| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2950 Az a szomorú igazság hogy elég közel jársz az igazsághoz ,(sajnos)
Én is gyanítom hogy igazából se ez se az nem lesz olyan vegyes ,mindenből egy csipetnyi ,vagyis mindenkinek szeretnének megfelelni ,de igazából ez lehetetlen és emiatt , eladásilag akár bukta is kialakulhat belőle.
Ami igaz.... én is azt várnám hogy mindegyik szim-ből átvennék a legjobb dolgokat ,mivel függetlenek ,nincs megkötve a kezük ,de valamiért mégis ragaszkodnak bizonyos berögzült olyan dolgokhoz, ami nem biztos hogy beválik és eladja magát,eladható lesz és megveszik annyian ahogy ők szeretnék .
Való színű a steam felé nyitás is ezt sugallja.
Már mint nem akarnak annyira részletes szimet össze dobni ,.... de kitudja mi lesz a vége .
Persze bizakodó vagyok... de a fene se tudja mi sül ki belőle hosszabb távon ,tartósság szempontjából mennyire lesz időtálló???....
Minden esetre PR,szinten nagyon nem járnak az élen és akkor még finoman fogalmaztam.
Igazán kiadhatnának már valami épkézláb game play vidit,ami úgy istem igazából odavág.
Vagy még mindig nagyon nem áll sehogy,és ebben az évben is csak ilyen-olyan "béta" kész játékot kapunk.