| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Kunosek azert meg biznak szerintem a Steam-ben, es a megjelenes elotti promoban, ahol tudnak majd mutogatni „sok” szep uj palyat, es divatos csillogo autokat is:)
De teny, mivel csak PC, es mivel szolgaltatasban, latvanyban, tartalomban sem top/kulonleges/egyedi, igy ez is inkabb a HC kozonsegnek szol. Ami kis reteg, es valoban, a nKP-s/betas teszt valszeg eleg nagyon reszt lefedett.
Szerintem (tulsagosan) biznak(-tak) az uj latvanyban, a minosegi tartalomban es a modolasban. Mint 8 eve az nKP-nel, ahol az LFS sikerere alapoztak, most ennel kicsit az rF-t probaljak meglovagolni, de valszeg ezzel nagyon elcsusztak. Nagyon gyorsan valtoznak a dolgok.
En mindig amondo vagyok, hosszutavon jobban jartak volna penzugyileg, ha foleg a HC/komolyabb celkozonsegre alapoznak.
- minimal program ar (15-20$), kissebb alap tartalommmal (2-2 auto es palya)
- folyamatos fizetos tartalmak (autok, palyak) 5$-ert
- online szolgaltatas CSAK a gyari tartalmakhoz, hotlapok/verseny, dijazas a szponzoraiktol