| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem ritkítani kellene az alkalmakat, hogy ne induljon be az ördögi kör. (egyre kevesebben jönnek majd el mert egyre kevesebben jönnek el, mert a mérce mindig az előző futam lesz, ahova már kevesebben jöttek egyéb okok miatt, ami miatt kevesebben jönnek akik társaságra vágynak)
Lényeg a lényeg, hogy alkalomszerűségét veszíti el így a dolog, ha héten mondjuk csak egyszer lenne, akkor valószínűleg többen ürítenék a naptárukat arra az időre és mivel többekben lenne meg a szándék, így aki egyébként is jönne ha lenne mezőny, azok is ott lennének.
Lehet tévedek és szimplán múlik a varázs, illetve sok olyan hiányosság és félmegoldás van a játékban ami riaszt még engem is egy komolyabb csatától/versenytől