Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztan azt se tudtam eldonteni melyik valto settel menjek, mindkettovel nagyjabol azonosat sikerult menni. A hosszunak belottem a veget a leggyorsabb egyenesre, hogy ne tiltson, na meg meglestem a leggyorsabbakat, hogy allhat nekik, aztan ugy mentem az utolso versenyen. A tobbit abbahagytam mert felhuzott a tomegkarambol, na nem mintha az utolson ne lett volna egybol ketto is az elso korben 😊
Delutan amikor megneztem ezt a palyat, mentem f40-el, nagyon jo volt.
szerintem
Biztos hogy bugos, foleg a felfuggesztes, tuti hogy nem szazas a dolog. De valszeg ugyanannyira, mint a tobbi. Csak valszeg mas autonal a "sinauto" kezelese es jellege miatt, nem ennyire feltuno. Foleg ha meg driftelheto is😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha 1 autogyarto berag, abbol is gondok lehetnek, az erintheti a mar meglevo vagy targyalas alatti licenszeket is.
En nem izgulom tul, autobol van itt boven. A palyak a lenyegesebbek, de azzal vegkepp nem fognak foglalkozni. Kiveve, ha valaki az iR-bol kezdi kiszedni oket😊 Kaemmer-rel nem erdemes kotekedni, o valoban raszalna meg Kunosekra is.
Az egyetlen ami miatt barmkor belekothetnek, es nem csak az F1 miatt (barmilyen auto, sorozat, festes, reklam), ha ezek a tartalmak konnyen elerhetok, listazhatok a program hivatalos oldalan. Ilyenkor lenyegeben ingyen reklamnak tekintheto. Kunosek nem hiaba kapaloztak az elejen, valszeg a mostani helyzetben ismet atgondoljak az egeszet. NEM a modolas tiltasat, hanem total szelektalas nelkul, a sajat forumon a mindenfele modolt cucc kitargyalasat.
Persze ha pofatlanul lopnanak/konvertalnanak mashonnan, az mar necces. Regen "belefert" egy komplett GTR/GTR2/GTL/RACE-t atpakolni az rF-be (vagy akarhonnan akarhova, es most onnan a palyakat az AC-be😛), foleg mert a SimBin amugy is "modolt". De ma mar mindegik ceg teljesen sajat alapokkal nyomja, neccesebb a helyzet, meg kell kuzdeni az emberekert. Foleg, ha az a rendszer elofizeteses vagy tartalomszolgatatos.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.08.22. 22:21:56
tudom..tudom...
Majd jól rászállnak minden modderre és nem lesznek jó kis sorozatok ...
De ez nem történhet meg mert még hírben sincsenek normális módok 😊))
engem ez nem is nagyon izgat, jogilag igazuk van, F1 -et senki nem használhatja semmire. P1 -et lehet,😊)
Bár semmit nem fognak tudni ellene, eddig is voltak ilyen balhék, ezután is lesznek, más név más festés és annyi .
De alapjában azt gondolom, hogy moddolás jelenleg halott .
and will beck online in the future."
De nekem teljesen mindegy mivel megyunk, nekem "minden" tetszik😊
Az AC amugy is kicsit szelesebb kornek keszult, eleg vegyes emberek vannak, az auto park is kicsit a "lazabb" fele hajlik, igy igazabol az is a korrekt, ha olyasmi kombok vannak, ami mindenkinek megfelel. Amugy is kevesen vagyunk, nem erdemes elijeszteni az embereket😉
délután egész jól éreztem magam, mert lementem 2:23-ra, aztán úgy elcsesztem, hogy 2:25 nyögve.
mire visszatornásztam 2:23-ra azt hittem megőszülök, feszt eldobta magát.
De mások más megoldással éltek, éreztem mikor egymás mellett mentünk pl. SBerci asszem, sztem ő alacsonyabb szárnnyal ment, mert melléértem kigyorson, és mégsem tudtam vele mit kezdeni. Nálam max szárny volt elől hátul, nulla merevítés elől, egy kattintás hátul. és legpuhább rugók, de erős damper-k, és nagy terpesztés.
A váltóval is úgy elkeveredtem, hogy valmikor mentünk egy versenyt hárman a nap folyamán, és olyat rajtoltam a leghosszabb 1-s áttételen, hogy rá kellett párszor kuplungoljak, Skoda100 kb.
Szal sztem jó ez a pálya, az autón én is meglepődtem, mert az egyszerűbb setup-s e30-ra gondoltam, ami jóval lassabb, és nem ennyire érzékeny a fékre, de teljesen jól éreztem magam ezzel is, nagyon figyelős volt tetszett. Az utolsó futamra elfogyott a benzin, úgy kellettguruljak hogy még maradjon egy kigyorsra az utcsó kanyarba 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gigabyte 990FXA-UD3 rev4.0, AMD FX 8320 (4,5Ghz), Kingston HyperX 16 GB DDR3 1600MHz, GeForce GTX 970 G1 OC-4GD, FSP Raider 750W, C400-MTF Lenovo SSD 256 GB, 3x22" LCD Logitech G27
Jo lesz ide a nepnek az utcai, tunningos, full elektronikas, egyszeruen kezelheto auto. Igazabol az a BMW is elvzetes, voltak mar vele eleg jo versenyek. Es az sem lesz egyszeru, annal a fektav (hiaba ABS, az elso kerekeket "maga ala dolgozza"😉 maceras lehet, plusz jo nehes, a hullamvasutnal kellemesen eltekeredhet.
Egyszer egyszer volt nagyobb (>fel auto) ugralas (a szokasos nagysebesseges minimalis csuszkalasok mellett), normalis ping-gel.
