| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ebben van hivatalosan ABS, az ECU-nal lehet is kapcsolgatni. Sot, E-Diffi is van benne, de azt meg nem modellezte le es/vagy nem mukodik:D
Vagyis ezt nyugodtan lehet ABS-szel hasznalni (legalabbis azzal, ami az ECU-nal van), hozza tartozik. En csak azert nem hasznalom, mivel igy is ugy is lassu vagyok, raadasul anelkul jobban elvezem;P
A cockpit hianya engem is meggyotor neha.
Egyreszt elsosorban munka iroasztalom van, a kormany a kihuzos, lotyogos, bill-eger tarto reszre van felfogatva. Bar rogzitve van, de nem az igazi.
Valamiert a kormany es az asztal anyaga nem szereti egymast, es hajlamos folyamatosan a jobboldala lecsuszni:D
Es nekem is fogroszekem van, az erosebb fekezesnel es kormanyzasnal, ha nem is G-eroket, de valami mozgo-forgo hatast masszivan szimulal;)