Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most sokan megköveznének, de ez van. :D
Pusztán érzésekről beszélünk, élményekről...erősen szubjektív.
csak amúgy huszadrangú kérdés szerintem is szimpla játékosként pl az h h van összebarkácsolva...az a lényeg h nem dől össze:)
és azért Kunos sok mindent újragondolt már eddig is, minden javulhat éppen....
vagy romolhat is:) az új felhők is hirtelen jöttek:)
ahogy pl a hang engine változást én érdeklődve várom...
lehet a kuplung is megjavul majd...
és ahogy írod nincs mindenre idejük egyszerre, de azért csepegnek a változások és nem elfelejtődnek a dolgok...
pl a lassú tempónál most változott a fizika végre...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.30. 13:19:16
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 13:16:33
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
En nem a jatekot gagyiztam vagy hogy nem lenne elvezetes es hasznalhato, hanem programozasban, rendszer szervezesben es technikailag vannak vele problemak es hianyossagok. Es ahogy irtam, ezeket is megertem, csak sajnalom hogy igy sikerult.
500MB -t vesz , ami 20 főnél 45-50 percre elegendő kb mostmár...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 13:11:28
VAn akinek megbizhatoan mukodik?
mindig jöttök ezzel h ez gagyi az gagyi, de csak úgy tűnik h még is jobb összhatásban mint a konkurensek...vagy csak a szarra jön a légy? :)
és ki tudja lehet még javul is 1-2 dolog...:) ahogy azért rengeteg dolog lett jobb csak a legutóbbi 2 update-ben...
engem pont az nyugtat meg h nem egy nagy stúdió áll mögöttük... pénzt akarnak keresni , de az is látszik h nem szimplán melóként tekintenek a dologra... és azt akarják h fasza legyen... persze ha egyszer abbahagyják a reszelését (remélhetőleg évek múlva) akkor is bele fogsz majd tudni kötni ahogy én is akár...
de rohadt jó már most is , és nagyon látszik a fejlődés is , még így is h napi szinten toljuk...
Senki ,mert nem megy apadlógáz effekt :9
Nyílván nem rátok gondolok, de a tömeg ,a töltelék ember ( aki monacoban szemrebbenés nélkül vágja a sikánt ...) az nem fog ezzel játszani ,ez tuti .
Se a Combrával :)
Attól még jó a játék, teljesen jól írta Alex, Kunosnak nincs mindenre 10 embere meg 500 mukaórája, hogy megcsinálja... ezért gagyi, nyilván elnézzük neki .
De ha te magad is tudod, hogy gagyi a lemezfeln ia kocsin akkor nem sértődsz meg, nemde ? :DD
Na jó, erre már nem írok semmit, van ennél jobb szórakozásom is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olyan élmény mint abban a Clio, vagy aNissan GT ebben nem lesz soha.
ami nem baj, met azzal játszok amihez kedvem van, de az határozott butaság, hogy AC "jobb" ! :))
Most nagy flém lesz, de sokaknak azért jobb mert könnyebb, egyértelműen .
Azon meg nem kell meglepődni, hogy nem esik jól, hiszen rengeteget szórakozom vele, ilyen lennék ha az autómat gagyiznád le akkor is..illetve már nincs meg :D
Szal amíg megvolt, odajönnél és legagyiztad volna akkor nem esett volna jól, pont.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyakorlatilag azóta kb. 10x ha elindítottam az rF2-t, szinte csak ha nagy frissítés volt belenéztem, de ennyi.
És korábban írta valaki, hogy micsoda fejlődésen esett át azóta, nos egyetértek, hihetetlen a fejlődés ami megnyugtat a jövőt illetően.
Gagyi a kuplung, gagyi a rajt, most szerintem irgalmatlan nagy a tapadás sok autónál ( A McLaren egy vicc pl, Gridben nagyobb kihívás vezetni ...), meg még ezer dolog van ami gagyi, és nem azért mert félkész ,hanem mert gagyi, :))
Nem is értem mit tudtok ezen besértődni megint :))
az meg h barkács az teljesen mindegy a játékosnak...kezdetektől fogva szinte mindenkinek bejön a játék és mivel faszán működik (egyszerűen de nagyszerűen) ezért egyre több embert vonz be)
a szimes állóvízet eléggé felkavarta szerintem, ezért is nagy a türelmetlenkedés sok esetben...
szerintem az is jó dolog h olyanokat is beránt a játék akik eddig kerülték a szimeket és nem elégszenek meg már ők sem a gagyibb irányítással stb...
ahogy olvasom a szimes réteg az utóbbi időben fogytkozni kezdett pl iitt Mo-n is, talán pont az AC az a szim ami biztosítja az utánpótlást , mert ti már öregszetek:)
na meg pofátlanul olcsó a minőségéhez képest akár teljes áron is...
de hiába félkész , barkács stb azért rohadt sok jó élményt adott már eddig is...online óta pláne , de előtte is azért nyüstöltük sokat és akkor is inkább ezzel hotlapozutam , mint bármelyik másik szimmel , hiába voltak "készebbek" nem barkácsok"...és szerintem ezzel sokan voltun/vagyunk így ...és ez nem véletlen...ahogy az se h más szimektől miért pártolnak sokan ide...nem hiszem h azért mert a gagyi is elég nekik...
