• endy papp
    Akkor az már vicc kategória.
    Megveszik a """kész""" játékot és még béta állapotú ,majd félév múlva lesz rendesen használható....
    Ebben a formában asszem sokat nem fognak eladni belőle addig míg nem lesz igazán KÉSZ.
    Miért nem teszik nyílttá a béta állapotot???így a sok hibát előbb és jobban kilehetne szűrni,és utána már tényleg minimális hibával kiadható lenne.
    Nem mondom hogy mindenki ingyen tolhatná,de pl.kedvezményes áron hozzájuthatnának a végleges készhez azok akik segítenek és előre befizetik az x összeget.
    Így már biztos nemfog az idén normálisan használható állapotba kerülni.
    Csak azt nem tudom tavaly az E3 vagy melyik bemutatón mi a retket mutogatták a nagy semmit.....
    Bocs de ezek után semmi jóra nem számítok.
    Oké hogy kevesen vannak de akkor ,minek csinálnak olyat ami majd .....egyszer "kész" lesz.
    Ez a nagy titkolózás hogy még dátum sehol sincs a megjelenésről ,nekem egyet jelent,vagy nem bírnak megküzdeni a feladattal,vagy még mindig a béta előtti stádiumban van a játék,de ezt nem merik még maguknak sem bevallani.
    Így az erre szánt pénzem nyugodtam ráér elköltenem másra ,tuti az idén nem lesz rá szükségem.
    Mert azért egy béta állapotú játékért nem adok pénzt akár milyen szim is,ezért is nem vettem meg még az rf2 se majd ha egyszer "kész" lesz az is ,ami nem tudom még mennyi évbe telik na akkor elgondolkodom rajt.
    Bocs a negatív hangvételért de én így látom ,de ha nem lesz igazam akkor én fogok legjobban örülni