42876
-
#2719 Tavaszra igertek, de mivel nagy a csend, es mar csak 1 honap van belole, igy ebbol valszeg nem lesz semmi;) Talan majd telen:D
Amire megjelenik, legalabb lesz benne tartalom boven:P De remelem palyat is hegesztenek hozza, mert azokrol aztan hatalmas kuss van. -
#2718 Azért vmi infot már csöpögtethetnének. közel egy hónapja azt mondták, hogy megjelenési dátumot mondanak, mert már nagyon tudják. jó, persze, sikeres lesz a vizsgaidőszakom, ha nem jelenik meg, de azért az annyira nem fontos...:D -
#2717 Amire kijön, nem marad semmi a dlc-nek, mindent összerántanak addig ! :DDD
-
#2716 -
Solt #2715 Kicsi off, de muszáj... :)
-
#2714 készülnek egyéb autók is :'DD
-
#2713 Sokkal jobban biztos nem . -
#2712 "Sorry but I had no time to answer before.
Long story short: the Tech Preview is a benchmark and no actual hardware can give accetable fps with everything maxed out in AC, so your 4 fps are normal. "
Lehet, hogy a megjelenő játék majd ennél akkor sokkal jobban fog futni? -
#2711 -
#2710 Én meg hetek óta keresek eagle F1 gumit emberi áron, sehol nincs :))))Kettő van de kéne még kettő, hogy néz már ki valami felemás :))) -
#2709 Legyen cockpit is;)
-
Solt #2708 Uhhh... -
#2707 -
-
#2705 Nincsenek kétségeim engem a demo meggyőzött ! :) -
GPx8 #2704 Buktával dicsérjük a napot, testvéreim! :) -
#2703 Szép, várom már nagyon. Biztos tutiság lesz ezzel a fizikával, végre talán nem csak úgy néznek ki az autók, mint az igaziak, hanem úgy is viselkednek majd és nem csak nagyjából...:) -
-
GPx8 #2701 Biztos DX11 fícsör... :) -
#2700 Tényleg , már az elején kérdezni akartam, csak mindig elfelejtettem ...
A macskanyomos föld felverődés az valami Kunos védjegy ? :)
( Most lehet tévedek de mintha CARS-ban is valami hasonló lenne ...)
-
#2699 Light at the end of the tunnel for AC in terms of release? Or is the light an oncoming train? Grazie.
Stefano Casillo: are going to announce the release date very soon. -
#2698 Ezt irtam en is:) -
GPx8 #2697 Szvsz. azért az már megoldható lenne, hogy 1-1 megbízható teszter csináljon a Kunos által is jóváhagyott promo-vidókat.
Sok ember van, aki hobbyból is csinálna ilyet. -
#2696 Nem egy mukodo felallas, az biztos;)
Csak mivel annyi tokejuk nem volt az elozo programbol, es olyan tamogatojuk sincs, hogy sok embert vegyenek fel fizetesert, igy nem sok valasztasuk van.
Az ISI mas, husz eve toljak, evekig volt nagy merendelesuk (EA), abbol mar tudtak gazdalkodni (bar ok sincsenek sokan).
A Papy/iR-nek is van boven multja, es tizenmillios befektetessel indultak (elvileg).
A SimBin/SMS a moddingbol, ismerettsegbol (FIA GT) es az „olcso” rF1 alapbol note ki magat, es a GTR/GTL-lel penzugyileg megalapoztak a ceget (plusz SMS-nek ott volt a SHIFT).
Senki sem fog Kunoseknak 2 evig ingyen dolgozni (profi emberek, nem tizeneves felhasznalok otthonrol!), hogy utana vagy lesz belole valami vagy nem.
A CARS-nal napi szinten lehet latni, hogy mibol all egy komoly engine fejlesztese, es milyen iranyba (legalabb grafikailag es latvanyban) kell elmenni, hogy ESETLEG legyen megrendelesuk.
Kunos profi, de oszinten elnezve az AC engine-t (technikailag, szolgaltatasban, latvanyban), azert eleg barkacs:) Komoly, nagy kiado egy ilyen engine utan nem fog kapkodni, foleg hogy PC-only:)
Kunoseknak csak a home-made barterezes marad. -
GPx8 #2695 2013-ban már nem erény, hogy egyedüll hegeszt valaki egy programot és nincs ideje promozni... -
#2694 Igen, mi valszeg elfelejtenenk a videokat, de elsosorban nem is miattunk kellene csinalni. Persze, nekunk is jol esne:P
Az eredeti tervuk alapjan egyszeri huzasuk lesz: „dobozos”, megjelenes, aztan ennyi. Ha a megjelenesig nem csigaznak fel legalabb otszor annyi embert, mint amenyit el szeretnenek adni a programbol, akkor bukta.
