| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
@Tyuki
Jelenleg pont egy ilyen van napirenden. Jól vezethető BMW, ráadásul elég sokan mentek vele a masters tesztbajnokiján is, szal többen is ismerik (setup is van), ráadásul most olyan pályákon, amit tényleg ritkán v. még soha sem használtunk (kicsit ismétlem most a korábbi #23933 hsz-t). A szolgáltatások ha úgy nézzük folyamat bővültek, van hotlap ill. ilyen-olyan csilivili dolgok az SG bannerben. Ahogy korábban is említettem, mással lehet a baj és nem a kombókkal. Én sem tudom mivel, de ha tippelnem kéne, akkor talán AC varázsának az elmúlása. Ezen a max. Kunosék tudnak segíteni, ha folyamat jönnének az érdemi frissítések. Amióta megjelent az MP, szinte azóta foglalkozunk a FUN események szervezésével és ha diagramon kéne ábrázolni, hogy mikor ültek le a legtöbben FUN-olni, az mindig azokban az időszakokban volt, mikor jött vmi update. Én erre gyanakszom elsősorban, de nyilván sok más tényező is közrejátszhat. A DLC megjelenése biztos ismét fellendíti az aktivitást, de nagy csodákat ettől sem várnék, mert feltételezem nem minden AC tulaj fogja megvásárolni.
@szaboz80
Még júniusban (link) mi is próbálkoztunk egy Exos eseménnyel, de érdeklődés hiánya miatt nem volt sikeres (pedig minden fontosabb helyen meg volt hirdetve és az emberek tudtak is róla), de sokan azzal jöttek, hogy nem jó az ow ac-ban ill. h nem szeretik. Ezt követően többször is volt olyan FUN esemény, amikor vmelyik ow autót hoztuk elő, de igazából egyik sem hozott kimagasló érdeklődést. A legutolsó ilyen próbálkozás és erre talán többen is emlékeznek még SPA megjelenése után volt egy olyan hét, mikor egész héten ez volt a program (első felében tatuusfa, majd a második felében Exos), de itt is inkább SPA újdonságának volt köszönhető az aktivitás.
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.11.27. 11:41:54