• b-type
    Ezt nem értem én sem, az áttételt fordulathoz szokták igazítani alapból (teljesítményhez) amin módosíthat a pálya vonalvezetése. de km/h az csak viszonyszám lehet, hiszen elég sok befolyásoló tényezője van a keréken mért sebességnek, pl. legkézenfekvőbb ha nem sík terepen mész, le fog forogni az első 30fokos emelkedőn is, de biztos hogy nem annyi lesz a km/h mint sík terepen. ..de ahogy Laccoo írta szembeszél, lapos kerék..stb.
    MÁS:

Radical: youtube és a link
    Nordschleife rekorder.
    Nem nagyon tudok belekötni, pedig az egyik kedvenc versenytechnikám, az én kedvencem mindig is a könnyű kasztni és motorkerékpár blokk párosítása, és a Radical ezt csinálta régen.
    Már nem, de qva jól csinálják. Az én ízlésemnek kicsit kevésbé ráz, én úgy tudom hogy kegyetlen kemény az autó...de persze a tapadáson még innen.
    2:10-s idő Spa-ban. El kell hinni hogy megcsinálja az autó, indulásnál nem úgy látszik. Sztem állat, Kunos autónak elfogadnám, nem tudom mi a vége a tempójának, ezzel a beállal (váltó és puhább gumi) ennél tovább nem erőltettem nehogy összetörjem.
    fontos, valamiért benne van a kipörgésgátló, ki kell kapcsolni! egyrészt felesleges, másrészt csak gyilkolja az élményt, nem fog problémát okozni az autó, szépen fogható.