| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #23612 Vagy az is lehet, hogy a mai világban mindenki csak nyerni akar. Mivel mindig van fent 3-4 nagyon gyors ember, ezért a többiek inkább nem mennek, ahelyett, hogy próbálnák ellesni a gyorsaságuk titkát ( már amit el lehet
). 3 hete nyomatom veletek, ha van időm, és kb. 2mp-el gyorsabb vagyok szinte minden pályán, mint eddig ( az eleje még így is messze van, de engem nem zavar ). De legtöbben inkább feladják.
A progi hibái és hiányosságai ismertek, de pill. nem nagyon van más alternatíva egy kis csatározásra. rF1, Race már nem, rF2 még nem, más meg még annyi embernek sincs meg, mint ezek.
A Nord jó mindenkinek ? Már 3x mentem rajta, de még a kivezető körön kiírja, hogy server hiba, és nem ment semmilyen időt.Már nincs kedvem próbálkozni, túl hosszú a kivezető kör.