Miért nem elég az ha valami jó, ...miért kell hozzá még egy csomó minden? Na mindegy, megyek ladázni.
Igy a buntetesbol is a leggagyibbat valasztottak;)
Plusz a Kunos rendszer messze van a ma elvarhatotol, sajnos sok benne a barkacs, drotozas es kenyszer megoldas. Lenyegeben meg mindig a tizeneves nK-rendszert koveti, ami ket kulonallo futtato reszbol all (GUI+CORE). Megoldhato a kapcsolat koztuk, de eleg necces.
Ott is kell dolgozni sokat, de annak az autónak élmény nyomni.
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.08.30. 12:04:09
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A jó hír, hogy jön a pályaautó változat is.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Most voltam fent a szerveren, talán egy picit jobban ment de nem volt az a "hatalmas" nagy élmény!
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.08.30. 11:54:44
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Motorhang becsapós, akkora a nyomaték, hogy azt hiszi az ember alapjáraton küszködik a motor, hogy gyorsítson valahogy, de nem ...! :))
Kanyarsebesség meg nulla, idétlen egy elrendezés ez a dögnagy orrmotor, ez csak menőzni jó a tengeparton :))
JELSZÓ: hun
KEZDÉS: 2014-08-30 ~20:00
|Q|R|: |10|8|
FÉRŐHELY: 20
PÁLYA: Monza
AUTÓ: Mercedes SLS AMG

simraceseries.com
hivatalos fórumból érdemes az appokat kersgélni...
minden app-ot az assettocorsa/apps/python mappába kell berakni...
de emlékeim szerint itt csak ki kell csomagolni az assettocorsa mappába ...és a helyére rakja helyetted:)
Sokan megköszönnék ha egy letöltési linket dobnál, és hogy hova kell másolni. Én ezt szedtem le, de nem működik: Link
\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
az általam használtakból kint is vannnak a működő verziók...
1.10 működik faszan az update után...
- SHARED MEMORY LAYOUT IS CHANGED!!! UPDATE YOUR SOFTWARE
- Default setup for GT3/GT2 cars are now a bit higher to avoid invalid setup. By rules, such cars must not go under 60mm ride height.
0.22.3
- Fixed Nurb. Sprint track map
0.22.2
- Race Rules are checked each time the user presses the button
- Fuel changes trigger Race Rules checking
- Slightly modified P4/5 Competizione default ride height
0.22.1
- Assetto Corsa does not crash on missing files and errors (enabled mods with errors again)
- Correction on alignment values on Mercedes SLS AMG setup screen
- Corrected Monza ideal line
simraceseries.com
Van ahol nem jelent előnyt ha leesel a pályáról...ott lehetne finomítani a rendszeren.
De egyébként én sokkal jobban utálom a pályát vágó versenyzőket, mint ezt a rendszert. sajnos így kell fogalmazzak: hányok tőle, mert ez a szórakozásról szól, nem olyan tétekről mint a valós versenyzés.
Szurni szerintem meg nem lehet, se tiltani, mindenki ugy megy ahogy akar.
Lehet olyan lobbyt kreálni ahol nem engedélyezett az autó beállítása? Aki nem szeret ezzel foglalkozni az szívja az újját vagy találhat ilyen szobát is?
Kössze
\"Nem az a dicsõség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni.\"
De az irány jó, a kis autókon élvezhető ez így, remélem még dolgozik rajta .
De amúgy igen, kicsit fapados így .
Annyi okos megoldást kitaláltak más helyeken nem értem itt miért nem fordítanak különös figyelmet az ilyen apró de annál jelentősebb dolgokra.
Egy gyors kanyarban való hiba, majd 50 re való visszalassítás után egy szoros mezőny végére kerülök, ahonnan már abban az idegállapotban nem érzek késztetést a folytatásra. Verseny közben sem lenne nehéz megoldani hogy csak akkor büntessen ha elhagyod a pályát és az adott szektor mérésénél gyorsabb időt futottál mint az addigi legjobb.
Valaki írta hogy már lassan 6 éve fejlesztik, hát nem hiszem el hogy rajtam kívül mindenki másnak megfelel ez a fajta büntető rendszer.
A másik hogy verseny végén nem írják ki a versenyzők leggyorsabb körét. Ha első körben kilöknek az az egyetlen értelme a további körözgetésnek ha odateszed magad és olyan köridőket mész, hogy a végén egyértelmű legyen hogy a dobogóra is felértél volna ha nincs dodzsem az elején.
Szektoridő kijelző appot még mindig nem találtam, nagyon hálás lennék ha valaki linkelne eggyet.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2014.08.30. 06:33:04
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
.: SUZUKI heart, GTi mind :.