• precise
    Nem értek egyet veletek. Szerintem semmi nem indokolja a Simcade vonalat annyira meg nem hülyék, hogy ezt ne vegyék észre.

Mit kéne átvenniük a többi szimből?
    Modolás? A jelenlegi Kunos szintet, mármint ami a videókból látszik (pl a mozgó hátsószárnyak) egy modder sem fogja ingyen megcsinálni. Esetleg egy-egy ultrafanatikus időmilliomos, de az édes kevés. Pályák szintjét megintcsak nem lehet hozni, ingyen hobbiból.
    A modolás már halott pont a kor elvárásai miatt, esetleg fizetős verzió működhet, de csak úgy van értelme, ha a gyártó (itt most kunosék) le meózzák mielőtt kikerül, hogy ne lepje el a fos a játékot illetve valami értelmes központi letöltő rendszer, hogy nek elljen keresgélni.
    A beállítások nem nagy ördöngősség, ha nem is az 1.0 része lesz, de idővel biztos, hogy jobb lesz. Amikhez hasonlítjátok évek óta a piacon vannak, azokban sem volt az elejéétől mindenféle beállítás.
    Az autó beállítás meg jó úgy ahogy mondták, csak azt lehessen állítani amit a valóságban is.
    Láthattuk a TP-hez mennyi cumó jött az első pár napban , mármint tp-hez képest, biztos vagyok benne hogy lesz mindenféle okosság hozzá idővel.

Én a fizetős DLC-kben hiszek, jó minőség, nem kell keresgélni stb. Meglehet nézni rF2-őt még ki sem jött de már most órákig tart összerakni, annyi szar van hozzá ezer helyen, de ha még mindened meg is van akkor is kell neki ilyen olyan rF mod vagy mi. Legyenek DLC-k jó sűrűn.

Ezerszer elmondták, hogy nem akarnak fost csinálni, arra ott vannak a mikrofos csókosai, versenyezni nem tudnak velük abban a casual kategóriában és nem is akarnak.