| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
GeriDoc #23508 A nKP kérdés akart lenni, csak lemaradtak a kérdőjelek. 
Na erre kíváncsi leszek :) - ezt nem értem.
A GTR2-t sosem szerettem, már amikor megjelent, akkor sem, nem tudom miért.Az rF1-et egy kis Oreca LMPC-zés miatt vettem elő, valamiért a szívem csücske az az autó.
Egyébként nem tetszett annyira, az AC messze jobban tetszik, bár a napszakváltás és sötét nekem nagyon bejön(ne).Viszont teljesen más érzés az AC-t vezetni. Az rF2-t próbálgatom mostanában, de egyszerűen nem tudom megszeretni, a vízen is mentem vele, és nem tetszik, ráadásul az eső megvalósítása grafikailag is gagyi.Jobban belegondolva az eső modellezése annyira összetett és nagy meló, hogy nem csodálom, hogy Kunosék nem is kezdtek bele.
Mindezek után gondoltam, hogy megnézem az iR-t is, de ha jól értelmeztem a dolgokat, az anyagilag brutál. Ezért kérdeztem, hogy vezetés élményileg pillanatnyilag melyik szim. hol helyezkedik el.