• Alexease
    Mint szimulator (a fizika, autokezeles, gumi, ffb reszen), valszeg a legtobb lesz benne, amit Kunos es Aristotelis ki tud belole hozni. Azzal szerintem nem lesz gond.

Az kompromisszum resze a proginak a korites, mivel ezt nagyszamu eladasra tervezik. Itt mar van egy kis kepzavar, technikailag es koncepcioilag, de egyelore meg boven jo a helyzet. Leszmitva nehany dolgot, ami meg valtozhat a veglegesig – ezt senki sem tudja a promo hianya miatt(:D) – nekem igazabol tetszik.

En mindig ugy vagyok vele, hogy Kunos kicsit faziskesesben van:)

Amikor az nKP-t megjelentette, az LFS pure-sim jelleget probalta meglovagolni, de akkoriban, az rF1 koruli idoben, mar kicsit keso volt. Raadasul az eroforrasok hianya es az egyedi koncepcio miatt olyan lett amilyen.

Most az AC-nal is kicsit csuszast erzek a dologban.
    Az rF1 sikeren felbuzdulva, foleg egy fo ISI-engine modderrel karoltve (Aristotelis), a modingtol es a simcade-style latvanyvilagtol varja a sikert.

Persze jol nez ki az engine, ezzel nincs gond, de technikailag, osszessegeben ismet tobb eves csuszasban van.
    Azert a konkurencia (nevezhetjuk igy a tobbieket, ha mar Kunos oda pozicionalta magat:)) eleg komoly dolgokat fejlesztgetett az utobbi evekben.

Raadasul az uzleti modell is eleg kockazatos, foleg hogy 1 jatekos, kiado nelkuli cegrol van szo. Ezt hegesztik 4 eve, egy dobasuk van.

Talan a tartalomszolgaltatos kiadas, hosszutavon, jobb valasztas lett volna. Persze PC-n, autosjatekokban meg nincs nagy multja a dolognak, az iR a legkomolyabb, az SRW iparbol nyomja, a SimBin meg mitudomenmitcsinal:)
    Vagyis ezekbol kiszamolni valamit meg nem sokat lehet...

Persze a atlag user-nek baratibb es olcsobb az egyszer vasarlos verzio.

De en, mint szimes es Kunos-fan, szivesebben fizetnek ki 4 ev alatt 200$-t, ugy hogy folyamatosan kapom a biztos frissiteseket es tartalmakat, mint hogy 40$-t fizessek egyszer, aztan lehet, hogy tobbet nem tud hozzanyulni (minimal eladas, warez-hegyek, modolas, fizetos DLC-bejelentes utan azonnal siras stb).