| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A Simcade vonal kizarolag csak a kinezetre es koritesre ertendo, ugy is irtam, a szimulator kezelesbe nem szol bele.
A tobbirol ugyanazt irtam, mint te, csak mashogy;)
A modolast en is ugy ertettem, hogy sajnos mar kicsit elhalt a dolog, es ezen a szinten es minosegben mar szinte kivitelezhetetlen.
Ezert irtam, hogy talan feleslegesen eroltetniuk, de sok evvel az rF1 sikere utan probaljak meglovagolni a modding adta nepszeruseget. Talan nem jon be, es elvesz a belefektetett munka.
A DLC jo, azzal egyetertek, az is hosszutavu befektetes. De ahogy irtam, sajnos meg van az a hatranya, hogy ha az alapprogramot warezoljak, keves fogy belole, kesobb sem lesz csabito a program, ha egyszeruen csak lehuzhatja es bemasolhatja „ingyen” a DLC-ket hozza.
Ennel meg az is elofordulhat, hogy aki megvette az alap programot, kesobb mar nem erolteti a DLC vasarlast, jo neki ha csak lehuzza valahonnan.
Talan hosszutavon, egy szigorubb es nem annyira nepszeru, de biztos rendszer (aka iR, SRW, RRRE) jobb lett volna.
Neked es nekem szerintem mindegy. Egyszer megveszuk a programot, az OK. Aztan, hogy nem egy-egy „nagyobb” osszegert, fel evente veszunk 1 DLC-t vagy hogy tobb kisebb osszegert, 2 havonta a „DLC reszeit”, az mar mindegy.
Tolunk igy is ugy is befolyik a penz:)
Az igazi kerdojel a tobbseg uzleti megfogasa;)