| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azért piszkálták a dolgokat ebben az új kiadásban. Teszteltem kicsit. Mielőtt telepítettem, csináltam egy próbafutást (10 kör) a régi, majd közvetlenül utána már az új verzióval. Természetesen a körülmények és a grafikai beállítások azonosak voltak. Nos, az átlag FPS szám 2, azaz kettő FPS-sel emelkedett, viszont a Spikes érték (ha jól értem ez a hirtelen FPS esések száma) 67-ről 21-re redukálódott. A CubeMap (legalábbis az a kicsi része ami a pilótafülkéből látszik) nálam sokat javult: eddig nekem kicsit diavetítős volt, most folyamatos(abbnak) tűnik. Ami viszont kicsit zavar, hogy sztem belenyúltak a fizikába is. Példának okán az egyenes végén (bekapcsolt ABS mellett) most zavarba ejtően rövid féktávokat tudtam venni, az autó stabilabban fordult, mint azelőtt, illetve olyan helyzetekben amikor az ellenkormányzásnál már át kellett fogni a kormányt rendszeresen vissza tudtam hozni az autót. Szóval sztem valamit bütyköltek... Kicsit "barátibb" az autó. Lehet, hogy fals amit érzek, de nem hiszem, hogy 5 perc alatt ennyit fejlődött volna a vezetéstechnikám.