Amug nagyon jo kombo, leszamitva a versenyenkent 2-3 kuplung-anomaliat, meg hogy a vegen lecsuszott a kormany az asztalrol😄
Semmi élvezetet nem nyújt ez az autó,a történelmi jelentőségén kívül.Lehet ha lenne H váltóm és kuplungom,mást mondanék,de a rendelkezésemre álló technikával élvezhetetlen és rossz.
szerintem
Az egyik legjobban autozhato gep, szimes szempontbol teljesen idealis: epitett turaauto; megfeleloen kemeny; vannak minimalis allitasok; van rajta aero; regi igy normalisan gepeszkedos es vezetheto (HPattern+3pedal); nincs ABS/TC.
Ez az auto lenyegeben minden palyara alkalmas.
Persze a pedal/valto hasznalat miatt a szokasos egyelotlenseg van a szerveren, de azzal ugy sem lehet mit kezdeni, es mindig van 1-2 ember akivel lehet menni.
e92 s1-re gondoltam holnapra...
Mondjuk azt sejtettem mikor bejelnetették a Polyphony Digital (Gran Tourismo) és a FIA együttműködését, hogy abból túl sok jó nem sülhet ki a szimulátorosok részére, de továbbra sem értem milyen jogi eszközöket vethetnének be, azt meg pláne nem, hogy a hír portálokat mivel tudják sakkban tartani.... <#confused>#confused>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha lenne eszuk, azt ma ma kellett volna elkezdeni (kepek, videok, hotlap), foleg hogy most (meg?) felaron tolja a Steam a programot.
De nem lesz belole semmi, igy lenyegtelen a dolog;P

"Nulla tenaci invia est via"
Nem kell sok idot eltolteniuk a keresessel, es gyorsan ratalalnak az AC forumra, ahol szazaval nyuzsognek a kulonfele konvertek (most mar Codies F1 is), es dedikalt domain van az egyeb formula modokra is (formulacorsa).
Ha mas nezen is, de azt elvileg elerhetik, hogy a hivatalos forumokrol (es a nepszerubb portalokrol) lekeruljenek ezek a cuccok (meg a linkek is). Es ebben nem lenne semmi extra, teljesen logikus.
De ma mar tobb cegnek is komolyabb erdeke lenne, hogy az ilyen modolhato programok a hatterbe szoruljanak. Tobben atalltak komolyabb licensz dolgokra es/vagy tartalomszolgaltatasra, nekik nem jo, ha egy ilyen programot teletolnak ingyen cucokkal. Az SMS es SimBin egyertelmu (meg ha korabban aranyat ert hogy a programjaikat modoltak😛), de ott az SRW es logikusan a Codies, es ha be kell allni a sorba a mod/lopas/konvert/engine temakorben, akkor Kaemmer-t (iR) sem kell felteni (bar ok kicsit kimaradnak a bulibol).
Azt elerniuk, hogy a modolhato programok – a "lehetseges jogsertesek" miatt – megszunjenek, eleg nehezkes lenne, de ha odateszik magukat, megoldhato.
szerintem
Amig nincs vagy nem lesz hatarozott jogi lepes, addig csak talalgatni lehet. Talan csak az F1-re szallnak ra; esetleg sokmindenre az egyeb licensz birtokos szimes/autos cegek "aggodalmai" alapjan; vagy a festesek nem tetszenek nekik; vagy ma sokszor vannak kozvetlen vagy kozvetett fizetos modok.
Egyelore (szokas szerint F1) az F1ASR-re szalltak ra nagyon, gyorsan torlodtek a cuccok (blog, FB, Twitter)😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.22. 14:47:34
https://www.youtube.com/watch?v=WVtEiZhLK8o
https://www.youtube.com/watch?v=cEuZjKKy8Ms
Aj jaj jaj, na Ja
<#circling>#circling>
Alex nem jól emlékszel.
Pukekohe és Taupo, ...Debilon jövök egy fél sörrel...valahol. 😊 <#integet2>#integet2>
Ezzel az autóval úgy elmentem balra a beállításokban, hogy alig találok vissza itt Bathurst-n..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM) JELSZÓ:hun
KEZDÉS: 2014.08.22. 20:30 QUAL | RACE: 10 perc | 8 kör FÉRŐHELY:20 PÁLYA: Bathurst AUTÓ: BMW E30 Group A
bathurst 0.7
a serveren 100%os gumikopás, 100%-os mechanikai sérülés és 100%-os üzemanyagfogyasztás lesz...
a pálya tapadása időmérőn 94 %ról (+-2%) kezdődik és folyamatosan javul majd kicsit... a verseny végére talán meg lesz a 100% tapadás ha sokan leszünk
1:link
2:link
3:link
4:link
5:link
6:link
pár hangulatos cockpit:
link
link
és egy..sor6
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.22. 10:08:55
Nem kellene védenem, mert ez a verzió van azt kész egyelőre, tehát akár sz@r is lehetne,...de sztem elég pontos.
Az Esses is jó:
A túlélésért akkor küzdesz amikor elfogy a gumi, eleinte vigyorgás van, lehet centizni a falat, később amikor már nem áll meg az íven a gumi, akkor nehéz, ...addig sztem csak élvezetes, nem érdemes túlmisztifikálni.
Csak nem szabad olyan autóval menni ami megöli a -park- részt. próbáld ki a DTM E30-l, vagy a M-s, step1 E30-l
Végig túl széles, és a kanyarok túl tompák. Hol az esses? Komolyan, mégtalán 4-esben is belehet venni corvival, ahol 2-esbe kéne menni. Talán mert túl széles, ezért nem olyan kanyargós egy S sikán benne. Tippem szerint shift2u szerű verzió.
Tudom hogy még nincs törés, de ott fent, Bathurstban a túlélésért kéne küzdeni, minden egyes körben.
lll l ll lllll l lll ll