| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #2351 Nos kipróbáltam ezt az "új" verziót 
Nálam semmi pozitív változás.
Az fps ugyan annyi (50-60 között)ugyan azokkal a graf beállításokkal normál használatnál a pályán.
Miért is írtam mind ezt,ha lemegyek a pályáról a fűre(tudom lehet a pályán is menni...ha ha ha)már csökken az fps , ha megforgatom a fűben, esetleg gumifüst hátramenetben a pályán....30 körüli fps,
szinte diavetítési szint,remélem ezt nem gondolták komolyan a készítők se.
Eddig azért ilyet nem tapasztaltam a régebbi verzióknál sem,pedig akkor is csináltam hasonlókat,próba kép.
Ezzel a graf beálítással
Grafikai beállítás AC.
Arról nem is beszélve ha full grafra teszem,el sem indul vagyis be sem tölti a pályát......
Mi lesz multiban 15 kocsival,(nem 20-30-al mint az iRacingben)ja butítsam le a graf-ot mi.....,akkor veszek olyan játékot ami egy kis megforgás és gumi füsttől nem lassul diavetítés szintjére 1 kocsival.
Ugyan ez a helyzet 1 moncsinál 1920-ban is,csak ott 80-90 fps-ről esik néha 60 körülire,ha a hasonló műveleteket végrehajtom.
Asszem még ez a játék megvárja az őszt mire megvásárolható lesz ,direkt nem azt mondtam hogy kész.
Tudom én nem kell 3 moncsival tolni,no és erősebb gépet kellene vennem stb stb,,na persze majd ha piros hó esik.....
Ha már szim ,akkor minimum hogy a 3 moncsit jól kezelje,vagy ha nem bírják megcsinálni akkor tegyék bele a netkar Pro grafját
Nekem azzal sem volt különösebb gondom,még na sincs.
Azt nem értem mit piszkálgatják ezt a demót,adják ki majd javítgassák azt ,mert addig úgy sem derül ki míg a multi és egyéb dolgokat nem próbája ki a nép hogy valójában hogy is muzsikál .
Sajnálom hogy ezeket kellett írnom... szívesebben írtam volna jókat .