| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #23258 Az igazság szerintem az,hogy a maszimnak a szervere ahol szoktunk funolni már beleégett az ac közösség tudatába.Nem tudom ki hogy van vele,de ha én magyarokkal,ismerősökkel,igazi szimes csapattal akarok igazán jókat menni az első,hogy megnézem a maszim szervert.Mert ez vált be,ehhez kötnek jó emlékek nagy csatározások és az itt rendszeresen megjelenő emberekkel (kb15-20 fő) szeretek leginkább menni,mert ismerem a képességeiket stílusukat.
A gtr masterses szeró nekem mindig a professzionálisan megszervezett,külön készülést gyakorlást igénylő versenyzést juttatja eszembe.Ezért nem is tudom mi megy a gtrmasters szerón,mert az nem az én asztalom.Egyszer benéztem,de versenyzés helyett a versenyen is ki-be járkáltak az emberek.De ez érthető is.Ha nincs kész a beállítás akkor persze hogy bemegy állítani kicsit,elvégre a premier este lesz.Nincs is ezzel semmi baj.
Azt nem értem (persze leírtátok, hogy van egy megállapodás) hogy miért tudott ez úgy kialakulni,hogy itt a vasárnap délután és nem tudok senkit megkergetni a már bevált szerón,a mára megszavazott-javasolt kombóval, inkább kínlódok külföldi szervereken a nyugati jólétben teljesen elhülyült ostoba barmokkal...amitől persze még az életkedvem is elmegy.
És ismét kihangsúlyozom!:Minden ligát és versenyzést szervező embernek aki akár csak 3 percet is,de beletesz a saját szabadidejéből a mi közös szórakozásunkba,annak hatalmas köszönet!