Ha sokaknak csak nehany kep es programnev alapjan kell donteni a vasarlasrol, eloszor megnezik „mashogy”. Utana mar necces. Ha nincsenek rahangolva, hogy „Ez kell nekik!”, akkor nem fognak kapkodni utana. De az sem szerencses, hogy a nem megszallott/tajekozott jatekosok csak a torrent oldalon ertesulnek rola, hogy 2-3 napja megjelent, es egyaltalan mi az:)
Lehet hogy terveznek valami komolyabb hirverest a programnak, de akkor a megjelenes meg legalabb fel ev, mert 3 honappal elotte illene mar elkezdeni a normalis promot.
Bar tavaly amikor nem jelent meg, elotte 1-2 honappal meg ok sem tudtak hogy mi van:)))) Ez eleg rossz elojel;) Ha tavaly nyar vegen nem lattak be hogy decemberben nem tudnak megjelenni, akkor naluk komoly menedgyelesi gondok vannak:P
A lenyeg: ez a resze naluk eleg szarul mukodik es/vagy meg nagyon-nagyon messze van a megjelenes:D -
#2693 Semmit nem valaszoltak. -
#2692 ??? -
#2691 Csak tudják hogy ráérnek? Mire megjelenik el is felejtenétek hogy most milyen videók voltak... -
#2690 Írj, hátha ! :)
Szerintem ez nem idő kérdése, egész egyszerűen kötelező dolog , azok miatt is amit írtál .
Az iracinges pályacserére reagált valamit ? -
#2689 En sem ertem, hogyan akarjak igy eladni;) Manapsag mar komolyabb reklamkoltseg sem kell hozza, mert ott a kozossegi-media (Twitter, FB, YT, szimes/auto portalok).
Nem hinnem hogy meglepetes tartalmat szeretnenek megjelentetni, annak semmi ertelme.
Foleg most, hogy csuszik a megjelenes, 2 hetente kitolhatnanak mindig 1-1 autorol es palyarol nehany kepet es egy promo videot. Igy kapna a nep is valamit, es valszeg a rendszeres promo megjelenesek miatt, olyanok is belefutnanak a hirekbe, akiket most nem erdekel es vagy nem foglalkoznak vele.
Azt elfogadom, hogy Kunoseknak nincs ideje foglalkozni vele, de ha mar van 1-2 tucat belso teszteruk, biztos akad kozottuk olyan, aki kepes lenne osszevagni neha egy videot, es csinalni nehany latvanyosabb kepet.
Majd irok nekik, hogy en meg tudnam csinalni, csak toljak at a full programot;) -
#2688 Azt nem értem, a fizika kész van, élvezetes, látványos, mi a fenének nem csinálnak egy két normális videót ??? :DDD -
#2687 biztos az ha már letöltöttem és elindult ! :D -
#2686 Nah megyek, megnezem ezt a WTCC showt a Lanc-hidnal, valszeg ugy sem fogok semmit latni:P -
#2685 Irtam Kunoseknak, talan megprobaljak. Igazabol nem konkurenciajuk az iR, talan belefer. Hogy technikailag mukodne-e az adatcsere, nem tudom, az iR hiresen finnyas. De talan mindket cegnek jol jonne a dolog. Az iR-bol sok jo Europai palya hianyzik, az AC-bol pedig a palyak hianyoznak:D -
#2684 Bitos? Lehet hogy meg van bo 1 evuk a megjelenesig:)))) Addig barmennyi modelt be tudnak fejezni:P
Neha azert palyakat is mutogathatna.
Vagy ha nincs, akkor megprobalhatnanak uzletelni az iR-rel, es megvenni toluk nehany scannelt adatot es/vagy nyers modellezett palyat.
Esetleg cserelhetnenek, iR-ben igy sincs Monza, Imola, NurburgRing es hasonlo.
Irni kellene Kunosnak, hatha... -
#2683 biztos azon vannak, attól a modellező még dolgozhat, neki az 1.0-ban már nem sok dolga van . -
#2682 Ha úgyse lesz benne az első kiadásban, akkor miért nem inkább azon vannak, hogy minél hamarabb kiadhassák? -
-
#2680 Egyszer én is megtanulom, mi micsoda !!! :DDD