen értelme annak hogy ilyen sokáig készült és várunk rá.
Nehogy egy grafikailag és egyéb téren egy picit felturbózott netKarProt
kapjunk,nekem ez a vérszegény pálya kínálat erre enged következtetni,de ne legyen igazam.
Az autóktól sem dobtam hátast ,mivel a legutóbbi képen még egyetlen egy nyitott formula kocsit sem láttam,ja azoknak még kell pár év XD mire kijönnek.....
Nem kell velem egyetérteni nem azért írtam csupán saját vélemény....